PDA

View Full Version : Vajag plati priekš 45nm cpu



caspers
03-02-08, 14:26
Ir radusies problēma.. vajag samērā labu plati prieks 45nm cpu šajā gadījumā e8400 :) lai fsb bez problēmām varētu dabut ap 500. Bez modiem :) un lai varetu turet fsb 450, 24/7 oc :) Tas maz ir iespējams? :D
lūdz bez liekas ***ustīšanās :) vnk saprotiet :)

Giga Byte GA-P35-DS4 ir doma par sho.. bet nez, ka shama jūtas ar 45nm cpu.. googlējis īpashi neesmu.. vnk velos dzirdēt forumiešu viedokli :)


links kur skatijos cenas utt (http://www.metaleks.lv/salidzinat?ids=21151,20767,18345,20152,18338,24585 ,22989,17913,25374) nav visas plates vienā cenu grupā.. ir asus plates ir nedaudz dārgākas iekļautas.. bet vai no vinjam var maz kautko iegūt jēdzigu? vajag kautko par saprātīgu cenu :)
Microstar- kadi komentari? :D maz, kas ir dzirdets :P

Ja ir arī kādi pārdošanas piedāvājumi lūdzu uz PM :)

P.S. paskaidrojiet, kapēc mna e8400 nevelas iet uz GA-965P-DS3 rev 1 ? ar jaunāko biosu F13o :oir itkā jaoverlocko.. bet ka tas izpauzas? ja es pat lidz biosam nevaru tikt :(

Relax
03-02-08, 14:50
varu piedavat Gigabyte P35-DQ6

caspers
03-02-08, 14:54
varu piedavat Gigabyte P35-DQ6
Atmet lūdzu ciparu- SALDO :rolleyes:

caspers
03-02-08, 15:07
visas plates kas supportee 65nm ari atbalsta 45nm, vnk vajag jauns BIOS. Kapec tev neiet uz DS3? - nezinu :D

P35-DS4 ir labs kandidats, jo tev nav baigi lielas prasibas un FSB450-500 jamai toch jatur.

runajot par DS3- iemetu e8400 tjipa viss griezas, bet nelade ieksha biosu :( iemetu veco cpu viss aiziet :o esmu noverojis interesantu lietu pamainot biosu.. uz jaunaku plate klust.. taka švakāka.. fsb vairs negrib turēt, takā bija turējusi :o nafig tā? :D
P35-DS4 da lab.. par 600 fsb neapbēdātos :D bet nu bez modiem.. maz vai reali ir tas.. bet ja veletos nedaudz vairāk par 500 fsb .. citi ieteikumi ir? :)



Anyone have any luck with the 13O bios using the E8400 on the 965 Rev 1.0 mobo? I am waiting on my chip but managed to get the FSB up to 425 with my existing C2D. Im shooting for 4Ghz, but at 9x I dont think this board is going to work, even if it runs the E8400 at all.


laikam ne man vienigajam ir shada problema :(

I flashed to 13O bios with the E6600 and it was working fine. popped in the E8400, doesnt boot. turns on for a second, then powers off. if you hit the power button it turns on and all the fans run, but doesnt post. DONT waste your time with the rev 1.0 board!!!! get a P35-DS3L or something.

brachux
03-02-08, 16:25
visas plates kas supportee 65nm ari atbalsta 45nm, vnk vajag jauns BIOS. Kapec tev neiet uz DS3? - nezinu :D

P35-DS4 ir labs kandidats, jo tev nav baigi lielas prasibas un FSB450-500 jamai toch jatur.

es te skatos ka 975X ar njem pretii e8.., bet 1333FSB? tas ar buus, vai cpu GHz bus mazak delj 1066? konkreeti runa iet par p5w dh dx

StyleZ
03-02-08, 16:37
Domaaju, visas P35/Xx8 plates njems pretii tavu koori bez jebkaadaam probleemaam.
Pats savu E8400 pieshkjiilu jau otrajaa bootaa slavenos 450MHz FSB uz X38-DQ6 un standarta voltaazhu. Nu ko lai saka - work's like charm.. Te jau DDR2 saaks bottleneckot :p

P.S. caspers, vari jau manuaali ar savu veco CPU nomest FSB uz 1066Mhz un tad samainiit uz E8400.. Man shis taa arii aizgaaja uzreiz peec Pentium 630 nomainjas..

caspers
03-02-08, 17:37
P.S. caspers, vari jau manuaali ar savu veco CPU nomest FSB uz 1066Mhz un tad samainiit uz E8400.. Man shis taa arii aizgaaja uzreiz peec Pentium 630 nomainjas..

kads var shito aspkaidrot? :D apmeram sapratu.. bet ludz.. sikak :)
tjipa uzklokoju cpu.. un tad iznemu ara.. vieta ielieku 45nm ja?

caspers
03-02-08, 18:34
ja uz rev1.0 neiet 45nm - vari to "nejaushi" nobeigt -> RMA -> ceret, ka dabusi jauno mobo :D

da shita plate ir jau rma :D tjipa no augusta svaigu lietoju..
garantija tjipa no eet :D bet njegribas tisham nokaut vinju :p Plus vinja ir no lenā kantora laikam :o ieprieks gaidīju vairāk, kā menesi :(