PDA

View Full Version : AM2 un AM2+



sakko
12-01-07, 22:04
Nu i dazi voprosi! :p
Nu luuk, man pienemsim ir sitaada MB - AM2 DFI LanParty M2R/G
Ko es zaudeesu phenom uzliekot uz AM2? Jauda, stabilitaate, vai kas cits?

xeroo
12-01-07, 23:26
Cik zinu tad toč Hyper Transport ātrumu zaudēsi kurš AM2+ ja nemaldos bij 3000 a parastajam AM2 2000tāpat kā s939 un s940. Tā kā viennoziimiigi ņem AM2+ ja runa iet par PHENOM :)

Lapelis
12-01-07, 23:41
zaudeesi atminjas kontroliera atrdarbibu, HD3.0, AMD Overdrive, energopateerinjsh arii nedaudz pieaugs.

xeroo
12-01-07, 23:50
Palika neatbildēts tas ka stabilitādi gan nezaudēsi :)

sakko
12-03-07, 10:41
Nu un ko tauta pa šito saka???

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2695

Būs normāla priekš vidēja OC?

Lapelis
12-03-07, 15:44
gribi klokot - njemt Intel. Basta, Amen, un nemaz nemeegjini apstridet. Uz stock vel varbut to Phenom ir jeega njemt.

sakko
12-03-07, 17:29
Inteli negribu, Jāatbalsta tak AMD, lai neaiziet pa burbuli! :D

Lapelis
12-03-07, 17:42
pie kajas kadu. Tapat pie 2.4 Ghz var L3 keshatminjas errori mesties, lidz ar to viss OC norakstiits. Var protams ari nebus shadi gljuki, bet nu laimes spele.

Stranger
12-03-07, 18:47
Lapelim laikam OC saistās tik ar aukstu rezultātu, OC ir process, nevis tikai rezultāts :)

Aukstu vai augstu? OC gadījumā abi ši kritēriji ir svarīgi. ;)

sakko
12-03-07, 19:14
Bet nu pieturamies pie dēļa apspamošanas! :D

Lapelis
12-03-07, 19:25
Spainis, seezhu un svaigas windas. nav mikstinajuma taustinja :p

Spainis, jaa, MAN oc saistaas ar procesora frekvences pacelshanu, nevis tiem **** 200 Mhz, ko var izspiest no Phenom.

Svikens
12-03-07, 20:53
Nu nezinu 9500 B2 revīzijas griežas jau uz 2.8 GHz

sakko
12-03-07, 21:16
A ko svikens saka par mb???:rolleyes:

Svikens
12-03-07, 22:04
A ko svikens saka par mb???:rolleyes:


Nekad neviena AM2 lielās bites plate nav patikusi, tikai un vienīgi DFI:D

sakko
01-06-08, 14:19
Lai nav topici jākrāj, lieku tepat.......... :D

Man jau visu laiku ir viena sāpe........
Karoče, pilnīgi viss bumbās man ir, ka ir uzlikts fsb 241
Kad uzlieku piem 246fsb, lai būtu 2,7ghz, viss strādā kompi var restartēt entās reizes, OCCT arī iziet bez probl, viss stabils arī spēlēs, bet, kad es izslēdzu kompi pa visam, vairāk ieslēgt nevar, nelādējās bios pat iekšā, tad es jamo atslēdzu no strāvas, izņemu baču uz 5.sek un atkal viss bumbās, domāju, ka bios vainīgs, gļučī, bet pēc apdeita ir tas pats, kapēc tā??? :confused::o