EOZ  

Go Back   EOZ > Hardware > Mātes plates > Asus

Asus Viss par Asus mātes platēm.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-27-10   #1
pagalms
Lietpratējs

pagalms's Avatar

pagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud of
Send a message via Skype™ to pagalms
Default Anus M2N-E bios flash

Sveicināti!
Atradu uz skapjaugšas Anus M2N-E plati un nolēmu, ka vajadzētu uzcelt no miroņiem. Nāves iemesls par procentiem 99 ir šķībi uzflešojies BIOS, jo tieši pēc flesošanas vairāk necēlās. Nelīdzeja pilnīgi nekas, pat flopijs netika aiztikts. Vienīgās 2 izejas - hotflash vai flašošana ar aparātu. Mēģināju taisīt hotflash ar 2 citām platēm, bet talāk par čipa izdzēšanu netiek. Nekas neparasts, jo oriģināli tam platēm bija citi čipi un citi BIOSi. Mēģināju tikai tāpēc, ka "a ja nu sanāk".
Vārdsakot meklēju kādu, kam ir ejoša Anus M2N-E vai Anus M2N-SLI Deluxe un būtu gatavs izpalīdzēt pret kaut ko garšīgu un uztaisīt hotflashu. Vai arī ja kāds var par draudzīgāku cenu saflashot to čipu ar aparātu (kantori prasa ~10ls, bet negribās tādu ieberzienu, ja nu gadijumā kaut kas cits bijis pie vainas).
It kā nav steidīgi, bet vēlams kaut kur Rīga - Ogre.

Pats nelaiķa čips:

pagalms is offline   Reply With Quote
Old 02-08-10   #2
pagalms
Lietpratējs

pagalms's Avatar

pagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud ofpagalms has much to be proud of

Vēljoprojām aktuāli. Tiešām nevienam nav kāda no tām platēm?
Katrā ziņā, ja neatradīsies kāds, kas var izlīdzēt ar flašošanu, tad tuvāko 2 nedēļu laikā interesēs kādu no tām platēm, vai kaut ko analogu no Gigabyte, iegādāties
Old 02-09-10   #3
sin
Jauniņais

sin's Avatar

sin has a spectacular aura aboutsin has a spectacular aura aboutsin has a spectacular aura about
Default Par MB

Sveiks, man ir pieejama ASUS M2N-E Matene, tachu vinja ir manaa primarajaa PC tapec isti skruvet valjaa un jaukt es negribetu. Kaa izpauzhas tas HOTFLASH?
Old 02-09-10   #4
Vilx
Lietpratējs

Vilx is a jewel in the roughVilx is a jewel in the roughVilx is a jewel in the roughVilx is a jewel in the rough

Iebūtojam beigto ar tavu čipu, ejošam iespraužam beigto čipu un noflašojam. Bez izjaukšanas var, ja kompim ir logs sānā
Vilx is offline   Reply With Quote
Old 02-09-10   #5
sin
Jauniņais

sin's Avatar

sin has a spectacular aura aboutsin has a spectacular aura aboutsin has a spectacular aura about

Man standartaa viens saans i valjaa.. Tad jau drosi vien ka varetu..
Old 02-09-10   #6
pagalms
Lietpratējs

pagalms's Avatar

No kurienes esi?
Es vel noskaidrošu velvienu variantu tepatās man tuvumā, ja nesanāks, tad sarunās kā tālāk.
P.S. Mazāka ņemšanās būs iestartēt ejošo plati ar visu čipu, samainīt čipus un noflashot.
Old 02-09-10   #7
drunk_lizard
Trollis

drunk_lizard's Avatar

drunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime bandrunk_lizard is first in row for lifetime ban

sazinies ar mani :>
ir qfpp programmators :>
pie kam esmu no ogres :>
http://dzertuve.lv/ - tagad jaunaa kvalitaatee :>
drunk_lizard is offline   Reply With Quote
Old 02-09-10   #8
tolx
Auto Enciklopeedija

tolx's Avatar

tolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud oftolx has much to be proud of
Send a message via Skype™ to tolx

un vēl garantiju arī dod?
Old 02-09-10   #9
noname
Pieredzējis lietpratējs

noname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond reputenoname has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by tolx View Post
un vēl garantiju arī dod?
protams, 2 gadi vai arī līdzvērtīga plate vietā
noname is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules