PDA

View Full Version : Cpu usage 100%



Lotus
06-16-11, 16:10
Šodien saskāros ar mazu problēmu, ieeju gta 4, skatos, drausmīgi bremzēt pēkšņi sācis, laigan pirms tam gāja ideāli un settingi nav mainīti. Uztaisīju kompim restart, tas pats. Skatos videokartei frekvences un temperatūru, viss kārtībā. Ieeju task menedžerī - rāda cpu usage 100%, vēl viens restart, nedaru absolūti neko - visu laiku 100%, pie procesiem nerāda, kas tieši rij.
Panda Cloud arī neko nebrēc, pietam nekādos xxx u.t.t. saitos neesmu gājis.

http://www.bildites.lv/images/x27s44dmzy6yn30vrlbr.png

http://www.bildites.lv/images/8hhqag85mteb0elbpm33.png

Devil_Inside
06-16-11, 16:13
Task Manager nav tikai smuki zaļa diagramma. Interesantākais notiek blakus sadaļā "Processes".

Skalds
06-16-11, 16:14
nez neesmu pro- bet pēc kautkāda sifeļa izskatās ... :(

Lotus
06-16-11, 16:15
Ieliku arī skrīnu ar procesiem. Jā, bet no kurienes var pēkšņi būt sifelis, ja šodien būts tikai šeit, dr.lv, inboxā un spokos.

Kuuminsh
06-16-11, 16:18
lol
Tak uzspied pogu lai rāda visu lietotāju procesus.
A to OS rāda tikai tavus procesus un tur sistēmas procesi nemaz nav redzami.
Mazums OS updeitojas... tagad kakraz kaut kad bija datumi.

Skalds
06-16-11, 16:20
The main cause I have found is actually a problem with the way explorer handles avi files! Let me explain a bit, it you have an incomplete avi file, or a damaged avi file, explorer will read it frame by frame to determine it's properties (such as video size, length etc..)
You can confirm this by starting the task manager next time it happens, I know it will takes ages to open but be patient! if you see that explorer.exe is the process using all your CPU do the following:

atradu šitādu izskaidrojumu- ja jau spokos biji, tad kautkāda iespēja ir šādam te izskaidrojam ja esi 100% drošs ka nav sifelis nekāds iemeties.. es nez lai jau viedie prāti kautko pastāsta vairāk.. :D

jā un kūma priekšlikums ir pat vairāk ticams :)

Lotus
06-16-11, 16:21
Ups..
http://www.bildites.lv/images/bfs4b4kcti5yq6zr7dz6.png

Googlē skatījos, bet tā arī nesapratu kas tas par a4??

Dzy
06-16-11, 16:32
Tev tur Folding@home (http://en.wikipedia.org/wiki/Folding@home) klienti darbojas. Ja nemaldos, tad stellējot ATi draiverus, bija automātisks ķeksis, ka uzinstalē arī F@H klientu virsū. Un tas tev arī slogo sistēmu

Lotus
06-16-11, 16:34
Man ir Nvidia, nekādus klientus neesmu instalējis :eek:

Pirmā dzirdēšana par tādu lietu vispār, wtf.

Dzy
06-16-11, 16:39
Tad sameklē, kurā mapē tev uz cietā diska atrodas FahCore_a4.exe un izdzēs to mapi. Tā ir, ka nelasa, kādi ķekši atstāti instalējot un spiež next next next :)
Atceros, ka vai nu kādai programmai vai draiveriem nāca līdzi Folding@Home instalācija un by default tā bija ieķeksēta.

Lotus
06-16-11, 16:42
Bet es vēlreiz saku, ka es neko vispār neesmu instalējis un vakar vakarā vēl viss bija kedā.

Skalds
06-16-11, 16:45
es nez ko tu tur instalēji vai neinstalēji - bet mok palīdzēs :)

http://wiki.answers.com/Q/What_is_fahcore

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100414002054AAjQsDZ

Miezy
06-16-11, 16:45
Mož ja panda neatrada kaspersky atradis. Paprove trial izmaukt full scan un tad skaties kas notiek. Apskaties startupa kas startejas un ja ir si proga, tad no kuras mapes...

Lotus
06-16-11, 16:50
Ir atradu, izdzēsu, viss kārtībā. Tikai kā tas sūc varēja pēkšņi uzrasties, tā arī nesapratu, jo neko instalējies neesmu šodien :doh: Paldies visiem :)

Kuuminsh
06-16-11, 17:51
Ja tā ir darba kaste, tad loģiski ka admins kurš atrada kaut cik lietderīgu pielietojumu tai tavai kastei :D