![]() |
|
|
#21 | |
|
Lietpratējs
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Tad jasak ar to ka dzelzji jaiztestee, jaatrod kas gljuko, varbut tu to dari uz kaut kadas ne tam paredzeetas plates vai arii pati plate ir Asrock lidziigs suuds, kas nereti gljuko pats par sevi, tieshi kontrolieris haardiem.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Lietpratējs
Visu uz stock nometu. Nekadu izmainu.
Biosa nav iespejas mainit dienvidu tilta voltus. Plate ir Ga-p35-ds3p. |
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
A kam šodien viegli?
|
Quote:
![]() Biosa meklee pec visam kam voltus var pacelt un pavarie ar setingiem, liec otram chipam tad augstaku, var pci-e voltazju palielinat, ir varianti dazjadi un skaties vai tas paliidz. Pamegjini Ctrl + F1 nospiest BIOSa kad uzreiz ieiet, Gigabyte plateem atver papildsu iespejas, tik jaskatas cik kurai daudz to iespeju ir advanced juzeriem only.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Altruistisks Egoists
Rep Power: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ctrl + F1 ;-)
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Bannned
Rep Power: 133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kāda tur vēl voltāža... labrīt!
Tur 99% ka viens no diviem. Vainu disks vai datu kabelis. Vēl var būt ļoti neliela iespējamība ka baroklis tizls. Tas ka disks ir jauns un ar gļukiem ir normāla prakse.
|
|
|
#27 |
|
Lietpratējs
Kasel - voltus varu mainīt tikai DDR, PCI-E, FSB, MCH un Vcore. Plate nav pārāk advencēta.
![]() Bet nu iemēģināšu dažādus setingus un voltus, bet tomēr jokaini jo vis pirmstam gāja ok ar vecajiem setingiem. Instigater - Ctrl + F1 ieslēdz tikai opcijas kur ramiem taimingus var mainīt. Pie voltažām nekas jauns neparadas. Tomer tak plate jau manā īpašumā ir vairak kā 1 gadu. Biosam esmu gājis n tās reizes cauri. ![]() Kuum - rīt iemģināšu uz otra pc palaist abus bēdu brāļus redzes ko tas rādīs un ari pavariešu ar barošanas blokiem. Jacer ka pie vainas ir MB un ar hdd ir vis kārtībā. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rep Power: 115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kā tur ir ar tiem rellocated sectoriem, ja reiz tiešām cietnis mirst, tad vajadzētu stiept uz RMA!
Es te tiko arī nočekoju ar hdtune vienu Seagate ST3500320AS: Ko ar jamo darīt? vot neatceros no kura eoz tirgoņa šitamo ņēmu pāris mēnešus back un garanta uz rokas nav, it kā varētu sūtīt ražotājam- tur pārbaudīju statusu pec SN- it kā garants līdz 2013, tik vai jamie ņem pretī šitādus exemplārus, jo ar Seatools SMART testu jams pasē un neko neuzrāda ![]() vai ir iespējas, jamo ātrāk piebeigt lai var droši nokārtot RMA vai arī var šādu sūtīt ražotājam? kam te ir pieredze, Instigater un vēl moš kādam? Moš kādam ir iekrājušies kādi Seagate mironīši un varam taisīt group-RMA
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Labais puika, Pozitīvais tēls
|
man tādas pašas problēmas jau ir kādu pus gadu, nu neko, iet kā nebijis
|
|
|
#30 |
|
Rep Power: 115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Man jau arī iet- nemaz nebūtu pamanījis, vienkārši gribēju tirgot šito krāmu un intereses pēc domāju uzcept smart screenu un izleca šitāds brīnums
atzīstās kurš man šito krāmu ir iesmērējis
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Seagate RMA darbojas lieliski. Tas ir pie razjotaaja, ja seriali njem pretii tad viss notiek. Tik vajag iepakot stingraa kastee un labi sapakotu, tur tie noteikumi japalasa, lai garantu neatsaka delj iepakojuma, jabut antistatiskajaa maisaa arii dzen pats hards. Kopeji sutit uz RMA var, bet tas nebus diez ko izdeviigi, jo HDD ir pasmagi un pakas smagums pieaug, cena sutishanai arii stipri pieaug cik pats esmu sutijis.
To disku droshi vari uz RMA sutit, kaut vai viens Reallocated sektors ir, tad jamo maina pa garantu bez jautajumiem, vismaz man ir mainiiti, ja vajag ir varianti ka nokaut pa visam, bet nav ko iespringt, backup datus un rego majas lapaa rma.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Quote:
Par 1.daļu nemāci man ābeci ![]() A par 2.daļu, ja man atmetīs atpakaļ to cietni kā strādājošu, tad tu man segsi shipu
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Nu par pakoshanu un shipu tur diezgan piekasaas, jo esmu sutijis dazjaadiem un zinu kaa tas ir, tas nav tas pats kas ramu uz RMA aizsutiit burbulenee, haardam tur uzreiz garants pakaasts lai vai kaadaa burbulenee liksi, ta vismaz vinji baida
![]() Un par bad sektoriem tici man, neko neatmetiis atpaklj, LV mainija man nez cik diskus kaut vai bija 1 realocates dektors, svariigi ir lai nav arii korpus hardam saskrapeets ta pamatiigi, vari jau arii pie zemes vel nomest droshiibas labad ieslegtu vai ari nokaut pavisam nesapiigi un klusi neredzami
|
|
|
|
|
#34 |
|
Altruistisks Egoists
Rep Power: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Es uz Seagate cietņus sūtu parastajā caurspīdīgajā HDD kastītē (Samsunga), a kastīte iekš parastas vēstules. Garantija ne reizi nav atteikta un tāds joks caur LP izmaksā 5.xx Ls
Nav nekādas atšķirības vai nosūta uz Zviedrijas kolekcijas punktu vai Nīderlandes noliktavu, pēc laikiem process norit identiski un LP cena vienāda. Es tikko vienu cieto nosūtīju, kuram bija vēl ne bēdas, bet gan Offline correctable bloki. Vispirms izlaiž īso testu, dabon defektācijas kodu. Ja pēc tam izlaiž no Seatools garo testu, tad viņš saremontē tos blokus un turpmāk nekādus defektu kodus nedod - garantiju nenokārtosi bez kodiņa. ;-) Tā kā, ja vēlaties RMA, tad noteikti īsais tests, pierakstām kodu, un tikai tad spēlējamies tālāk. aspams, par 2.daļu nebaidies, līdzko nosūti uz RMA, tā savu disku vairs neredzēsi, viņi tikai paskatās vai pienācis tas pats cietais disks, kas pieteikts, un viss - uzreiz no noliktavas tev refurbished nosūta. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Man bija HDD, kuru testa paradija ka veselu, bet Reallocated sektori dafigaa, nekda koda nebija, tur jau RMA aprakstos bija mineets, ka kodu var arii no listes nokopet un ierakstiit tikai skata peec ka tik kaut kaads. Haardu vietaa nosutis visticamaak no pavisam citas pasaules malas ka replacement
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|