PDA

View Full Version : Pareizās voltāžas priekš OC



SUNG
02-01-09, 14:40
šī ir mana necilā kaste
CPU: Intel Core 2 Duo E8500, 3.16GHz, FSB1333, 6MB (Running @ 3.4 GHz)
Main Board: Giga Byte GA-P35-DS3L
RAM: Kingston 4096MB, DDRII800, Kit Of 2, CL6
HDD: SAMSUNG 250GB Sata II + SAMSUNG 250GB ATA + Western Digital 500GB ATA + SAMSUNG 80GB ATA
Video: Microstar GeForce 8800GT OC, 512MB, 256bit, HDTV, HDCP, SLI
PSU: OCZ 600w StealthXStream

procis griežas uz 3.5ghz ar gaisu vien. rams ir 886mhz. bet voltāžas ramam un procim galīgi sajātas jau no laika gala bijušas. procim 1.325 un ramam ir 2.10.
dzirdējis esmu ka ar tādu voltāžu procim varot griezt 4.GHZ.

es lūdzu palīdzību lai varētu bez bailē mturēt pašreizējo OC un ar normālām tam attiecīgām voltāžām.

shteecers
02-01-09, 14:50
Nu tulit te expreti pateiks ko un kā darīt! Bet ar to plati un cpu domāju nevajadzētu būt problēmas sasniegt 4ghz, tikai diezvai rāmi turēs līdz vajadzēs rama un cpu atiecību mainīt! ;)

SUNG
02-01-09, 14:57
nu itkā jau temperatūras man tikai par 5° cēlušās procim un kodoliem. bet nu man voltāžas nepatīk.
rams ar proci itkā sastrādājas un tās attiecības saliku lai iet kā vajag. savādak man BSOD mestu :D

SUNG
02-01-09, 15:01
es proci pašlaik aigstāk negribu. man netīk riskēt dēļ stock dzeses.
a to rama voltāžu tač varu caur easy tunes mainīt ?

shteecers
02-01-09, 15:05
Neāksties, es piemēram ar BOX redeli ikdienā turēju uz 3.8Ghz mazā kastē un temp bija ok! Labāk biosā kloko ja gribi stabilu ikdienas sistēmu!

SUNG
02-01-09, 15:08
man ar slodzi procis neiet augstak par 56° un kodoli par 68° :D
a vot es biosā nevaru atrast voltāžas kur likt.

shteecers
02-01-09, 15:09
kāds tam gibabaitiem bija tā fiška ka nozpiežot laikam CTRL+F1 parādās apslēptas opcijas (iespejams kļudos) :D

SUNG
02-01-09, 15:12
pašlaik nometu voltāžu caur easy tunes. vēlāk caur biosu nometīšu. man tik lielu voltāžu nevaig. savādāk netīk tās lielāš temperatūras