PDA

View Full Version : Problēmas ar ASUS GF8800GTS



Soulhunter
01-18-08, 14:36
Iegadajos Asus GF8800 GTS 640Mb, ieliku kompī, bet instalējot draiverus izmet: Windows logo not suported, (un raksta ka var but darbības problēmas). Beidzot instalāciju un pārstartējot, bildi parāda jocīgās krāsās un pie video setingiem color quality ir 4 Bit (un nevar nomainīt). Esmu izmēģinājis vairākus draiverus (Nvidia, Asus, pat tos kas nāca līdzi) un ar visiem viens un tas pats. Vai varētu būt ka mātesplate negrib suportēt? Kas varētu būt par vainu??? :confused:

bornbad
01-18-08, 15:36
Uzraksti sava PC konfigurāciju! Te neviena gaišreģa nav, kas kafijas biezumos izzīlēs tavas problēmas cēloni! ;)

Reigo
01-18-08, 17:14
Svarīgi būtu zināt MOBO modeli un PSU ražotāju/modeli/jaudu. Šai kartei vismaz 500W labu barokli vajag...

Cynic
01-18-08, 17:27
Karte jaunu pirki vai no rokām ? Varētu būt vaina VGA BIOSā, tāpēc arī draiveri neatpazīst VGA. Pēc tam, vecos draiverus noinstalēji ? Nav nekāda lieka Softa, draiveru vai kā tamlīdzīga ?

Reigo
01-18-08, 17:29
Jautājums : vai tas maz ir GeForcre :)
Pasmags jautājums... :p
GF8800GTS 640MB
http://regmedia.co.uk/2006/08/10/3dfx_voodoo5_6k_1.jpg

Soulhunter
01-18-08, 22:48
Datora konfigurācija: Core 2 duo 2.3 GHz (T6550) 4x512 Mb DDR2 800 MHz, mātesplate Intel DG 33 BU, kādi vēl parametri interesē?:(
PSU Chieftec CFT-650-14C laikam 600W.
Karte tika pirkta jauna interneta veikalā. Iepriekšējie draiveri tika noinstalēti (pirms tam bija iebūvēta videokarte)

Cynic
01-18-08, 23:26
Kas par OS ?
Kā variants, ja ir iespējams, pamēģini uz cita datora palaist vai uz tīra Windowsa.

bornbad
01-18-08, 23:32
Emm plate man liekas ir ar iebūvētu vga! Nevajag biosā to atslēgt? Tiešām nezinu jo nekad nav bijušas mobo ar iebūvētu VGA! :confused:

Cynic
01-18-08, 23:36
Emm plate man liekas ir ar iebūvētu vga! Nevajag biosā to atslēgt? Tiešām nezinu jo nekad nav bijušas mobo ar iebūvētu VGA! :confused:

Man ar tā plate liekas aizdomīga. :) Jeap varētu būt ka Biosa ir jāizliek prioritātes no kuras VGA būtoties. Kaut arī man pie drauga pietika vienkārši draiverus vecos nonest un uzlikt nVidia draiverus.

Soulhunter
01-19-08, 12:54
Biosā arī tika mainīts, un tāpat nav izmaiņu, Windows XP ir tiko uzinstalēts.:(

Legionary
01-19-08, 15:44
Nu mēģini iespraust to VGA citā datorā, un tad var skatīties tālāk .... varbūt kāds konflikts ar MOBO ....