![]() |
|
|
#1 |
|
Lietpratējs
|
Mēgiņu uzinstalēt nvidia 195.62 driverus, vilkti orģinālajā lapā.
Un tad ātri vien tiek līdz šai vietai: ![]() Tad ilgi nekas nenotiek, un pēc tam parādās šī izvēle: ![]() Nu labi spiežu OK, un itkā aiziet talāk, bet tūlīt parādās: ![]() Tas pats bija arī ar 185.xx driveriem. Kā arī tas pats ir arī tad, kad spiež [Run as admin] Kāds varbūt zin, kas darāms, lai varētu beidzot uzlikt tos driverus? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Altruistisks Egoists
Rep Power: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tev tos draiverus nakuj nevajag, iekš Win7 updeitiem regulāri nāk WHQL nvidia draiveri.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lietpratējs
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Lietpratējs
Man nekad nav atnākuši, vienmēr stāvējuši 07. gada kaut kādi, viss ar rociņu biju jādara pašam.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lietpratējs
|
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Pieredzējis lietpratējs
Rep Power: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu šitas netā 100 aprunāts, pats šeit esmu entās reizes pieminējis.
Tad kad pirmā instalācija nofailo, ejam uz C disku, atrodam kur ir atarhivēts. Izņemam PhysX ārā no tās mapītes. Palaižam draiveru setupu. Pēc tam ieinstalējam physx manuāli.
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Lietpratējs
Es mar nezinaju kur aprunats bet tas ka nokachaa no Nvidia lapas 8400 GO draiverus un pectam vel 3 dazhadas versijas ieskaitot draiveru paku un neiet..... biskiit paliek skumji.
|
|
|
#8 |
|
Lietpratējs
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Jauniņais
Sveiki, negribēju taisīt jaunu tēmu, tāpēc rakstu šeit, jo problēma it kā līdzīga.
Tātad, nesen uzinstalēju w7, viss strādā un sūdzību nav, bet ir viena problēma, es pa virsu jau defaultajiem draiveriem uzinstalēju svaigu nvidia 195.62 draiveri, bet es nekādi nevaru atrast nvidia control panel, lai izslēgtu vsync.. ![]() Varbūt jums ir kādi varianti, kā es viņu varētu izslēgt?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Jauniņais
okej, nvm, visu pats sataisīju =]
|
|