![]() |
|
|
#1 |
|
Lietpratējs
|
Sveicināti!
![]() Atradu uz skapjaugšas Anus M2N-E plati un nolēmu, ka vajadzētu uzcelt no miroņiem. Nāves iemesls par procentiem 99 ir šķībi uzflešojies BIOS, jo tieši pēc flesošanas vairāk necēlās. Nelīdzeja pilnīgi nekas, pat flopijs netika aiztikts. Vienīgās 2 izejas - hotflash vai flašošana ar aparātu. Mēģināju taisīt hotflash ar 2 citām platēm, bet talāk par čipa izdzēšanu netiek. Nekas neparasts, jo oriģināli tam platēm bija citi čipi un citi BIOSi. Mēģināju tikai tāpēc, ka "a ja nu sanāk". Vārdsakot meklēju kādu, kam ir ejoša Anus M2N-E vai Anus M2N-SLI Deluxe un būtu gatavs izpalīdzēt pret kaut ko garšīgu un uztaisīt hotflashu. Vai arī ja kāds var par draudzīgāku cenu saflashot to čipu ar aparātu (kantori prasa ~10ls, bet negribās tādu ieberzienu, ja nu gadijumā kaut kas cits bijis pie vainas). It kā nav steidīgi, bet vēlams kaut kur Rīga - Ogre. Pats nelaiķa čips:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lietpratējs
|
Vēljoprojām aktuāli. Tiešām nevienam nav kāda no tām platēm?
![]() Katrā ziņā, ja neatradīsies kāds, kas var izlīdzēt ar flašošanu, tad tuvāko 2 nedēļu laikā interesēs kādu no tām platēm, vai kaut ko analogu no Gigabyte, iegādāties
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Jauniņais
Sveiks, man ir pieejama ASUS M2N-E Matene, tachu vinja ir manaa primarajaa PC tapec isti skruvet valjaa un jaukt es negribetu. Kaa izpauzhas tas HOTFLASH?
|
|
|
#4 |
|
Lietpratējs
Iebūtojam beigto ar tavu čipu, ejošam iespraužam beigto čipu un noflašojam. Bez izjaukšanas var, ja kompim ir logs sānā
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Jauniņais
Man standartaa viens saans i valjaa.. Tad jau drosi vien ka varetu..
|
|
|
#6 |
|
Lietpratējs
|
No kurienes esi?
![]() Es vel noskaidrošu velvienu variantu tepatās man tuvumā, ja nesanāks, tad sarunās kā tālāk. ![]() P.S. Mazāka ņemšanās būs iestartēt ejošo plati ar visu čipu, samainīt čipus un noflashot. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Trollis
Rep Power: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sazinies ar mani :>
ir qfpp programmators :> pie kam esmu no ogres :>
|
|
|
#8 |
|
Auto Enciklopeedija
|
un vēl garantiju arī dod?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pieredzējis lietpratējs
Rep Power: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|