PDA

View Full Version : Dual not working



Arnichks
05-15-06, 20:27
Tātad nesen nomainīju mātesplates, iepriekšējā strādāja 2ivas dažādas dualajā nekādu problēmu... jaunajā nestrādā nolēmu ka pie vainas ir dažādās atmiņas, bet nē... 2 pilnīgi identiskas nestrādā, katra atsevišķi strādā, kā ielieku vienu atmiņu 3,4 slotā tā kompis apklust... pirmajos 2ivos strādā normāli...

Elitegroup 865PE-A

Update : ja ielieku 3 rāmjus tad uzrāda visus 768Mb, bet pie windozes lādēšanas restartējas...
Bios update succesfull...

Tontons
05-15-06, 22:08
A neesi provējis 1-3 vai 2-4? :)

Arnichks
05-15-06, 22:40
Aber protams esmu... laikam būšu nedaudz ieberzies pēdējā cerība bios update... jo domāju ja sloti būtu beigti tad vismaz rādītu to 1majā tos 256 bet tas nenotiek pakarās jo laikam kko tomēr atrod 3,4 slotā...

Arnichks
05-16-06, 12:03
Still not working? Kādas ir pazīmes ka slots ir sadedzis?

Šitais topiks laikam baigi apslēpts? ka neviens viņu neredz...

Reigo
05-17-06, 16:09
Nevajadzēja tev ar ECS platēm ņemties. Tās ir lietas ko nevajag pirkt. Lai arī kā, vajadzēja tam visam strādāt arī uz ECS.
Te ir kāds knifs...
Lai nočekotu slotus, vari pa vienam modulim likt katrā slotā...
Ja kāds slots miris, tad jau pierubīs uzreiz..

Kādu konfigu centies uztaisīt? 4x256? Ja jā tad tas var arī nesanākt uz šitādas kreisās plates.
Nāksies vien pārdot visus moduļus un ņemt kādu, visvienkāršāko 2x512MB

Arnichks
05-20-06, 16:48
To es jau arī darīju, otrajos 2ivos slotos, dators nestartējas....
Es gribu panākt 2X256 jo tas viens 256/400 ir inamā...

Andreass
04-18-07, 22:23
hm, arii man probleema ar to dual straadaasanu.
tiesa gan, man dazaadas atminjas iespejeams ka taapeec.
Jautaajums, vai nopeerkot divas pilniigi vienaadas atminjas straadaas dual reziims, vai jaapeek tas komplekts - KIT 2x....

Svikens
04-18-07, 22:30
hm, arii man probleema ar to dual straadaasanu.
tiesa gan, man dazaadas atminjas iespejeams ka taapeec.
Jautaajums, vai nopeerkot divas pilniigi vienaadas atminjas straadaas dual reziims, vai jaapeek tas komplekts - KIT 2x....

Strādās dualajā 2 identiski moduļi!

Andreass
04-19-07, 11:06
ar ko tad labaaks tas komplekts kurs speciaali tam paredzeets?

OptiX
04-19-07, 11:30
tikai ar to ka tas ir komplekts :D

galvenais lai atminjas tips un izmērs ir vienāds..tad viss čikiniekā būs ;)

Andreass
04-19-07, 13:04
skaidrs.