PDA

View Full Version : pazuda porti qtek s110



eliasson
02-27-08, 10:39
Sākšu ar beigām, zināmu un nezināmu manipulāciju rezultātā, mēģinot piekonectēt piem GPS, vietā kur jāizvēlās porti drop down menu, ir tukšs, portu nav. Darbnīcā ieinstalēja programmu, porti tagad ir kaut 10, bet GPS nesavienojas. COM 5, ko pirms tam lietoju nav izmantojams, to man pasaka uzreiz, bet pārējie, kā nojauši ir tikai teorētiski.
Pārinstalēt WM 2003-skaidrs, bet varbūt ir veids, kā atrast kas par vainu vēl!

DeadmaroZ-TLOTL
02-27-08, 18:43
a tu GPS uzliki portu?

eliasson
02-27-08, 23:22
a tu GPS uzliki portu?

to tik viegli neizskaidrot, bet sākumā viss gāja kaa vajag, kā savienot GPS es zinu, bet tagad nav tam GPS com porta ko atvēlēt.

DeadmaroZ-TLOTL
02-28-08, 07:33
nu a tev nav ikona gps kur var pieshkirt GPS portu kuru lai vinsh izmanto

eliasson
02-28-08, 10:20
es jau zināju, ka nebūs viegli izskaidrot, tikai parādot var sākt ko saprast. Ikona ir, ierīci viņš atrod, bet tiko tai ierīcei mēģini piešķirt portu (new outgoing port), nonākam līdz drop down menu, kur vajadzētu būt portu sarakstam, klik uz tās, a tur nekā.
Ieinstalēju BT com port, tagad porti ta parādijās, tagad piešķiru portu, bet piem tom tom ierīci neredz. it kā tie porti būtu tikai uz papīra.
Mazai piebildei, tie com5, ko lietoju pirms tam, nav lietojami vispār.
Tātad domāju Windows ir kāda kļūda, reģistrs vai vēl kas.
Jautājums ir kas?

karlux
04-17-08, 18:51
windows pats ir liela kljuda :D :D
bet ja nopietni tad S110 ir nu loti vecs un sham meedz piemesties probleemas, priecaajies, ka Tev veel nav pazudusi zona, jo tas biezhi gadaa shiem zveeriem. Jaunaakas WM versija Tev vareetu daudz ko atrisinaat ;)