PDA

View Full Version : GPU benchmark advice



aspms
10-22-08, 17:47
Interesē kāds labs benchmark ar ko patestēt GPU! Labs- tādā nozīmē, kas labi pacepina GPU! :D

Biju domājis Crysis benchmark, bet tur izrādās, ka arī pašu gāmi vajag vilkt :o

Tātad vai ir kautkas svarā vieglāks un spēj labi pacepināt GPU?

DJWoX
10-22-08, 17:52
nez šitas ?
http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/

aspms
10-22-08, 18:07
Švaks tas nature tests izskrienot 2x pēc kārtas bez pauzēm @ 1680x1050 un max detail man GPU uzkāpj max līdz 48C :(
Tiko izlaidu Ozone 3D benchmark (http://www.eoz.lv/showthread.php?t=8595) @ 1680X1050 & MSAA sample 32X temp uzkāpj pat līdz 51C :)

kiwi
10-22-08, 18:26
occt ir tagad GPU test :)

http://www.ocbase.com/OpenBeta/OCCTGPUv0.41.zip

Ja trukst .dll nokachaa no web un iemet tajaa folderii

aspms
10-22-08, 18:39
occt ir tagad GPU test :)

http://www.ocbase.com/OpenBeta/OCCTGPUv0.41.zip

Ja trukst .dll nokachaa no web un iemet tajaa folderii
Ō danke, šis tiešām labs- svarā mazs, bet līdz 56C momentā uzcep :D

+1 rep! :)

Kunz
11-30-08, 20:59
A kas ir, ja OCCT GPU testā "Check for errors" met ārā errorus ik pēc 5-10 sec. ar tekstu "Error found at address (teiksim, 20x392): 1 pixel did not match"? Bet, svilinot videokarti, pēc minūtēm 15 OCCT izlido ar kļūdu un aizveras... Ir aizdomas, ka kaut kas ar vcard nav riktīgi...

aspms
11-30-08, 21:06
A ko citi stabilitātes testi saka? Tā jau tiešām OCCT Gpu vislabāk cepina karti no visiem benchmarkiem :)

btw tagad ir universālā OCCT versija, gan CPU, gan GPU un vēl šim tam: http://www.eoz.lv/showpost.php?p=269874&postcount=57

Kunz
11-30-08, 21:12
Mēģināju pagaidām tikai Everest System Stability test, bet tur GPU nav iesaistīts - visā visumā pamatīgi bremzē sistēmu (AMD 3000+, NF4 čipsets, 6600GT vga, patriot DDR400 mem). Mēģināšu nomest vga frekvences par 50 MHz core/mem, tad paskatīšos. Izskatās, ka pusbrāķis patrāpījies...

Krelin
11-30-08, 21:42
3D Mark'u Nature bench'marks. :D

Kunz
11-30-08, 21:48
Negribās neko lieku svešā datorā instalēt. Pēc frekvenču nomešanas kļūdu skaits samazinājās - pusstundas laikā tikai 9 gab. dažādās zonās. Nometīs vēl mem frekvences par 50 MHz, tad manīs.

brachux
11-30-08, 22:12
sagribējās ar izlaist to OCCT GPU un rezultāts bija graujošs :grumpy:

pa 40 sekundēm uz kaut kaada 500x500 savaacu >60 000 errors plus kompja nokāriens.. video 4870 kaut kaada OC versija

vispaar jau arii palaizhot Undercover kompis tiek nokaarts 5min laikaa

RMA?

Kunz
11-30-08, 22:17
Pamēģini atmiņai samazināt frekvences - man palīdzēja, kaut arī joprojām OCCT 3 beta dod vidēji 5000 errorus gpu mem testā.

P.S. A ko darīt, ja OCCT 3 beta saka, ka nevar atrast nv_cuda.dll (kartiņa ATI)? :D

brachux
11-30-08, 22:31
mēģināju caur Rivatuner samazinat frekvences, pa 50 metu uz leju un nekas nemainiijaas.. nometu beigaas jau kaut kur 200mhz gan gpu gan mem un vienalga errori metas tukstoshos pirmajaa minuutee..

aspms
11-30-08, 22:32
izklausās, ka jums tur freimus skaita :D

brachux
11-30-08, 22:42
izklausās, ka jums tur freimus skaita :D

screens (http://content8-foto.inbox.lv/albums84260775/brachux/eoz-2/gpuooct.jpg) :(

aspms
11-30-08, 22:49
A kas jums par dzesēm?- jo tas tests tiešām ātri uzcepj GPU!

Bet ja arī citos testos GPU karas, tad tiešām RMA

brachux
11-30-08, 22:54
man nestandarta dzese club3d izpildijumaa (http://www.metaleks.lv/bilde.php?id=28892&prece_id=31575)

piemeram ati overdrive saka viss tip ok - passed..
veel kaads gpu benchmarks?

Kunz
11-30-08, 23:04
Vēl var AtiTool pamēģināt artefaktu skenēšanu vai [augstāk] Krelin ieteikto 3dmarku 06. Nez, manai kartītei (pirktai no eozieša sadidas) pie 1024x768 pēc gandrīz stundas testa nekādu probzu. Temp nekāpj augstāk par 59 grādi (Accelero S1 + 120mm vents @900 rpm un 92mm vents @ 1200 rpm). Tiesa, koeficients pagaidām tikai 11 pagaidām. Otram kopim, kam 6600 GT @ 450/900 arī pēc stundas testa pagaidām 0 errors pie tādas pašas izšķirtspējas.

Krelin
11-30-08, 23:21
Eu, es ieteicu Nature benchmark'u :D

brachux
11-30-08, 23:23
ar atittool'u 0.27b4 tip neatrod nevenu erroru, pagaidiiju kadas 5min

pie error mekleshanas tam kubikam ir jagriezhas?, man chota vinjsh staveja uz vietas..

jautrakais bija kad uzspied podzinju find max core :santa: momentaa zilais logs un restart

ok, pec restarta - find max mem un atkal zilais logs ar restart..

Kunz
12-01-08, 00:19
āa, ***, a es tam occt visu laiku mēģināju iebarot nvidias failu, a šams visu laiku lamājas... :D