PDA

View Full Version : T9500 CPU in LV???



xeroo
08-01-08, 23:10
Lbdien.
Gribeeju pajautaat vai pie mums LV var atseviskji iegaadaaties INTEL T9500 CPU???
Jo psha speekiem nevaru atrast, un ja jaa tad cik vareetu maksaat?
Paldies.

Svikens
08-01-08, 23:22
Jā jā es ar sāku domāt kur lai ņem X9000 CPU:D
vai vēl labāk X9100 :eek: 3GHz for mobile CPU!!

Kashelz
08-01-08, 23:39
parastu T8100 ari var >3GHz uzklokot @ notebook :p

nu nu, kaa? :D :D :D

Svikens
08-01-08, 23:47
parastu T8100 ari var >3GHz uzklokot @ notebook :p

EDIT: tikai jaatrod G965 platei klokgenerators un aiziet :D

Nu man gan savu neizdodas overcloskot, izmeiģināju visus generātorus, bet met kautkādu erroru SMS vai kādu tur RAM erroru.

Kasparz
08-01-08, 23:49
nu pie vairumniekiem tadu atsevishki neredzu ... diez vai kads kantoris patvaljigi saks pats tos tirgot
Vajag? :D :D :D

xeroo
08-03-08, 22:42
Vajag gan!!!
Tad piedaavaajumu uz PM plzz :)

P.S. Tikai ne ES (Engineering Sample) :)