View Full Version : hwbot jautajumi un diskusijas
Shajaa topikaa diskusijas un jautajumus par hwbot. Hwbot topikos tikai rezultatus!
Lai detalizeetaak skatiitu rezultatus, ejam uz
http://www.hwbot.org
Rezultati automatiski tiek updatoti ik pec paris stundaam
Formaaats, kaa postot rezultatus ir dots.
Parejos benchmarkus pievienoshu veelaak :)
viss saprotams, viss ok :P
aiziet :D
let the benchmarking race begin ;)
/me šovakar dodas pakaļ dry-ice :D
Cerams, ka visi saprot, ka, lai hwbot reģistrētu viņu rezultātus par labu EOZ Team, ir jāreģistrējas iekš hwbot.org, kā arī jāsasaista savs EOZ logins ar EOZ forumu iekš hwbot org!
A me shon atnaaca Thermalright HR-3 (driiz arii iet prom- rezerveets), bet aizgaaja X1900XT :(
Bet kautkas uz augshu arii briest :cool:
A ja jau par labu EOZ team tad jaaiemet nepabeigtaa score ar 1900XT, beigaas tomeer dabuuju arii 14,1K :D A tur obligaati vajag valideet to scori ieksh futuremark?
vajag SPi, 3dmark01 un 03, AM3 sadaljas... pcmark ar vareetu
tos vecos topus varetu uztaisiit taadaa kaa arhiivaa vai kkaa taa lai nemaisa :D
Sasodīts, ka neesmu visus pārējos savus Opteron 170 bench rezultātus saglabājis, piemēram, Superpi 32M... Tur easy būtu pirmā vieta ar 3300 Mhz un daži hwpunktiņi priekš EOZ team :D
Nu re, bencha sezona ir saakusies! Tikai man h/w nav... pwned... :o
Vajadzētu tā ka EOZ Team Latvia kādā pasaules komandu desmitniekā iebīdīt, ne? :D lol
Nejau pashu EOZ bet gan EOZ Team Latvia :)
Kopiigiem speekiem mums izdotos :)
Nejau pashu EOZ bet gan EOZ Team Latvia :)
Oops, sorry, editēju savu oriģinālo postu ;)
Te mums ļoti būtu noderējis TaPaKaH ar savu benching apsēstību... bet nu viņš ir banned arī @ hwbot, tā ka neko darīt :D
Būs jāmēģina viņu kaut daļēji aizstāt :p
nu mēģināsim,mēģināsim.Tur var arī rekordus pa kategorijām? Ir piemēram viens Athlon64 s.754,pilnīgs retums. :D
Tieši tā... ;) Ja ir kāds uber labi benchojams, bet vecs cpu, ar ko var paņemt labu vietu kādā subkategorijā, par to dažus punktiņus arī var iehavot :)
Tagad vajag rezultatus, paskatities vai atomatiski update tiek taisiits
Izskataas, ka linku uz screenshotiem no foruma tabulas nevar dabuut, to var tikai no hwbot lapas, kad skataas EOZ team
Manus 3dmark05 rezultātus hwbots jau ir saņēmis un manā profilā tie arī parādās (diemžēl nekādi punkti nav, esmu ārpus global top1000 :D )
izrādās,ka esmu tur pat reģistrējies... :D jāatrok parole un tad jau skatīsimies,kas un kā.
A tur obligaati vajag valideet to scori ieksh futuremark?
Cik saprotu, ne, vismaz, ja tu necīnies par rekordiem :D Acīmredzot hwbot paļaujas uz attiecīgo forumu administratoru godprātību, ķerot laukā fake scores.
"artissco - 29 sec - processor unknown - crappy ram (2x256Mb Corsair XMS-PC3200C2 r2.1)"
ROFL :D crappy ram
Varētu lūdzu iedot linkus kur to SuperPi v1.4 var nokačāt ? :o
BlooD labaak nosuuc SuperPi1.5XS (http://www.xtremesystems.com/pi/super_pi_mod-1.5.zip)
Te veel citas o/c lietinjas: http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=305
mljaaa, kas to botu apstiprinaajis. spamo bezjeegaaa.. ip un botu ban :D :D :D neies tak skatiities kaa tas te pilnu forumu piespamos
mljaaa, kas to botu apstiprinaajis. spamo bezjeegaaa.. ip un botu ban :D :D :D neies tak skatiities kaa tas te pilnu forumu piespamos
muah :D tu labāk pats beidz spamot un ej benchot :p
kursh tad rakstaammashiinu bencho :D
Mosh tu rakstaamashiinu topaa ienjem top#5 kas zin :D :D :D
Kaa teikt pusplatais arii acis :D
Kaa teikt pusplatais arii acis :D
:D :D :D
nu tad man luudzu barokli kaads iedodiet :D
vimba_zlobnaja
01-16-07, 18:37
Tā vien gribas pameklēt kādu interesantu Celeronu ~uz 1,3Ghz un zem DI pabāzt :D Vot būtu jautrība. Plati kādu niknāku + vecos labos BH-5.... sweet... Un pat ja kas nosvils liela bēda nebūtu.
hwbots negrib mani pie sevis regjistreet :D chot internal error 500 bla bla.. nu laikam juut, ka buus suudi :D
varētu arī PIII 866 pamocīt,tik kādam ir labs dēlis uz s.370 un atmiņas? :D
nu tad man luudzu barokli kaads iedodiet :D
man te viens 1.1kw tagan meetaajaas :D :D :D ..... nevajag????
Man nodereetu testiem, citaadi 520W OCZ var buut pa iisu pie X1900XT + 3.7+ Ghz CPU benchiem un visu paareejo :D Un aspm - kaadas bija tavas kartes frekvences, kad sasniedzi 14k?
man to hwbot lapu vairs never valja :(
nu tu tak neesi normaala :)
EDITED: ai nah, jaasuuta baroklis un jaacep tie dzelzhi nost
nu tu tak neesi normaala :)
EDITED: ai nah, jaasuuta baroklis un jaacep tie dzelzhi nost
katram jau savs duuriens vienam mashiinas citam zirgi, manai sievai skaistumkopshan, btw tikko atgrizos ar shameejo no veica bilance -320Ls :(, man PC. Bet ja nopietni tas ir Alena baroklis nevis mans :D taaka laikam veel neesu tik slima
Man nodereetu testiem, citaadi 520W OCZ var buut pa iisu pie X1900XT + 3.7+ Ghz CPU benchiem un visu paareejo :D Un aspm - kaadas bija tavas kartes frekvences, kad sasniedzi 14k?
panjem seasonic 650w taadu kaa slimikjim buss atliektiem galiem un nemkasaas ipashi daargi
Tam XT core 790, mem 830!
he, lapa rukaa, un diezgan labi :D
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=2026&stc=1&d=1168970979
Apsveicu ar kausu un medalju :D
taaks, tagad man ar viss aizgaaja
Apsveicu ar kausu un medalju :D
2 kausiem :D
jacer ka tos kausus neviens neaiztiks :D
taka mans cpu ies sharix`am, tad moska vins uz labakas matesplates ko labaku vares dabut :)
tagad jaiet CSI skatities, vakaraa varbut stiepshu PC uz balkona :D
whoa, par ko tad medaļas? :eek: :D
Edit: starp citu, kiwi ir 78. oc'ers pasaulē pēc hwbot rādītājiem :eek: tikai nezin kāpēc Xtremesystems komandā nevis EOZ Latvia :rolleyes: :D
Nu es ar neteiktu ka iet slikt 44. Optreon 165, 01 markā:D
Edit: starp citu, kiwi ir 78. oc'ers pasaulē pēc hwbot rādītājiem :eek: tikai nezin kāpēc Xtremesystems komandā nevis EOZ Latvia :rolleyes: :D
kiwi, mljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tu nodeveeeejsssss.............
riit eet neraaadies, toch saku
Heijā, ievērtēju, ka maza konkurence iekš Pentium 805 D... būs jāsavāc kādi punktiņi tajā kategorijā, man 805 D / Asus 955X ir pašreizējā torrent machine, kas nu pēkšņi varētu vienā vakarā nejauši attapties zem dry-ice :D
mani paarnjem izmisums... kaa lai shitos pustrakos lai aarsteeeee.............
nevajag ārstēt,vajag piedalīties... :D
Nu es jau sen esmu regjistreets hwbot :)
Bet runaajot par reitingu, tur galvenais ir piedalities tajos par ko visvairaak dod punktus un piedalities ar pareizo hardware, tad arii var daudz hwbot punktus un kausus sakraat :D Kingpin kaut vai ir tikai 38., macci 49. :)
Piemeram, par 1. vietu ar x1900xtx 01 markaa dod vairaak hwbot punktu nekaa par 7300gt, jo 7300gt nav tik populara bencheru viduu
Veel jau svarigi ir daudzums.
Nu nevar jau nobenchot piemeram visus modeljus pec kartas, pie tam veel mekleet katram atlasitu eksemplaru. Un tad veel katru likt zem DI :D
Bet runaajot par reitingu, tur galvenais ir piedalities tajos par ko visvairaak dod punktus un piedalities ar pareizo hardware, tad arii var daudz hwbot punktus un kausus sakraat :D
Piemeram, par 1. vietu ar x1900xtx 01 markaa dod vairaak hwbot punktu nekaa par 7300gt, jo 7300gt nav tik populara bencheru viduu
Cik viegli ir paņemt 1. vietu X1900XTX un cik - 7300GT ;)
Nu tieshi tapeec.
Un veel kas, tagad panjemt top vietas ir vieglaak ar 1900xtx, jo citi top bencheri jau bencho 8800, bet 1900 pirmsaakumos veel nebija conroe :) Un tad naaks atkal jauni cpu utt.. :D
Peetot tieshi 1900XT skores, uzduuros shim...
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=557231
Kaut kas tur nav iisti tiirs :rolleyes:
Peetot tieshi 1900XT skores, uzduuros shim...
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=557231
Kaut kas tur nav iisti tiirs :rolleyes:
Kā redzi, jau tas ir ziņots kā "aizdomīgs" :)
es tik un taa taa isti nekjeru peec kaadiem kriteerijiem vinjsh reekina to vai tu iekljuusti tanii magjiskajaa top 1000 vai nee http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=backwards&applicationId=0&teamId=1366&userName=&gpu=%3CType+keyword.+eg.+R9800%2C+6600GT%2C+X1900% 3E&cpu=%3CType+keyword.+A64+3200%2B%2C+E6700%2C+P4+3. 2Ghz%3E&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=0&offset=10&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=
varbuut kaads gudraaks var apskaidrot...
es tik un taa taa isti nekjeru peec kaadiem kriteerijiem vinjsh reekina to vai tu iekljuusti tanii magjiskajaa top 1000 vai nee http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=backwards&applicationId=0&teamId=1366&userName=&gpu=%3CType+keyword.+eg.+R9800%2C+6600GT%2C+X1900% 3E&cpu=%3CType+keyword.+A64+3200%2B%2C+E6700%2C+P4+3. 2Ghz%3E&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=0&offset=10&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=
varbuut kaads gudraaks var apskaidrot...
:eek: The bigest link I ever saw :D
vimba_zlobnaja
01-17-07, 02:50
Bāc, nenoseivoju savas scores ar opt165+8800GTX :D Vot būtu jautrība.... Tikai šamās bija tik ļoti nesmukas ka negribējās pat scrīnu taisīt.
bwt es skatos ka caur to forumu vinjsh kaukaa ljoti negribiigi vai vispaar, nepievieno rezultaatus
tiem, kas to nezin, rezultaati tiek nolasiiti 2reiz diennaktii.
tiem, kas to nezin, rezultaati tiek nolasiiti 2reiz diennaktii.
To var labot!!!
Forumā zem tā bot teksta ir tāda knopačka Update ranking now
kaut ari TaPakaH ir banots daudzkur, dazas skores vel stav at XS :)
bwt es skatos ka caur to forumu vinjsh kaukaa ljoti negribiigi vai vispaar, nepievieno rezultaatus
Vajag zinat knifu kaa pievienot, es ar sakumaa nesapratu :)
Jaaraksta keyword tajos laukos un tad izvelas cpu/vudeo. Piemeram saac rakstiit E6700 vai 8800 un tad izvelies pilno nosaukumu.
Tūlīt dabūšu sev vēl vienu kausiņu - pievienoju manu veco Opteron 170 Superpi @ 3400 Mhz testing scori (viena core pat nav izgājusi :D), kura šobrīd izrādās labākā iekš hwbot :D
bilde (http://mrlobber.svnets.lv/Oc/x1800xt/superpi3400.jpg) :D
Šitie gafiki ieper:D
http://www.hwbot.org/cewolf/;jsessionid=695C84E015124D3D936D981CE7775BD7?img=-2069837036&width=600&height=400&iehack=.png
tas nestabilais spi reaali forshi tur izskataas :D
Kadas domas par tadu skrinu?
http://img332.imageshack.us/img332/4794/rek22dw0.jpg
Man nav CPU_Z validacijas, jo meigginaju validet caur 1.36 versiju, tad kad jau bija pieejama 1.37 :o
Veelak, FSB 525Mhz jau nevareju izspiest :rolleyes::o
A kuraa sadaljaa jamo gribi likt? Kas pa reviiziju tam procim un cik bija max stable un ar kaadiem settingiem?
Super PI 1M air, CPU markkejumu pateikssu tikai kad tikssu majas :rolleyes:
MAX stable frekvences bija tadas, kadus var redzet CPU_Z screanshota...
Es domaaju vismaz Orthos nevis SPi1M! A cik voltus reaali vajadzeeja?
Kadas domas par tadu skrinu?
http://img332.imageshack.us/img332/4794/rek22dw0.jpg
Nav vērts likt, tajā kategorijā visas ir daudz augstākas scores, pat nieka punktiņus nedabūsi...
Nav vērts likt, tajā kategorijā visas ir daudz augstākas scores, pat nieka punktiņus nedabūsi...
Nu ja, es ta arii domaju :)
Par tiem voltiem...
Priekss SP1M @ 525x7 bija nepieciessams 1.58V
Reali stabili (24/7) datoru var lietot @ 480x7=3360Mhz. Talak jau mans "crap" raznobojnij RAM limitee :D
A tur bikiņ sviests Marxxx ar savām x2 7300GT ir pirmais šajā grupā, BET single nevis SLI!!!:(
sanāk ka nav godīgs score.
Šon 10 minūtes paspēlējos ar savu Pentium 805 D / Asus P5WD2-Premium (Intel 955X).
Tā kā standartā šim te monstriņam ir 166(533)fsb (tātad reizinātājs x20), tad pie 200 fsb jau būtu 200x20 = 4 Ghz, tātad par fsb wall šeit, par laimi, jāuztraucas nav :D
Lai nu kā, plate kaut kāda kreisā vai kā, bet tas Clockgen, kam teorētiski vajadzētu derēt visām Asus 955X/975X saimes platēm, nokarina sistēmu momentā :D Arī Asus PC Probe rāda pilnīgi kreisas voltāžas un cpu temperatūras :D (bet, piemēram, uz P5B Deluxe strādā bez problēmām)
Rezultātā tikai paņēmos iekš bios ar voltāžām un testēju, pie kādas frekvences varu tikt Win iekšā :)
Visa tā padarīšana Compucase 6919 kastē ar TT-BT uz, šķiet, ka automātisko apgriezienu regulēšanu... bet neesmu drošs, slinkums kasti vaļā skrūvēt :)
Tā nu izrādās, tas cpu ir diezgan sick, pie 3.8 Ghz būtojas iekš Win ar 1.5 Vcore :D Toties šādā situācijā jau idle iekš bios rāda 69C temperatūru :eek: :D Biosā varēja tikt arī ar 4 Ghz, bet tad idle jau rādīja +71C :D
Tā nu mazliet nobijos un nospriedu, ka nav ko raustīt velnu aiz astes, vispirms jāsagādā kaut kas, kas to nodzesētu ;)
Tā ka hwbot lai vēl nedaudz paciešas, gan jau ar labākām dzesēšanas sistēmām kaut kas sanāks :D
mrlobber ari pie kausiem un zelta pendeljiem grib tikt? :D
olllalllaa :eek: :D
tev maliekas tur trukst Athlon64 3200 @ 37xx mhz
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=2034&stc=1&d=1169076302
Kāds nevar iedot padomu kā lai izspiež vairāk sulas SuperPi 32M
Esmu #9 opterons 165, varētu meiģināt tikt pieciniekā:(
http://www.hwbot.org/compareProcessorResult.do?resultId=569824#result
Svikens:
1) labāka dzese ;)
2) http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=2971
Sekojiet līdzi kā bots iemet tabulā jūsu skores jo viņš daudziem single VGA iemet kā dual!!! līdzarto jūsu score hwbot mājaslapā ir gaužām zemā vietā, ieejiet lapā un editējiet scori!!!
p.s KIWI būtu baigais džeks ja pārmestos uz EOZ Team, tad letiņi paceltos uz aukšu par pārdesmit vietām.:D
Pēc vakardienas izklaidēm ar to hwbot secināju, ka lielāka jēga ir nevis benchot visādus tur core 2 duo, bet gan duronus un celeronus :D
tiku 12 vietā aquamark2 6600GT konkurencē... :rolleyes:
njaa, es ar censhos dabuut kkaadus rezultaatus ar savu cpu kameer tur it tik paaris rezultaati publiceeti... :D
Interesanti, ka es vakar noeditoju savas skores, lai nebūtu man SLi, bet šodien jau atkal viss pa vecam..:confused:
kiwi - come home son :D
Njaa, viens jautajums sakara ar maneejo skore iekss 01 un 03Mark'aa ;) kapeec tur rakstits dual:confused: VGA...
Jams nepareizi nolasa.. Man arī ir tas pats... Ar rociņām pašam vien būs tev jāeditē hwbot lapā ;)
Manliekas ka bots nepareizi nolasa infu, jo jums abiem ir rakstīts par 2x512RAM!!!! Citu saistību nevaru atrast un bots acīmredzot to uztver kā 2x VGA
Jātiek 3dmark01SE x550 128mb 128bit top5 :D
Ja es tieku kkādos topos ar savu x550, tad kkādi punkti tak skaitās klāt pie EOZ Team'a? :o
YUP, bet par vecām detālēm baigi maz scores dod, es jau ar atradu screnshot ar savu veco sempronu un Fx 5200 un tiku #5
A Sempron 2400+ vispār esmu vienīgais 3d markās:D
Man jau patiik kaa Kuulais ar savu 8800GTX pakaapies (nu jau 151.th)! veel viena eliita h/w un varbuut pat apsteigs kiwi ;) Kiwi come back to EOZ team! :)
Man jau nav svarīgi, cik dod, bet galvenais, ka dod! :D
If these belong to you, you should authenticate yourself to verify they belong to you.Kur to var izdarīt, lai resultu pieskaitītu manam acc?
EDIT: Viss bumbās! Atradu! ;)
Šķiet, ka kamēr nesamainīšu datus postā, hwbots ik pa laikam atkal uzmetīs atpakaļ 2x 6600GT..... Un vispār jāizlaiž cauri arī 05 un 06 marki.. varbūt ar manu mizu ir mazāk piedalījušies... :)
Hehē, vakar uz sava Pentium 805 D instalēju Win ar 3.8Ghz un 1.51 Vcore (stock 2.66 Ghz) ar gaisu :D Izskatās gaidāms labs old-school action ;) Lai dabūtu pirmās vietas hwbot, nepieciešami ~4.8 Ghz :cool:
vimba_zlobnaja
01-25-07, 12:56
lobber, drīkstēs paskatīties un palīdzēt sauso ledu piebērt???
Eu nu džeki es ko te viens cenšos??:D
http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIV1M5LlMoXEdQQFRNVVM5LlIoXEJVTVV CRy06QTxIUEdURFlEUkdHLTpAPEgiMSAhJFM5LlcoXDQyNkctO kI8SDEgIw==&size=1
Nu kas to buutu domaajis- rets eksemplaars tev gadiijies (savaadaak jau arii punkti buutu vairaak) liidziigi kaa te brx ar sempi! :D
Eu nu džeki es ko te viens cenšos??:D
Pagaidi, labs nāk ar gaidīšanu ;)
Skatos, kausiņus gan esi sev kaudzi savācis, apkāries ar medaļām kā Brežņevs :D Tikai punktiņu gan pārāk daudz par to nav iedots :D
Skatos, kausiņus gan esi sev kaudzi savācis, apkāries ar medaļām kā Brežņevs :D Tikai punktiņu gan pārāk daudz par to nav iedots :D
You'r the man lobber!
tikai ":D" vietaa vajadzeeja :evil:
Tas gan BET KĀDS IESPAIDS!!!! Pirmais no diviem:D
Taa, shodien, tas ir nesen beidzu mociit Xeon 3060, taa jau tiiri labs eksemplaars ja pacenchaas, uz udens max ko izdevaas izspiest bija nieka 3930 Mhz no 2400 Mhz :D
Lai to panaaktu bija nepiecieshama diezgan laba dzese + arii dzen speejiigs deelis, es izmantoju eVGA 680i plati, kas piedaava tiiri labi varieet ar CPU voltage, taa, Bootmark CPU testu izvedaas iztesteet pie 3930Mhz ar MAX voltage at BIOS 1.8v, kas reaali cik izskataas ir 1.76v, tem idlee ap 60 - 62 graadiem, load abiem kodoliem nemeegjinaaju likt :p Reaali tikai kaut kas saakaas nopietns zem 1.65+v, citi shaadus voltus liek tikai uz Dry Ice dzeses, es laikam aizraavos :eek:
Te links uz rezultu: http://bootmark.boot.lv/result_info.php?result_id=7221 Izdevaas vismaz topaa ieliist, kopeejaas sisteemas skore diemzjeel veel nezinaamu iemeslu delj uz shiis plates ir ljoti maza, neko nevar dabuut, jo Wootmarks nejeegaa zemi atminju bencjo, pie DDR1100 4-4-4-8 T2 dod ~ 6k ramam tikai :( Kaadi ieteikumi ko dariit? Kaa uzlabot ram skori? Uz GigaByte 965 S3 pates sasniedzu ~ 9.4k ram skores :rolleyes:
Un rezultaats ir no BIOSa likts, nevis ar clocgen max uzvilkts cik var! Un ja veel buus riit laiks, tad pie liidziigiem setingiem tiks testeets arii X1900XT, meerkjis ir sasniegt 14k ieksh 3DMark05!
njaa, @BM cpu tops no gaisa taisiits :P
njaa, @BM cpu tops no gaisa taisiits :P
Nu tu dod, es veel neesmu atveeris logu, kaa juus tur dalja darijaat, tad redzeesim manupraat 4Ghz arii un attieciigi veel lielaaku score ieksh Woormark CPU :D Pagaidaam interesee ko ikdienas lietoshana var dabuut no shii zveerinja, kadi 3.7 - 3.8Ghz var domaajams!
Taa, vakar cik pabenchoju un rezultaatus ieposteeju, tad tagad man ir 5 rezultatai un 5 kausi :D Tas viss tika panaakts ar C2D un X1900XT 256Mb :cool:
GO,GO EOZ Team Latvija!!!!
Jātiek taču līdz pirmajam desmitniekam, tālak jau pa traku scores tūkstošos:o
Bet kausi man tā pat vairāk
Taa, vakar cik pabenchoju un rezultaatus ieposteeju, tad tagad man ir 5 rezultatai un 5 kausi :D Tas viss tika panaakts ar C2D un X1900XT 256Mb :cool:
no tiem kausiem tur praktiski nekaada jeega nav, jo visu nosaka punkti, protams ir patiikamak ka vinji ir nekaa ka vinju nav, bet kaadaa jeega no desmit kausiem ja vinji tev dod knapi 10 punktus
no tiem kausiem tur praktiski nekaada jeega nav, jo visu nosaka punkti, protams ir patiikamak ka vinji ir nekaa ka vinju nav, bet kaadaa jeega no desmit kausiem ja vinji tev dod knapi 10 punktus
elementāri - lai dabūtu punktus bez kausiem (citiem vārdiem, tiktu global top150 kādā benchā), tev ir jālieto high-end hardware... bez tās punktus var dabūt tikai ar kausiem.
un arī ar kausiem var šo to savākt, piemēram, šis kungs: :D
http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=375
elementāri - lai dabūtu punktus bez kausiem (citiem vārdiem, tiktu global top150 kādā benchā), tev ir jālieto high-end hardware... bez tās punktus var dabūt tikai ar kausiem.
un arī ar kausiem var šo to savākt, piemēram, šis kungs:
http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=375
:eek:
dats da spirit. cilveeks njemas kaartiigi. daudzi tik sapeerkas uuber hw un netiek ne tuvu punktiem.
A kāpēc HWbot lapā neparādās jaukais Someonesick score?
gribas redzēt cik pointus norāva ar šitādu scori!
A kāpēc HWbot lapā neparādās jaukais Someonesick score?
gribas redzēt cik pointus norāva ar šitādu scori!
19673 marks - someonesick (EOZ Team Latvia) - (2x Geforce 8800 GTX @ 650/1050mhz) 20.2 points
19673 marks - someonesick (EOZ Team Latvia) - (2x Geforce 8800 GTX @ 650/1050mhz) 20.2 points
Nezinu kaudkāds gļuks Team member listā šādu lietotāju EOZ Team vispār neuzrāda, man!:confused:
lol, kaa Svikens tur kausus sarausies :D
lol, kaa Svikens tur kausus sarausies :D
Jūūū Es ar šito tipiņu David_N (OC Forums) vislaik cīnos par #1 X2 4200:D
katru otro nedēļu jāspiež jauni Bencmark lai saglabātu #1:D
hmz kad manu scori ieskaitis ko pievienoju 3#Dmark 05 sadalja ?! Un viss ko vajag man tur ir ja ?!
EDIT: ai viss kartiba, vienakrshi nebiju autoreizeejies ar sho Team, tagad viss notiek !
manu ielika ~6-12h laikā ...
10x ātrāk ir to darot manuāli iekš saita :p
manu ielika ~6-12h laikā ...
10x ātrāk ir to darot manuāli iekš saita :p
nu maneejais jau ir ielikts :) :) jagaida maybe kadu kasinju vai medalinju dabuushu ! Ikta ar savu karti sava kategorija esmu 4 vieta ! :rolleyes:
HMz kapec vinsh nav panjemis image ?! http://www.hwbot.org/result.do?resultId=578553
image šis atstāj forum verifikācijā ... :)
2x 850 ?
cf?
image šis atstāj forum verifikācijā ... :)
2x 850 ?
cf?
itka tikai viena karte man bija ! un nekur neraxtiiju ka ir 2x, nezinu kapec jams ir pats piedomaajis ka ir 2x :mad:
ppl te teicās ka tas esot tad kad raksta ramam 2x kkas ...
manuāli to ievadot nekādu problēmu :p
ppl te teicās ka tas esot tad kad raksta ramam 2x kkas ...
manuāli to ievadot nekādu problēmu :p
nu ja, bet domaju chuvaki kas tur atbild par to visu sapratis pec scores ka nekadi tas CF nevar butt ! A un vel jautajums, pats bots dod medaljas, jeb atsevishki cilvji skatas kas un ka ?!
nu ja, bet domaju chuvaki kas tur atbild par to visu sapratis pec scores ka nekadi tas CF nevar butt ! A un vel jautajums, pats bots dod medaljas, jeb atsevishki cilvji skatas kas un ka ?!
Ta neviens neko neskataas, BOTs visu dara un sadala arii medaljas, ja taadas ir, arii dzen CF ir vai nav jams uzmet automaatiski, tagadeejai X1900XT arii sakumaa radija CF aka buutu divas X1900XT, bet manuaali nomainot viss ir kaartiibaa! :)
he he ierindojos 5 vieta ar savu VGA, un daubuju medalinju ! 100 punkti un bushu 4ja vieta, so bus bishkimn OC vel jauzspiez !
hmz varat kads paskaidroty kapec mana karte sava klase nav vispar paradiita ?! http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=578553
itka jabut ir 10 vieta savas kartes klase ! :confused:
Un tas pats ari ir ar 3dmark 03 - http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=578643
atveram -
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=578643 <- 19th
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=578553 <- 25th
:D
sagribeejies pa leeto jau bombongas. citi modee un saldee kartes, a tu gribi na haljavu kausinjus :D
Viennozīmīgi, iekš 3D ļoti grūti kausiņus dabūt ;) Bet visādos CPU utt. - easy :D
Viennozīmīgi, iekš 3D ļoti grūti kausiņus dabūt ;) Bet visādos CPU utt. - easy :D
nu cik nu easy ja ir tikai gaisa dzese :D:rolleyes:
Nu ko spaini un Lobzik apsviecu ar sodienas iegutajiem daudzajiem kausinjiem ! :rolleyes:
Man drīz būs vēl :D
nu es nevaru sagaidit sava bijusha E6400 testus no tevis, vismaz dod zinju kad jamos varetu sastapt ?! :rolleyes:
Apdzinu Kuulo un tagad hwbot esmu nr1 iekš EOZ Team :D :cool:
Staasti mans draugs mums, zem ka tu tos CPU liki, DRY ICE !?
ak deivs, man laika tagad jaaasaak sleepties :D
ak deivs, man laika tagad jaaasaak sleepties :D
Kāpēc? :D
nu nez tagad laikam esi LIELAIS TEETIS :D :D
nu nez tagad laikam esi LIELAIS TEETIS :D :D
Nu, Lielā Tēta apzīmējums drīzāk piestāvētu Relax :p :D
Bet es būtu vēl lielāks, ja būtu Quadcore :D
Kuulais tev vai tad medalju nav?
Soundstream
09-20-07, 11:30
Man vieniigajam šajā (http://www.eoz.lv/showthread.php?t=5294) sadaļā hwbots nerāda rezultātus? :confused:
Man vieniigajam šajā (http://www.eoz.lv/showthread.php?t=5294) sadaļā hwbots nerāda rezultātus? :confused:
Vai tu esi piereģistrējies ar savu "Soundstream" usearname iekš hwbot.org?
Soundstream
09-20-07, 13:04
jā, esmu.
__
Tikko viss aizgaaja.
Da var uztaisit pats manuaali update botam, vismaz 3Dmark sadaljaas taa var iizdariit.
Soundstream
09-20-07, 20:01
Nee tur lieta bij cita(par manualo update zinu) - hwbots bij taa kaa uzkaaries un tajaa evenlogaa ar kaut kaadi warni staveja - citas kategorijas ari tadu lietu pamaniju. Bet tagad it ka viss ok.
Skatos smukus punktus bornbad sapelnījis ar to GTXinju moš nums ar Kashelz sanāks ~40points par 06 marku! :)
btw EOZ Team jau 48th :)
http://www.eoz.lv/attachment.php?attachmentid=3929&stc=1&d=1191921487
Skatos smukus punktus bornbad sapelnījis ar to GTXinju moš nums ar Kashelz sanāks ~40points par 06 marku! :)
btw EOZ Team jau 49th :)
Meginashu arii kaut ko izdarit ar gtx + quad :D
Atrodam topshelf quad + video kombināciju un tad benchojam visi pēc kārtas, lai visiem līdzīgi rezultāti ar dažu punktu atšķirību :D
Bet tā jau lielākā daļa teamu dara- arī ar top rezultātiem tikai minimāli pamaina configu! :mad:
mans tagad taisa "investigations" lai taadu x*nju nebuutu ;)
Tas ir, aizliegt hwbot rezultātus tipa "top score by mr_A, cpu by mr_B, gfx by mr_C"?
Kā jūs to domājat noteikt? :)
tu paskaties uz (serbijas) vai (turcijas) vai (krievijas) komandaam ;)
ir daudzhi FAKTI, ka resulti tika sharoti ... un punishment will be done :D
Good :D
tu paskaties uz (serbijas) vai (turcijas) vai (krievijas) komandaam ;)
ir daudzhi FAKTI, ka resulti tika sharoti ... un punishment will be done :D
Tagad skaties pa vienam teamam kas ir 1 vietu augstāk par EOZ un pēc kārtas visus iznīcini! :D
hm ja tā pa vienam likvidētu pēc pāris mēnešiem EOZ team būtu pirmajā vietā:D:D
hm ja tā pa vienam likvidētu pēc pāris mēnešiem EOZ team būtu pirmajā vietā:D:D
Nu pirmās vietas tur nav ko aiztikt bet 25-40th vajadzētu patirdīt! :D
oho JJ arī sasūcis normālus punktus! Itsevišķi aquamark :eek: tikai palabo rezultātus no SLI uz single karti a to tev ir negodīgi noplenīti hw punkti un ja tarakāns ko tādu ieraudzīs būs bans! :D
http://www.eoz.lv/attachment.php?attachmentid=3944&stc=1&d=1192001336
and here goes rank update :) :
http://www.eoz.lv/attachment.php?attachmentid=3943&stc=1&d=1192001238
oho JJ arī sasūcis normālus punktus! Itsevišķi aquamark :eek: tikai palabo rezultātus no SLI uz single karti a to tev ir negodīgi noplenīti hw punkti un ja tarakāns ko tādu ieraudzīs būs bans! :D
es nevaru iebraukt kāpēc man dažiem rezultātiem rādās SLI .. kur es to varu izeditēt?!
aquamark03 labi izskrēja cauri :D
es nevaru iebraukt kāpēc man dažiem rezultātiem rādās SLI .. kur es to varu izeditēt?!
aquamark03 labi izskrēja cauri :D
Kad raxti ram apjomu raxti 2Gb nevis 2x1Gb! ;)
Rāpjamies, rāpjamies pa kāpnēm :D
Tuvākajās dienās beidzot būs vēl viens baroklis, kā arī Asus P5K-E, līdz ar to varēšu uzsākt SuperPi tweaku visaptverošu testēšanu :cool:
Kad raxti ram apjomu raxti 2Gb nevis 2x1Gb! ;)
done ;)
Papildinaju pagaidam eoz komandas kontu par ~15 punktiem pagaidam 2003 marka rezults nav ieskaitits mana konta tadelj radas 9.2 punkti :p
Tā apstamies kur mums jāsasparojas visvairāk!
Izstās, ka Pifast un wPrime ir tas, kur labāki rezulti palīdzētu uzlabot team rank!
http://www.eoz.lv/attachment.php?attachmentid=4010&d=1192736365
jākrāmē vista virsū visiem un wprime jālaiž :)
Pagaidam @ 3,75 12.3sec :| Neipashi labi, bet savi 2.9 punkti ir
Nah Vista? Vai tad zem XP wprime neiet? Vēl gada sākumā darbojās :D
Iet, bet Vista has some advantages! :mad:
Ciest viņu PAGAIDĀM nevaru, bet laikam jau būs jāsāk izmantot! :confused:
Iet, bet Vista has some advantages! :mad:
Ciest viņu PAGAIDĀM nevaru, bet laikam jau būs jāsāk izmantot! :confused:
Prieksh 3dmark big no no.
uz vistas ieksh 05 tikai 100-200 punktu lielaaka score, bet vista nav stabila ar augstam CPU frekvencem...
wtf! Nevar būt? No kurienes tāda ziņa?
meginaju pats ... clock per clock netvikota Vista ir atraaka nekaa netvikots XP .... bet Vista jau BSODo ar 5.3GHz, kur XP iet paari 5.5 ;)
Mnjā! Vēl tomēr padomāšu par tā putna lietošanu! :mad:
Nu ja TaPaKaH padalītos ar savu super duper XP OS tad varētu arī pāris ļautiņi izlausties sen aizmirstā AMD procesoru tabulā!:)
ja es muusu OS installu aizdoshu masaas - uzreiz nobruks visa LV ekonomika :D
Nu tā jau ir, ja pašam ko gribas tad jāņem un tik jāstrāda:(
Woot! 47 rank :D:rolleyes:
Woot! 47 rank :D:rolleyes:
Tu labāk patīri savus liekos postus iekš foruma hwbot sadaļām un labāk iesaku pievienot scores pa taisno hwbot lapā- mazāk gļuku, ātrāks update utml.! ;)
Tu labāk patīri savus liekos postus iekš foruma hwbot sadaļām un labāk iesaku pievienot scores pa taisno hwbot lapā- mazāk gļuku, ātrāks update utml.! ;)
Visas manas skores vispirms tiek iepostetas hw bota un tad tikai sheit
Visas manas skores vispirms tiek iepostetas hw bota un tad tikai sheit
tu laikam nesaproti šo sadaļu būtību! :rolleyes:
tu laikam nesaproti šo sadaļu būtību! :rolleyes:
Saprotu :D Bet sheit es vinjas te lieku lai butu TOP`a sheit. Hwbots mums te tads bagains foruma.
Saprotu :D Bet sheit es vinjas te lieku lai butu TOP`a sheit. Hwbots mums te tads bagains foruma.
Nu tad tu tiešām neko nesaproti!
Iepostējot pa taisno hwbotā- bots uzreiz updeito mūsu foruma hwbot sadaļu ar lokālo ranku! ;)
tu man labāk pastāsti kādēļ šajās sadaļās nav neviena mana posta bet lokālajā rankā esmu uzrādīts ar savām labākajām scorēm!
Un nah taisīt duplikācijas postējot gan hwbotā gan forumā- 2x punktus tev nepiešķirs par benchiem ar vienādu hw! :rolleyes:
Un vēl kāda jēga 10x postēt uzlabojot rezultātu pa pāris punktiem- padedzini vairākas reizes un kad domā ka esi sasniedzis max tad arī iepostē 1x un ir arī tāda iespēja editēt savu postu ar uzlabotu scori- jo bots arī to saprot!
HX_unbanned
10-20-07, 17:13
Lai gan es neesmu aktiivs oceris ( tb klokoju tikai tad, kad gribās vairāk nekā parasti ), tad lai Simsam viss buutu 100% skaidrs, iepostešu pāris ierakstus, ja driikst:
Ranking For 3Dmark 2003user: Simsons2
1. 3Dmark 2003 - 46711 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 675/960mhz) 9 points - [ ] - [ ]
2. 3Dmark 2003 - 46711 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 675/950mhz) [ ] - [ ]
3. 3Dmark 2003 - 46653 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 670/1000mhz) [ ] - [ ]
4. 3Dmark 2003 - 46653 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 670/1000mhz) [ ] - [ ]
5. 3Dmark 2003 - 46429 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 670/1000mhz) [ ] - [ ]
6. 3Dmark 2003 - 46429 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 670/1000mhz) [ ] - [ ]
7. 3Dmark 2003 - 45873 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 670/1000mhz) [ ] - [ ]
8. 3Dmark 2003 - 45873 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTX @ 670/1000mhz) [ ] - [ ]
9. 3Dmark 2003 - 38373 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (unknown, gpuid '8800gts 320mb') [ ] - [ ]
10. 3Dmark 2003 - 38373 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 660/945mhz) [ ] - [ ]
11. 3Dmark 2003 - 37130 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 610/950mhz) [ ] - [ ]
12. 3Dmark 2003 - 30122 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 500/600mhz) [ ] - [ ]
Sims - nu toč tu baigi centies :D Dublikāti un scores ar tiek masveidā dziitas datubazē .. tā naf cmuki.
Te ar - reāli tikai triis ierakstiem tur vajadzēja atrasties ..:
Ranking For 3Dmark 2005user: Simsons2
1. 3Dmark 2005 - 20199 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 660/940mhz) 0.4 points - [ ] - [ ]
2. 3Dmark 2005 - 20060 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 660/940mhz) [ ] - [ ]
3. 3Dmark 2005 - 19198 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 660/1800mhz) [ ] - [ ]
4. 3Dmark 2005 - 19198 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 656/944mhz) [ ] - [ ]
5. 3Dmark 2005 - 19070 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (GeForce 8800 GTS 32... @ 660/944mhz) [ ] - [ ]
6. 3Dmark 2005 - 12958 marks - Simsons2 (EOZ Team Latvia) - (Radeon X1900 XT 512... @ 648/744mhz) [ ] - [ ]
7. 3Dmark 2005 - 12531 marks
Es vienmer domaju ka esu sasniedzis max - nak jauna diena jauni benchi jauni experimenti un jaunas skores :D
atbildot uz HX un Simsona postiem!
Te vai arī hwbot sadaļā ir jāatrodas tikai vienai scorei ar konkrēto hw- piem ar to 8800GTX ir jābūt vienai scorei- pārējās vari dzēst ārā! Nav ko kakāt foruma un hwbot datubāzē! Visticamāk dēļ tādiem kā tu hwbot lapa tik bieži arī nokarās! :mad:
atbildot uz HX un Simsona postiem!
Te vai arī hwbot sadaļā ir jāatrodas tikai vienai scorei ar konkrēto hw- piem ar to 8800GTX ir jābūt vienai scorei- pārējās vari dzēst ārā! Nav ko kakāt foruma un hwbot datubāzē! Visticamāk dēļ tādiem kā tu hwbot lapa tik bieži arī nokarās! :mad:
Pirms 10 min nevajadzigas skores izdzesu
Pirms 10 min nevajadzigas skores izdzesu
Umņik, ko tu tur esi izdzēsīs? Foruma postus vienreiz izdzēs a to bots tev atkal visu ir noskanējis un sametis atpakaļ! :rolleyes:
Nez kaapeec bots domaa ka man ir 1024MB videokarte, ja noraadiits ka ir 512MB? :rolleyes:
Uhhhhhh, MALAČI!!! 47tā vieta!!!
Simsons2 ar bik pacenties! Cepums no manis! :D
http://www.eoz.lv/attachment.php?attachmentid=4103&d=1193169746
cepums tarakanam par palidzibu :D
p.s thnx par cdt part 3 ;)
Umņik, ko tu tur esi izdzēsīs? Foruma postus vienreiz izdzēs a to bots tev atkal visu ir noskanējis un sametis atpakaļ! :rolleyes:
rofl :D :D :D
slushaitkje a ja nav nosleepums pec kaadas sheemas vinjhs tur tos punktus skaita? ja attaisu teemu man tipa raada 28 kaukastur punkti paluurot juzerii tur sanak stipri vairaak, kur pakliek paareejie punkti? vnk baigais slinkums kaukur mekleet atbildi mosh kaads zin.
http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=38
vajag labāk scores uploadot caur hwbot lapeli nevis no foruma un ieteiktu visiem pabeigt reģistrāciju! ;)
Piem. ja paskatās cik scores Relax ir iepostējis foruma un paskatoties hwbot lapelē, kur uzrādās ka tur neviena score nav iesniegta, bet forumā ir pāris posti! :D
Es jau sen uz robotu nepaļaujos! Ieregojieties HWbotā un liekat savas skores, dzēšat tās utt. pēc patikas!!!
41................................................ Yeh baby! :D
http://www.eoz.lv/attachment.php?attachmentid=4281&d=1194087835
Nu es arī šodien 1. punktu iedevu Team'am :D iekš SuperPi
OC`ers United rezults iekš sPi 1mb ir izslēgts! :( Minu, ka tas noticis jo skrīnā nav redzams CPUZ! Ceru, ka tā. Ceru, ka ne tādēļ, ka to paveica komanda nevis viens klokers! :confused:
Hu,hūuuuu mēs esam tikuši pāri 1000 punktiem @hwbot.org!!! ;)
Gribētos lai citi teammates arī darītu kaut ko lietas labā!!!!!!!!! :rolleyes:
Hu,hūuuuu mēs esam tikuši pāri 1000 punktiem @hwbot.org!!! ;)
Gribētos lai citi teammates arī darītu kaut ko lietas labā!!!!!!!!! :rolleyes:
he he moš izlaid caur mani tos pročus pirms pārdošanas- tā teikt kvalitātes kontrolei! :D
man jau arī pāris interesanti kodoliņi nāk ar ko gan medeļas nopelnīt nespīd (vismaz ne ar DI), bet smukus punktiņus globālajā rankā gan, kas EOZ "komandai" nāktu par labu! :)
he he moš izlaid caur mani tos pročus pirms pārdošanas- tā teikt kvalitātes kontrolei! :D
man jau arī pāris interesanti kodoliņi nāk ar ko gan medeļas nopelnīt nespīd (vismaz ne ar DI), bet smukus punktiņus globālajā rankā gan, kas EOZ "komandai" nāktu par labu! :)
Labprāt izlaistu, bet tu takš zini HWbot noteikumus!?! :rolleyes:;)
p.s. hmm, kas par kodoliņiem???
Labprāt izlaistu, bet tu takš zini HWbot noteikumus!?! :rolleyes:;)
p.s. hmm, kas par kodoliņiem???
Tu gribi teikt ka visa hw man ir jāpērk jauna un veikalā lai postētu iekš hwbot? :D
p.s. a kas to lai zin moš kāds jau tos pročus kas man tagad ir ceļā jau kāds no iepriekšējiem owneriem ir testējis un iepostējis iekš hwbot? Ko nu- kā lai es to tagad uzzinu? :rolleyes::D
I'm watching you! :D
ja bornbad tev pardos tos CPU un tu reali samaxasi par to naudu - tad rezultatus var droshi posteet ... :)
btw, par kvalitates kontroli laikam biju atbildigs es, ne? :p
aga tu gan- "Nu ko šis turēs Pll ~2.0V vai nē?" :p
A par to pārdošanu tad jau mums abiem ar bornbad pie notāra vēl būs jāiet? :D
Šeit pārējo iedrošināšanai un uzmundrināšanai intervija ar slavenāko Krievijas - Ukrainas OC komandu @HWbot!
Today we interview Team MXS (Modlabs.net Xcessive Speed), our second interview to get to know our Russian and Eastern Europe friends better.
hwbot: Could you give a short introduction to your team?
Modlabs.net: Team MXS (ModLabs.net Xcessive Speed) was founded in 2004 by well-known regional IT-enthusiasts’ website ModLabs.net. At that time we were the first benchmarking team in our region and we’re still by far the most popular.
Our team has two captains - demiurg and BuM!!!. Currently, Team MXS consists of about 40 active members and we’re working constantly on recruiting new benchmarkers in our ranks.
MXS is international as our members live in Russia, Ukraine, USA and Germany. Formally ModLabs.net website is operated from Ukraine but it is aimed on any Russian-speaking hardware enthusiasts regardless country of citizenship.
hwbot: How did the team get started?
Modlabs.net: At the beginning, MXS was organised by three persons - ALT-F13, Laikrodiz and Musiaka as Eastern European division of XtremeSystems.org 3DMark Team (it was sanctioned by XS owner - FUGGER and XS 3DMark Team captain of that time - MrIcee) and “MXS” actually standed for “ModLabs XtremeSystems”. In 2006 restructurisation was done, followed by change of MXS abbreviation meaning.
hwbot: When and why did you join the hwbot competition?
Modlabs.net: MXS was registered on Hwbot.org in July’06 after the initiative from S_A_V, who is a team member considered by teammates as major specialist in hwbot matters. Our team take part in different rankings and contests. Of course, it begins with Futuremark ORB and hwbot, but we also participate in regional overclocking challenges like Titans Cup series.
Time passed can tell us that hwbot became a second breath for our team and raised our strength, motivation and popularity to new heights.
hwbot: Are there any famous members in your team?
Modlabs.net: At the moment, Gorod should be considered as the most prominent member of Team MXS. He made quite a lot of appearances in ORB Hall of Fame in the past and currently (statement true for 17.04.2007) he possesses #6 in 3DM03 ranking, #9 in 3DM05 and #20 in 3DM06. By the way, all these results were achieved during latest Titans Cup 4 - Russian overclocking championship.
Other member, S_A_V was entitled as ‘videocard maniac‘ by hwbot administration. His vast knowledge and great voltmodding skills continiously help our team to achieve better results.
Old-school benchmarkers might recall the name of one of Team MXS founders and ModLabs.net owner - ALT-F13, for his overclocking achievements in 2003-2004 (BGA RAM & GPU re-soldering at home was recognized as “Xtreme thing of the year 2003″ at XS forums; numerous TOP-10 ORB appearances; insane 3DM01 results with FX5900XT card; he was also continiously holding a 3DM01 record for ex-USSR region for over two years and is well-known as a constant promoter for phase-change cooling systems since 2003). He and cyclone might be also known to Xbitlabs.com readers for their several hardware reviews and voltmodding guides.
Team MXS have several more members who aren’t famous world-wide but greatly improve team ranking in hwbot with more than 100 earned boints each - kim55, demiurg, mivel and cawabunga.
Actually each team member is a crucial component of Team MXS success and we are proud to be the community which unites the best professionals of our region.
hwbot: Any secret weapons your team uses? Extreme cooling? Sharing of tweaks?
Modlabs.net: Of course, we use different types of extreme cooling as each team does, as well as other hardware modifications. Teammates discuss new tweaks and other possible ways for result improvement at dedicated private Team MXS section of ModLabs.net forums.
LN2We strongly believe that any hobby including overclocking gains a lot from club-style organization. That’s why we started to work on establishing a better real-life personal communication between team members.
Team MXS-Kiev Division (capital city of Ukraine) have special testing laboratory with different useful hardware and equipment (from soldering irons to LN2 dewar) to make long benchmarking sessions easier and more effective. Through five years of “benchmarking racing” experience we learned, among other things, that team work always brings much more fun to overclocking hobby and usually helps to achieve better results by joint efforts.
Our members from St.Petersburg (Russia) also maintain good communication with each other.
Currently we’re working on organization of other local MXS divisions and further improvements in established chapters.
hwbot: Any upcoming plans for going up the rankings?
Modlabs.net: Being realists, we have plans to take over 3rd place in nearest future. But of course our ambitions aren’t going to stop there so we will continue to gather boints… Nothing is impossible!
hwbot: How is the overclocking scene in your country?
Modlabs.net: Overclocking itself was always popular in our region as an instrument for lowering the cost of PC without compromising the performance. But when it comes to extreme overclocking - it slowly gains popularity since 2004 and frankly speaking is still in worse condition than in USA and EU… We are proud to say that ModLabs.net was the first website which began constant active promotion and education on extreme overclocking topics (voltmodding, waterchillers, phase-change cooling, 3DMark benchmarking, etc) - far before it was recognized by wider circle of PC users in our region. Basically, establishing of Team MXS itself in 2004 was done to popularize this hobby and strengthen the small newborn community of extreme overclocking enthusiasts from Russia, Ukraine and other Russian-speaking countries.
As you can see, for the time being we have enough good overclockers to form few different quite powerful Hwbot teams.
hwbot: Are there any other hwbot teams in your country? If so, are there plans to make a united team?
Modlabs.net: There are several such teams. Most well-known of them is Russian Over Team (#4-5 in team ranking with 2550 boints), but Overсlockers.сom.UA Team (#18 with 800 boints) and Topmods.NET (#44 with 175 boints) also worth mentioning in connection to their Hwbot achievements. Also baika10vers (regional Russian team from Ulan-Ude city) climbs up the ranking quite actively, being now #49 with 150 boints, as well as Koenigsberg-based X-MoDDers (#58 with 111 boints). Less known are L-B-H Team (#81 with 57 boints) from Belorussia, Ice Siberian team (#86 with 50 boints) and 3DNewSSupreme Team (#123 with 6 boints). Talking about ex-USSR countries, we have not to forget Baltic states: Hinnovaatlus from Estonia (#24 with 600 boints) and EOZ Team Latvia (#42 with 185 boints) are representing this region though unfortunately we do not maintain any contact with them. So actually Russian-speaking teams can even form some kind of a regional hwbot team ranking, as you see… What is also need to be mentioned is the fact that one of the best overclockers in Russia - Big_Sam didn’t join any team at all but his personal record on hwbot is very impressive too.
We discussed the possibility to form a union with some of mentioned above teams but there are no specific plans for this at the moment. And some sort of regional rivalry even brings for all of us an additional motivation. Between Team MXS and Russian Overs Team exists an olympic spirit of friendly competition - of course, each of us do the best to perform better and advance through the ranks, but we congratulate each other after new achievements and regularly communicate at teams’ forums.
On the other hand we want to admit that sum of boints received even only by two best teams from our region (MXS and Russian Overs) would be enough to outperform XtremeSystems and reach the first place, while adding boints from 4 next teams would make it to 6500+ boints range. This theoretical speculation can be an indicator for region’s potential.
hwbot: How prominent is the overclocking hobby in your country?
Modlabs.net: Despite everything said above and the fact that regional hardware forums include many thousands of people interested in mainstream overclocking, the circle of true extreme overclocking enthusiasts isn’t that large and we know each other quite well.
hwbot: What does hwbot bring to this hobby in your opinion?
Modlabs.net: For many MXS members hwbot became a reason for return to professional benchmarking, so we consider it’s as a great idea. For example, after two years of inactivity, ALT-F13 recently returned to benchmarking as hwbot brought new motivation for him - not just compete alone, but to help the whole Team MXS on our way to the top.
Keep up working guys, good luck and thank you for creating this overclockers’ dragstrip!
hwbot: Anything you would like to change or add in hwbot?
Modlabs.net: We are looking forward the transition to version 2.0 with new hwboints calculation system. From what it was heard we think it will be more interesting and motivative than existing one.
What we would appreciate the most is better balance between categories. For example, if there are 100+ results on specific videocard or CPU it would be nice to award adequately not only TOP-5 but ten or twenty best performers. On the other hand, some rare or junk hardware categories with 1-3 results should be awarded maximum by 1 boint for the leader and that’s all. By doing so it is possible to ensure that price of boints become more honest: to give an idea, it is much harder to reach #6 with GeForce 7900 GT in 3DMark 03 than #1 with some of numerous long forgotten Pentium 4 Celeron CPUs in wPrime…
hwbot: We agree, and the second revision of hwboints should make getting great overclocks more rewarding.
hwbot: Does your team concentrate on some specific benchmarks?
Modlabs.net: First of all it is a good old 3DMark 2001 SE which is still the all-time favourite for most MXS members. But for effective team work it is impossible to concentrate on just one or couple of benchmarks. So we pay attention to all of them though best success is shown in PCMark 05, wPrime, CPU-Z and 3DMark 03.
hwbot: Do you have a message to send to your team members?
Modlabs.net: All internal team communication is perfectly organized through public and private Team MXS sections at ModLabs.net forums, so we do not need to use interview for that.
hwbot: Have you done anything special to motivate your team members?
Modlabs.net: The existence of hwbot team ranking itself is a good motivation for teamplay and better personal achievements, not to mention the fact of unofficial regional friendly race between MXS and Russian Overs.
But we have some nice ideas about additional efforts to increase the motivation of team members. These will be announced in near future but for now it is too early to tell.
hwbot: Thank you for this great interview, and good luck in the competition!
;)
Hi. hi tad reku tavi rezulti ir(nav) atrodami. Pie tava nika stāv 0points, bet man liekas, ka tur ir daudz slēpto punktu no kuriem liela daļa tavi?!? :rolleyes:
ha ha MAXCLOCK division :rolleyes:
Nu un kā lai mēs zinam ka bornbad tiešām no tevis nopirka to 8800GTX? jo gan tu gan bornbad ir iepostējis scores iekš hwbot ar vienu un to pašu karti! :D
Moš tagad pie cpu-z un citiem screeniem vajadzēs ieskanēt un norādīt notāra apstiprinātu vienošanus par konkrētās hw pārdošu vai kā tml.! :p
Vai kaut ko piemēram šādu:
Brandybuck excluded from HWBot
We would like to let you know that Brandybuck has been removed from HWbot indefinitely after numerous false submissions and abuse of HWbot. Being a Team captain (Hardware Arena Team Turkiye) we expect much better from a member of his status, unfortunately we did not see that in this instance. In addition, there are several other fake accounts that that we’re created by Brandybuck - these fake accounts have also been removed. Remember HWBot depends on the community to post accurate results, if you see any suspicious results we suggest that you report them immediately using the report feature – even if the suspicious result is from a member of your own Team!
If anyone needs further information about this decision please feel free to contact any crew member.
The HWBot Crew
Hmm man arii ir iedoti punktinji, bet veelarvien mana karte tiek uzraadiita kaa 1GB versija, laigan scores pierakstaa un screenaa ir skaidri redzams, ka man ir 512MB versija :rolleyes:
Mļa kas tur pa urodiem pieņemti tanī hwbot komandā? @#%^$& :mad:
Šeku reku šodienas meils:
Hello,
An hwbot crew member, o polonos, has blocked one of your submitted
scores. It has been marked as 'insufficient verification for
rankings'.
This was the reason the user gave:
resolution not shown
You can view your result here:
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=660823
You can find out more about the reporting user here:
http://www.hwbot.org/user.do?userId=7071
Yours sincerely,
the hwbot.org team
If you no longer want to recieve reports of your results, please
modify your profile:
http://www.hwbot.org/profile.account.do
jaa, stulbi noblokeja, bet tev tiesham skrinaa nebija prasita CPUz loga
da tā tak nav nekāda cpuz-z sadaļa ibio- ne jau ar cpu es tās markas tur pelnu! :rolleyes:
Ja tik ļoti vajag tad var redzēt uz 3DMark loga cpu frekvenci! turklāt submitējot 3DMark scori nekas nav teikts ka ir jānorāda cpu-z skreens kā piem. tas ir Spi rezultātiem, kur ir example ar to kam ir jābut norādītam obligāti un kas vēl būtu vēlams!
Tak što lai sakārto noteikumus pirms ***ņas taisa- mudaki mļa! :mad:
p.s. pie*****- tjip man tā bija kautkāda hall of fame score un akūna aizdomīga būtu! :rolleyes:
Kāds vēl CpuZ? Tur takš skaidri rakstīts, ka pārmetumu iemesls ir Resolution not shown! Nav parādīta izšķirtspēja uz benča laiku! F.u.c.k vai ta tas ir prasīts. Šas iečekošu! Man nevienai skorei tas nav redzams! :(
tur jau tā ***ņa ka 3DMark to rezultāta popup vienmēr izmet tā ka izšķirtspēja nav redzama un tas tā praktiski ir visām scorēm, ja vien useris pats nav pavilcis to popup malā- un tādu noteikumu es iekš hwbot neesmu redzējis! :rolleyes:
Tā, tā, tā! Attention - mūsu tīmam ir pievienojies jūzeris Gunca! Un uzreiz ar 50 HWbointiem! Tā turēt! http://www.xtremesystems.org/forums/images/smilies/thumbsup.gif
skatos daži mid bencheri pāriet uz OCX komandu- kā rezultātā piem. Overclocking.es ir noslīdējusi jau zem EOZ! :o
Kapec tur nav OPB results? Vai tad hwbot vinju nobanoja?
Kapec tur nav OPB results? Vai tad hwbot vinju nobanoja?
Yup, jau sen, uz gadu.
a tu, boober un bornbad negribat paariet? :D
Kādi mums būs benefiti no šādas rīcības? :D
a tu, boober un bornbad negribat paariet? :D
kad iekrāšu vismaz 200 points tad varbūt pāriešu- ja vēl šie nebūs already @ 1st place! :D
Kādi mums būs benefiti no šādas rīcības? :D
OCX team tweaking section būs redzama! :eek: ;)
OCX team tweaking section būs redzama! :eek: ;)
Nez, OPB CDT tweak vēl nav repeated :D
Runajot par benefitiem
Pastastiet man kur kadi benefiti un es skatishos ko darit ar savu accountu :D
Skatos te vieni nodevēji salasījušies! :mad: :D
bornbad nenjem ljaunaa, bet es XS sastavaa jau esu gadus 2-3 laikam, kopsh hwbot paradishanaas jau :eek:
XS benfiti man (vismaz bija):
1. Bija konkurs, kuraa vareja vinnet balvas, ja esi XS komandas sastavaa
2. Es lielako dalju infas njemu no XS (ocx arii gan)
3. Ir kontakts ar Fugger (XS ipashnieks) un vinsh man palidzeja MB (ar sadegushu PCI slotu) apmajnit pa tiesho no Intel :)
4. Nu butibaa ir kontakts ar daudziem cilvekiem, kas var palidzet visu ko nokartot :)
Gan jau vel bija kaut kas
nu jā tāpēc es arī skatijos un nevarēju saprasts kāpēc kiwi ir iekš cita clan ... vsjo panjatna :D
Uhh kā šovakar paņēmos mīkstajā galā (AMD) vesalus 5 zelta kausiņus saņēmu X2 5000 Black Edition!:D Nākamās brīvdienās centīsimies saņemt kausiņus ar 4600 CPU.
Vēl saujiņu ar punktiem ievācu.
P.S kapēc Aspms pametis Team?:(
Varbūt apvainojies par banu?!? :confused: EOZ team jau tur nu gan nav vainīga! :(
Tagad ir brīvais aģents! Nez kurā tīmā ieleks? Es pieļauju, ka zinu kurā! :rolleyes:
Mazliet papētot Pifast rezultātus:
Pentium D 820 ranking (http://hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=6&teamId=0&userName=&gpu=&cpu=Pentium+4+%27D%27+820+%28309%29&chipset=&model=&manufacturer=&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=380&chipsetId=0&modelId=0&manufacturerId=0&offset=0&displayAdvanced=false&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=&minTotalPoints=)
uzdūros uz diezgan aizdomīga PiFast rezultāta: http://www.hwbot.org/result.do?resultId=665284
Izskatās ka džeks biku ar pulkstenīti ir padarbojies! :rolleyes:
Pifast tak ir riktīgs cpu benchmark, kā džeks ar zemāku frekvenci var izkost pārejos pat par 10sec! :eek:
Bornbad ta ka derētu uztaisīt report par šo rezultātu- iespējams tiksi pie papildus zelta kausiņa! ;)
Pačekoju pārējos viņa rezultus. Izstās OK!
Negribas kasīties jo nekas taustāmāks par aizdomām jau nav! :confused:
Yup, reāli aizdomīgs rezultāts :eek: Un turpat blakus viņam ir Pifast @ 3500 Mhz... 40sekundes, labāk nekā dzimisslikts ar 1.5 Ghz augstāku cpu frekvenci :eek:
Nu labi noziņoju tomēr! :cool:
Skatos bornbad un aspms tagad ir OCX sastavaa :)
Ja godigi, es ari domaju pariet uz turieni, jo man sakt nepatikt dazhu XS memberu attieksme
A kapec OPB izstajas no OCX? Un kapec mickeymouse ir pie modlabs.net, vinsh ir russian? :D
Tas, ka Gorod ir russian living in USA to es zinu :)
No kurienes info par OPB izstāšanos? :confused:
Jā pievienojos OCX, jo izskatījās, ka šeit biju palicis pēdējais, kas kaut ko dara EOZ team labā!:(
Btw tas nenozīmē, ka nebūšu šeit forumā! ;)
P.s. mana pievienošanās OCX ļāva uzreiz ielekt 3šajā vietā apsteidzot lecīgos grieķus! :D
No kurienes info par OPB izstāšanos? :confused:
Jā pievienojos OCX, jo izskatījās, ka šeit biju palicis pēdējais, kas kaut ko dara EOZ team labā!:(
Tikai mieru, gan jau sitīs tā stunda ;) :D
P.S. Tiešām, kas par OPB un OCX? :confused:
Tikai mieru, gan jau sitīs tā stunda ;) :D
P.S. Tiešām, kas par OPB un OCX? :confused:
Tu takš neesi izliecies, ne? Un arī dumšs nē - to zinu 100%! :D
OPB = Onepagebook - dzīva OC leģenda!
OCX = OCXtreme.org - tur tusē tikai klokeri. Pašlaik trešajā vietā komandām @HWbot.org
Ja godigi, es ari domaju pariet uz turieni, jo man sakt nepatikt dazhu XS memberu attieksme
Kas tieši?
Nesen Fugger pats zvanija un runajaas ar OPB. Gaisotne bija patikama, OPB pat saaka postet atkal XS. Bet tad protams saka paradities posti par chitoshanu utt. Un izskatas, ka OPB atkal vairs nepostes tur
Kas tieši?
Tas lai paliek mana zinjaa, bet es tagad nebrinos kapec OPB neiztureja "pressure" jeb kaa lai to nosauc nezinu.
Da XS vispār šodien vairs nav ko īsti lasīt! :o OK šad tad papētu wc/ air cooling sadaļu un tas arī viss! :D
Tu takš neesi izliecies, ne? Un arī dumšs nē - to zinu 100%! :D
OPB = Onepagebook - dzīva OC leģenda!
OCX = OCXtreme.org - tur tusē tikai klokeri. Pašlaik trešajā vietā komandām @HWbot.org
Tu nesaprati :D Es biju domājis, vai ir kāda informācija, ka OPB aiziet no OCX :D
:D:D:D sorry jau sapratu! OK btw kā tev patīk mūsu šodienas pārty? :rolleyes:
Njaa, nu atkal ir mega jautajums. Kadus tweakus vinsh izmanto lai dabutu shos rezultatus. Vajadzetu kaut kaa gudri noformulet jautajumu vinjam pasham, lai vinsh neuztver to kaa saukshanu vinju par cheater. Ja vinjam ir mega tweaks ok, var neizpaust to, bet vismaz pateikt ka taads eksistee.
OPB vajag 70Mhz mazaak, lai sasniegtu labaaku laiku! 100Mhz ir aptuveni 0.33s, tad iedomajies kads rezultats butu pie 5900Mhz
RAM DDR2 @ 550 4-4-4-10
http://www.ocxtreme.org/opb/1mwr112807.jpg
Coolaler:
RAM DDR2 @ 620+ 5-5-5-15
http://www.coolaler.com.tw/coolalercbb/QX9650BOX/775s.gif
Vinsh it kaa lieto 2k3
Sorry, pirmo screenshotu drusku parskatijos, atshkjiriba ir biku mazaaka
kiwi, tur nav ko formulēt :)
Ja viņam ir kāds tweak, tas ir CDT. Un pats Predator @ OCX man atzina, ka, viņaprāt, OPB nav pastāstījis visu tweak:
oh even i have hard time to make OPB explainig the step by step tweak haha, he's really busy lately and he shows pieces of the tweak but i suspect there's something more right there
Un, ja pat viņam tas nav pastāstīts, mēs uz to varam i necerēt. Tā ka tūlīt atkal panesīsies tas pats, ko jau vairākas reizes esam redzējuši...
TaPaKaH, kāda ir būtiskā atšķirība starp 1M un 32M benching OS? :)
btw, shodien meginasim ar 2.0Vcore+ :D
Go for 6 Ghz :D
What about this:
kāda ir būtiskā atšķirība starp 1M un 32M benching OS?
es jau tak atbildeju, ne? :confused:
Ļoti vispārīgi :D
Kas ir "CDT integrēšana" un kādi ir atšķirīgie reg. tweaki no 32M? :confused:
Nee nu labi, pienjemsim, ka ir CDT, kuru zin tikai vinsh. Jebkuraa gadijumaa visi (ieskaitot XS adminus un parejos, kas vinju apvainoja chiitoshanaa) butu priecigi tikai tad, kad butu 100% cheat free tests
Lobber, 32M noteikti vajag LSC=1, bet 1M nav obligati, bet tas taa, easy tweak :)
Lobber, 32M noteikti vajag LSC=1, bet 1M nav obligati, bet tas taa, easy tweak :)
Nu varēji netērēt velti savu laiku, šo te rakstot, tas taču jau sen zināms :D
A kur tev pasham acocunts? Tu tak ar citu nick vari uztaisit un neviens tevi nebanos @ hwbot
TaPaKaH ir kautrīgs, viņš labāk izvēlas stāvēt (klokot) maliņā :p :D
Nav jau tik traki, cik zinu, viņš tur @ hwbot šo to administrācijai palīdz ;)
Un arī ja būtu cits acounts iekš hwbot tad nevarētu postēt scores iekš OCX foruma a to hwbot administrācija sazīmētu līdzību!
Un jā kukainis tak piedalās hwbot vadībā vismaz kautkādā ziņā! :cool:
zomg, skatos BB vēl pāris lielos kausiņus "iehavojis" :eek:
apsveicam aspms un bornbad ar VIP statusu uz OCX :D
OPB gan ātri mainās noskaņojums un garastāvoklis :D
Vai arī tur varbūt ir tavs pirksts? ;)
kursh zin? ;) :rolleyes:
Nu tad sarunā man arī :D
Nu tad sarunā man arī :D
Wanna see PrON! :D
nu daļu tā teikt soft Pr0n vismaz redzēs! :D bet pieeja tāda dīvaina tur- ne kurš katrs atradīs! :o
Ohweee uzminiet kurš team tagad ir hwbot virsotnē! :cool: :D
Ohweee uzminiet kurš team tagad ir hwbot virsotnē! :cool: :D
woot? :D
izstās, ka kāds no modlab ir pārgājis uz citu krievu komandu.
Runajot par hw, ir doma pariet uz ddr3, jo nav jegas pirkt high end plati ar ddr2 :)
Ir stockaa kaut kaads asus RAM brinums:
ASUS 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz, Cooper heatsink, Retail Pack, Opitmised for overclocking upto 1600MHz
Asus ram?
Nu ja tas iet 1600Mhz 6-6-5, tad ir ok :D
No mb man patiik Asus Blitz, vinjiem kaut kads jauns DrMos power (8 phase) un ap soketu nav lielo capacitoru = easier insulation :)
He, hē man arī Blitz patīk! Un pat ļoti! :D Gandrīz visi pēdējā laika rezulti ir ar to! :)
Ja no Asus, tad Maximus arii izskataas gana labs :)
Ja no Asus, tad Maximus arii izskataas gana labs :)
Var pirkt arī Asus P5E - zem stickera tam rakstīts Maximus... tikai bios voltāžas "apcirptas" - lai gan it kā ar pašu pirmo bios esot tīri ekstrēmi - vismaz tā bija OCX rakstīts.
(maksā btw gandrīz tikpat cik DFI P35 :D)
Bet kad tas buus... Tad ari jauni chipseti buus un kas veel ne :D