![]() |
|
|
#181 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
Man kaa reiz Technics RP-F880 galiigi kontrukcija nepatiik, kaut kaadas ljumiigas.
Jaasaprot arii ka katram cilveekam ir sava dzirde un cits raamis galvai un 100 latiigas var likties sliktaak skanoshas kaa 20 latiigaas. Karoche, pasham jaaklausaas, tikai tad pateiksi vai patiik skaneejums.Ja speeleem, tad iesaku 5.1 njemt. Emuleetas vai kanaalu to nemaaku teikt. Neesmu maaklsiigu 5.1 dziirdeejis. Pats lietoju Speed Link Medusa Pro Gamer 5.1. Defaultais kaneejums prieksh manaam ausiim ir videejs, bet visu jau var pielabot ieksh PC, ja vien MB draiveri nav caur vienu vietu taisiiti.(man patiik dobjaaka skanja ar izteiktaakiem basiem kaa, piem, ausiim PHILIPS SHP 8500, kuraam atkal konstrukcija prieksh mana paura ir garaam). Kanaali savu funkciju pilda vairaak kaa labi.
|
|
|
#182 |
|
Banana Republic
Rep Power: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Njaa, un nav jau iisti kur parbaudiit vairaakas. Ja arii buus uz vietas, tad noteikti iepakotas.
Taas SRH840 manis ieliktajaa saitaa nu so so, 9.1, ir arii labaakas acimredzot ![]() Pirmie ir Sennheiser HD 650, price gan uhh kaads Labpraat paklausiitos taadas, tad vareetu salidzinaat ![]() edit: Skatos Sennheiser PX 100, ~30Ls un ranks 9.8, hmm
«kiwi» Last edited by kiwi; 05-05-10 at 15:51. |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Pieredzējis lietpratējs
|
Tām Pioneer ausīm tiešām konstrukcija vārga - lūst dažu mēnešu laikā. Man tās ausis ir "saremontētas" ar 0.6mm stiepli - skan vēl joprojām labi, taču tas "remonts" pēc pāris stundām sāk sāpēt virs ausīm. Tāpēc pamatā lietoju Sennheiser HD280 Pro - ij mīkstākas, ij ķirbis labāk grabinās...
|
|
|
#184 |
|
Lietpratējs
Ir, ir un vel riktigi. Kautvai panjem kautkadus galjima branda pa 10 un tad salidzini kautvai ar Sennheiseriem pa 20 un bus liela atskjiriba. Protams viss ir ari atkarigs no 'Source', bet kautvai uz viss parstaka source tev vajadzetu dzirdet atskjiribu.
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Lietpratējs
|
Jā, starpība pavisam noteikti būs skanējumā!
Kādreiz lietoju Sony ausis pa 20 Ls. Vēlāk nopirku Sennheiser HD 212Pro pa 30 Ls (kuras lietoju vēljoprojām, jau gadus 4-5, tikai kabelis nomainīts, pielodēts, jo oriģinālais ātri pārlocījās arī pie saudzīgas lietošanas). Atšķirība skaņā dramatiska. Nesen izvilku Sony ausis, un pēc pusminūtes nogrūdu atpakaļ kastē tālu tālu prom no ausīm. Sennheiseram patika patīkamais basu dziļums (bet ne pārlieku uzmācīgais un caursitošais), kā arī detalizācija pārējā frekvenču diapazonā. Bet jau labu laiku gribas ko labāku, jo jūtu, ka nedzirdu visu, kam mūzikā jābūt ![]() Pēc "review`iem" spriežot, sāku interesēties par Grado SR60i vai SR80i (varētu nosaukt par audiofīlu sākuma līmeņa austiņām), vienīgi biedē tas, ka tās ir atvērtā tipa austiņas (tādas lietojis neesmu), un apkārtējās skaņas manā gadījumā varētu maisīties pa vidu. Kā arī lietošanas ērtums, vairākas stundas lietojot. Par tām Sennheiser PX 100 - nu nez, nez vai būs labākas par tavām esošajām, ņemot vērā cenu un izskatu ![]() Toreiz, kad pirku, Elkorā trīs austiņas šamie atpakoja vaļā un ļāva paklausīties, tā ka, ja domā pirkt, tad gan jau ļaus arī notestēt no sākuma
Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā Last edited by Dzy; 05-06-10 at 02:31. |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Jauniņais
Esmu PIONEER SE-M390 lietotājs. Ja runa iet par spēlēm, tad ar vismaz 2x lētākām PHILIPS (modeli neatminos) varēju sadzirdēt daudz vairāk, kas MP spēlējot nav mazsvarīgi. Nezinu kā to īpašību sauc, kas tām ausīm pietrūkst (jutīgums?). Liekas, ka viss potenciāls vairāk uz zemo frekvenču galu orientēts, salīdzinot ar to PHILIPS.
|
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Lietpratējs
Quote:
Dzy - Open ausim parasti ir labaks SQ. Nezinu ka tas darbojas, bet ta visi saka. |
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Lietpratējs
|
vakar iegādājos Philips SHP2500
+ļoti ērta +skan labi -uzgriežot max volume apkārtējie sāk pievērst uzmanību
|
|
|
#189 | |
|
Banana Republic
Rep Power: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote:
Un ir vel viena probleminja, es labprat neatteiktos no mikrofona, tachu labas ausis ar mikrofonu ir krietni retaaka paraadiiba
«kiwi» Last edited by kiwi; 05-07-10 at 10:56. |
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Lietpratējs
Da panjem kautkadas letas Sennheiser (e.g. HD 201 vai 202) un noperc vieno no tiem Zalman mikrofoniem kas pec idejas ir super.
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Jauniņais
Quote:
Manā rīcībā ir Sennheiser HD 580 tuvu Sennheiser HD 650 un Grado SR60i; audio dēlis Xonar Essence ST Asus |
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Jauniņais
Pats Geimingam un filmām izmantoju Logitech G35 7.1 skaņu, spēlēm jau super, tikai draiveri viņām nav tie labākie, ar pēdējiem jau uzlaboja lielāko daļu problēmu bet šādi tādi trūkumi vel ir, pagoogle Logitech G35 pats paskaties
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Lietpratējs
|
īpaši ar geimingu neaizraujos, bet lietoju šādas austiņas: AKG K44
![]() Labas un ar kavlitatīvu un precīzu skaņu.
|
|
|
#194 |
|
Jauniņais
|
Jau kādus divus gadus lietoju Steelseries Siberia
![]() + ļoti ērtas + 5.1 surround's + nav jāpinās ar piecmetrīgu vadu, ja gribas pieslēgt ausis mp3, jo pašām austiņām nāk klāt tikai 1-metrīgs vads, ja vajag garāku tad var pieslēgt extension cable. - Open Air tips /gamingam nav tas labākais, bet komfortam gan /
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Jauniņais
SteelSeries Siberia Neckband
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Jauniņais
Speedlink MEDUSA NX- stereo variants ar mikrafonu.
Mikrofons labs, ausis ērtas, cena 12ls bija RIMI. |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Jauniņais
![]() Es lietopju Pioneer m290. Nav gluži geiming ausis, bet priekš gaiming strādā ideāli. Ērtas(ausis nespiež un mīksts apkārt), izturīgas(staigāts ar viņām virsū ziemas sniegputeņos, rudens lietos utt - nekāda vaina). Mīnuss neliels ir gan tas ~3m garais vads, kurš dažreiz dikti kaitina. Rēali man jau kādus gadus 2us viņas ir un lietoju dienu dienā, vienalga kādi laika apstākļi. Agrāk pat gulēt gāju ar viņām virsū(mūziku klausijos) un strādā ļoti labi vēl šodien. Esmu no pāris cilvēkiem dzirdējis tādas sliktas atsauksmes, bet es neko sliktu pateikt nevaru. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|