![]() |
|
|
#161 |
|
Lietpratējs
nu, lētajā galā dominē visādi Defender, Acme, Canyon - vnk gribēju noskaidrot, vai kādam kas līdzīgs iegādāts
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
Rimčikā pa 6Ls nopirku Keenion KDM-7300 , jā mēsls, bet nu ir o.k. priekš spēlēm arī CSā dzirdams no kurienies uzbrūk pretinieks
![]() ā un pērku tādas ik pēc 2-3 mēneši, katru reizi citas un teikšu, ka ir o.k. pa to naudu visādas ķīnas firmas... pērku ko pats tad uzsēžos, tad vadu saruaju u.t.t
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Lietpratējs
Man ir kaut kādas Somic CD-750, ar ipodu skaņa laba, ar pc štruntīgāk, bet kad saliek pareizos uzstādījumus COD var sēdēt un tēlot bubuli aizdurvē.
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Lietpratējs
|
Lietoju Sennheiser HD280Pro, muzikai un filmiem- the best i ever used, gamingam - bik ar pozicioneshanu so so, tomer tas nav domatas spelem!
![]() ![]() Tas vairak domats sadalai: Kādas austiņas "geimingam" lietojam? Nevis sadaalai sub 15LVL ausis!! Last edited by mihai888; 01-30-10 at 23:30. |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
Nu, seņņi diez vai ietilps 15 Ls kategorijā. Kā jau teicu - Philips, teiksim, SHP-2000 vai 2500. Ar augšām būs pašvaki, basi pamīksti, taču neprasīgai lietošanai būs okey. Ja vajag biki izteiktākas augšas - Pioneer, Sony, taču basi atkal pacieti. Vidusceļš - Panasonic/Technics.
|
|
|
#166 |
|
Jauniņais
Pašķirsti http://www.boot.lv/forums/index.php?...as-izveleties/ - tur līdzīgās kategorijās cilvēki runā, iesaka eksotiskus modeļus - AKG/Technics par samērīgām naudiņām.
Ja jaunas, labas austiņas, tad es balsotu par naudiņas iekrāšanu un minētajām Sony MDR-XD200 par 22Ls. Man iet jau otrās, meitene arī tādas pašas pieprasīja. Varbūt mazliet overheds cenā, taču vismaz laba sajūta - "neko vairāk toč neprasās". Visu dienu reizēm nosēžu ar tām uz galvas, jo ir mazliet polsteri pie stīpas, bonusā vads tik 1 pusē. Uzliekot to jaunāko brāli (Sony MDR-XD100), kas veikalos maksā ~12Ls, sajūtas attiecīgi 2x lētākas - nav tā sulīguma, telpiskuma skaņai, nav tās ērtības ausīm, āra trokšņus neslāpē, skaņa klusāka, stīpa bez polstera. Ja naudiņas maz un lauž izdot vairāk, tad pirms gadiem lietoju tos pašus Philips SHP 2000/2500 par 8..9Ls un bija OK, tik mazliet uz galvas spieda plastmasas stīpa pēc 6h klausīšanās.
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Lietpratējs
Esmu ta kā nosliecies uz firmas Technics austiņu RP-F290E-K modeļa iegādi. Iemetot modeļa nosaukumu salidzini.lv, kā pirmo firmu izmet Panasonics (bildes gan Panasonics, gan Technics austiņām vienādas)
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Pieredzējis lietpratējs
Ja nu kādam uzreiz ir ideja, ko ieteikt, bez meklēšanas:
Vajag ausis ar mic un pagarāku vadu (3m) vai bezvadu. Skaņas kvalitāte ne tik svarīga kā cena, jo tiks izmantotas, lai šad tad pašaudītos un būtu ar ko ar komandu runāt. |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
nu taas pashas HP2500 - 5m vads
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
EDT member
Rep Power: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote:
Protams, man jau nav žēl atklāt šo privātās dzīves intīmo pusi, tomēr ņemot vērā, ka drīz jau veikalā maizi pērkot prasīs personas kodu un bez ielogošanās iekš tantes Gooogles vair nevarēsim ieiet interneta plašajās stepēs, tad es sāku domāt, ka te ir kāds zemteksts. Visticamāk tas varētu būt saistīts ar tuvojošajām vēlēšanām. Ja es pateikšu (netīšām), ka man austiņas ir, piemēram, oranžā krāsā, tad analītiķiem, kas visu laiku čeko Lattelekom internetu un LMT mobilo telefonu sarunas valstī, uzreiz paliks skaidrs, no kuras puses vējš pūš. Un nelabvēlīga vēlēšanu rezultāta gadījumā es varu palikt (piemēram) ar saskrāpētu savu personisko Audi vai vispār ar nodegušu dzīvokli. Un ar oficiālu papīru, ka tas ir tikai force major un ka nevienas partijas locekļi pie tā nav nekādā mērā vainīgi. Tāpat šī ārkārtīgi sensitīvā informācija var tikt izmantota, lai noteiktu manas labklājības stāvokli, kas turpinājumā kopā ar atbildē sniegto tekstu ļaus speciālu iestāžu darbiniekiem izsecināt manu lojalitātes pakāpi, pie tam viņu negatīvā (maldīgā, protams) lēmuma gadījumā es esmu pakļauts briesmām tikt izmests nosava noliktavas pārziņa darba, jo kā mēs visi lieliski saprotam, Aizsardzības ministrijā nav vajadzīgi valstij nelojāli pilsoņi. Tādēļ es uzdrošinos paziņot, ka lai saglabātu savu sev pienākošos interneta anonimitāti un vārda brīvību turpmākos 30 gadus (no aprēķina, ka Latvijā vīrieši dzīvo vidēji līdz 62 gadiem), es neatbildēšu uz šo jautājumu, jo tas ir provokatīvs, ultimatīvs un rasu naidu kurinošs. Nezināmais labvēlis
|
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Pieredzējis lietpratējs
OzYs, paldies par ieteikumu, tās izskatās labas, utt., bet nav mic.
Apskatīšos ko vēl citi šeit lieto, iespējams kaut kas cits labs ar mic ir.
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
man te uz vietas ir visaads craps ar mikrafoniem. vari piekaapt paskatiities
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Pieredzējis lietpratējs
Tu domā bitcom.lv Alekša iela 7 vai Duntes iela 23а ?
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
jap
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Pieredzējis lietpratējs
Nevermind, skatos uz HS-1000 tagad.
Last edited by weedy; 02-03-10 at 22:48. |
|
|
|
|
|
#177 |
|
EDT member
Rep Power: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Banana Republic
Rep Power: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tautai ir kaut kas sakaams par piemeram shiem:
PIONEER SE-M390 PHILIPS SHP2700 Kaads varbuut lieto? Jautaajums vai vispaar var just skjirbu starp ~20-30Ls vertaam un 100Ls+ vertaam ausiim. Taa isti nekur parbaudiit arii nevar, bet pirkt visu pec kartas arii ne. Butibaa vajag normaalu price/performance/eertumu ap 20-50Ls Reku vesela kaudze ar ausu rankiem, bet nu ei nu sazin: http://www.testfreaks.co.uk/headphon...ts/?sort=score Man kadreiz bija senheiser HD46x ap 30-40Ls verti, bet nepatika
|
|
|
#179 | |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
Quote:
Pašlaik lietoju Technics RP-F880. Šīs gan ir ok gan pēc skanējuma gan konstruktīvi. |
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Lietpratējs
Quote:
Shures ap simtu tepat Rīgā AT&Trade uz Matīsa ielas. |
|