![]() |
|
|
#21 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Celt jau vienmeer var visu, tik vai ir jegas ja ieguvuma praktiski nav, cik esmu testeejis tad ne vienmer augstaakie sprieguma iestaadiijumi dod boostu. Cik taalu tiki Mhz zinjaa?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Lietpratējs
|
Nekur netiku, jo nebija īsti laika, vot šodien ir doma turpināt.
Ar voltu celšanu biju domājis panākt lai sistēma ir stabila. Novilku Prime95, bet biku neķeru kā var testēt tikai NB, CPU vai RAM
|
|
|
#23 | ||
|
A kam šodien viegli?
|
Quote:
|
|
|
|
|
#24 |
|
Lietpratējs
|
Un cik testi jālaiž?
|
|
|
#25 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Testi nav noteikti cik ilgi, katram testam atstaaj tas 15 min, bet ilgums, CPU dazjas stundas jau buus labi, lai gan uz Quad esmu redzejis friizingu pec stundaam 3 - 4, taa kaa optimali butu vismaz 4 jaizmauc, bet tas taa individuaali ka velies, ramu arii dazjas stundas, es parasti kad klokoju testeeju CPU sakumaa, pec tam blendu stipri ilgaak ~12+ stundaam un tad man pietiek.
Bet tas Intell Burn test arii tiiri labs, raada aatri kljuudas saliidzinoshi ka citi testi to dara.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Lietpratējs
|
Tikko liku uz Small FFTs pagāja apmēram 10min un dators sasala.
Apnika man čakarēties ar FSB450, tagad uzliku 425, varbūt izdosies nostabilizēt!
|
|
|
#27 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Taa sasalshana ir taa lielaakaa kjeepa ko uz Quad izbauda pei lielaakiem Mhz, ar divkodolniekiem taa parasti nenotiek. Izskataas ka deljiem problemas nostabilizet augstus mhz uc CPU, jo tru ir cita slodze. Un reizem pat vajag pazeminat spriegumu, lai viss atkal ir kartibaa un stabili, runa ir par fsb voltage vai pll.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Lietpratējs
|
Patlaban iet IntelBurnTest uz max stress un izskatās ka varētu būt labāk, jo dators testa laikā ātri browsē netu, kas līdz šim netika novērots!
|
|
|
#29 |
|
Lietpratējs
|
Tā 20 testus izgāja!
Kuru no testiem ieteiktu uz nakti atstāt?
|
|
|
#30 | |
|
A kam šodien viegli?
|
20 loop uz Intel Burn test ir jau kkas ar ko saakt, uz nakti uzliec Blend, lai arii ramu izmanto, tik varbut vajag manuali likt Blend iestaadijumsu ar bik mazaaku ram paterinju vai vairak, atkariigs cik rams ir kastee.
|
|
|
|
|
#31 |
|
Lietpratējs
|
Ja pareizi saprotu, tad tagad sistēmu varētu uzskatīt par stabilu, jo Prime95 deviņas stundas bez problēmām!
|
|
|
#32 |
|
Lietpratējs
Lai neuzsaktu jaunu topiku,manari lidziga problema,konfiguracija gandriz tada pati Asus P5E (X38) un X3360ES (q9550)
Biju samo dabujis lidz 450x8.5 uz 1,35v,vienu vakaru testeju OCCT uz divam stundam itka bija ok,tovakar vel pageimoju itka ok,nakosaja diena sledzot PC ieksa samejais nometa biosu!meginaju vairakas reizes,iestatit atpakalj bet,visu laiku friizo! Cpu dzese ir TRUE 120 Black PushPull modee!Cipsetam ir 1,41 volti,nekas cits pa voltu liniju nav mainits!iznemot ram(Ballistix@2,00v) Somebody please help me stabilize this sh**
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Lietpratējs
|
Man palīdzēja FSB samazināšana līdz 425, tagad dators lido un neviena sasalšana nav bijusi!
|
|
|
#34 |
|
Pieredzējis lietpratējs
Rep Power: 73 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu 450 mhz vareja ari but tuvu max.
Quadiem lai nostabilizetu over 450 vajag jau diezgan pamatigi biosaa pie konfiga piestradat! Lidz 425 manuprat tur pat ar AUTO pietiek! |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Banana Republic
Rep Power: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bully, quad prieksh lielaakiem fsb vajag arii VTT un PLL mainiit. Par safe values precizi nepateikshu, bet tante teica, ka prieksh 24/7 VTT lidz ~1.4V-1.45V var celt uz 45nm quad un PLL lidz ~1.7-1.8V (Pll gan vajag celt tikai ja tas paliidz). Nu un protams NB ari ~1.5-1.6V
|
|
|
#36 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Man neko daudz nevajadzeeja bakstiit biosaa pie 460 - 470 fsb uz Quad, diezgan labi gaaja uz P5K-E, tik pie lieliem gala CPU Mhz gan tur vairaak vai mazaak sakas problemas.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Banana Republic
Rep Power: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Varetu pamegjinat to uz gigabyte P45, tur uz auto (atkaribaa no fsb) ir tadas VTT un PLL vertibas, ka tik saturies
|
|
|
#38 | ||
|
A kam šodien viegli?
|
Quote:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Lietpratējs
Paldies visiem par infu,tuvakaja laika iepostesu rezultatus
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
A kam šodien viegli?
|
Netaisiishu jaunu topiku, ir Q9550 E0, negrib iet FSB, kaut kur 440 - 445 ir elementaari sasniedzams ar zemiem voltiem, talaak kaa pret sienu, lai tiktu pie 450 jau vajadzeeja FSB voltus pacelt liiidz 1.4 (max) un PLL liidz 1.7, tagad vel pamocijos un izdevaas 460 FSB nostabilizeet.
Vairaak neiet, friizojas, GTL mainu, neliidz, spriegumi arii liidz galam principaa, vel palicis PLL 1.8, bet negribas tik daudz, nekas, jamegjina, CPU izskataas diezgan sudiigs gadijies vai ar deeli nedraudzeejas 45nm Quad, ar Q6600 deelis gaaja ~ 480 x 8 ikdienaa, a te nekaa. Delis P5K-E ar pedejo 1305 BIOSu.
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|