Kopā 270 euro par restaurāciju - noņemšana, uzlikšana, darbs, materiāli u.t.t. Šodien būs uz 17:00 gatavs. Pēc tam ripoju uz Cēsīm un Rēzekni atvaļinājumā. Sanāks braukt diezgan daudz, tad jau sapratīs cik labi sanācis un vai ko jaunu nemanu.
Kopā 270 euro par restaurāciju - noņemšana, uzlikšana, darbs, materiāli u.t.t. Šodien būs uz 17:00 gatavs. Pēc tam ripoju uz Cēsīm un Rēzekni atvaļinājumā. Sanāks braukt diezgan daudz, tad jau sapratīs cik labi sanācis un vai ko jaunu nemanu.
Bazzite KDE, i5-11400, Kingston 32GB 3200MHz, Phoenix RTX 3070, Asus AP201
atkars steam
atkars tirgus
Man pieredze ar reiku restaurāciju ar 100% precizitāti ir tāda, ka pirmajā reizē nekas nesanāk un pēc pāris mēnešiem jāved pa garantiju remontēt. Pēc šī garantijas remonta kalpo ilgi. Svarīgs iemesls kāpēc vajag pašiem restaurētājiem ļaut reiku noņemt un uzlikt atpakaļ - citādāk sākas rādīšana ar pirkstu ka nepareizi pielikts u.c.
Computers are the only thing where too much heat can cause freezing.
Tieši kā eob.
Ar šīm sporta nav gan bijušas problēmas https://m.facebook.com/PRSqstr/
Tio/Teo
Var kāds ieteikt sakarīgu kondicionieru servisu? Passat B8, gan jau kaut kas ar kompresoru, vienā mirklī pārstāja pūst auksto gaisu.
ieteiktu braukt uz standarta servisu kam tu uzticies. tie kondicienieršiki maz ko sajēdz no automehānikas un tikai bliež ceņņiku par standarta darbiem. man elektromuftu sataisīja parasts serviss. tiesa kur līst skatīties teicu es pēc diagnostikas veikšanas.
Ja sūtat man kādu piedāvājumu, lūdzu pierakstīt arī savu kontakttelefonu, lai varu jūs ātrāk sadabūt rokā.
Autoklimats.lv
Kad man nobira kondiška, man manā servisa teica, lai vedu tur - esot labakie speci par kondiškām. Nav lēti, bet visu labi sataisīja.
A manam pelēcītim jau kuro gadu vainu neviens nevar atrast. Ne ar krāsvielu, ne ar "degunu", ne līmējot.
Nomainīja abus vārstiņus ("nipeļus") un tagad vismaz ir tā, ka ar 200gr. reizi gadā pietiek uzpildīt, nevis visa sistēma tukša. 10 minūtes un 20€ - ņefig jāt sev prātu meklējot nezināmo.
Tādā ziņā nevienam citam auto man vispār nekad nekas nebija jādara, lai gan ar katru es nobraucu 6-11 gadus.
Galīgi neiekļāvās 3 sotakos.R1234YF gāze dārga. Denso radiators B8 Passatam ar nav lētā gala. Labi, ja dikti gribētu, salidzini.lv to radiatoru varētu par 30€ lētāk dabūt. Gan jau kaut par darbu varētu mazāku ciparu sameklēt ar pipildus PVN atlaidi. Bet gribējās ātri un bez liekiem čakariem.
Intereses pēc uzjautāju cenu šādām pasākumam kondicionieru servisā pie Mola. Precīzu ciparu uzreiz nenosauca, pārdesmist € lētāk būšot.
Negribu taisīt jaunu postu, pacelšu veco - Iesakat bituma noņēmēju? Atradu mazgātuvi, kas rauj 40 eur par tīrīšanu (neskaitot vēl pašu virsbūvi un salonu), bet internetā ir pilns 10-12 eur smidzināmo. Vajag notīrīt no sāniem, kaut kur vasarā esmu labi sasmērējisBiju pircis turtlewax, kip bug & tar remover, nestrādāja. Ir vēl daudz opciju, bet gribētu nopirkt tādu kuram ir atsauksme.
Best time to do anything is later
Sviests! Nopietni, īsts govs sviests! Pēc tam to sviestu izmazgāsi normāli ar pulveri. Vienīgi man bažas cik daudz tas piķis vēl ir piķis no pagājušās vasaras, varbūt jau virskārta būs nocietējusi un neņems - pasildīsi ar fēnu. Varbūt pat prātīgi ar fēnu un papīra dvieli var sākt, tad ar sviestu turpināt un beigās kaut ar trauku mazgātāju.
Liekas ka ar parastu benzīnu ņemās nost. Varbū kļūdos, bet ja nekļūdos tad tai ir laikam lētākais ar ko sākt![]()
Pāris gadus atpakaļ, šķiet, cenuklubā pirku kaut kādu lētāko bitumēna noņēmeju baloniņā. Visu normāli noņēma. Gar numurzīmi vajadzēja uzmanīgi darboties, jo netīšam uzpūtu nedaudz uz numurzīmes plastmasas rāmīša un tas sāka to kausēt ārā.
Benzīns, vaitspirits, acetons(labak ne), antisilikons.
Spec-lidzekļos iekšā jau palielam tas pats ir kaut kā atšķaidīts + smuks iepakojums un cenņiks.
Vakar patirijus stiklus ar sadzīves līdzekļu nodaļā nopērkāmu kaļkakmens noņemeju - mašinai otrā jaunība (un arī lāka nekur lobities nav sakusi)
Laikam jābrauc litrīti benzīna paņemtBiju arī dzirdējis ka itkā palīdzot. Būs vien jāmēģina. Kamēr netīra - neredz. Tikko nomazgā, tā tās melnās švīkas grauž acī
![]()
Best time to do anything is later
Petroleja ņem nost bitumu un nebojā laku un krāsu. Uzklāj, pagaidi un notīri, berzt nevajag. Ja liels kleksis, atkārto. Var pirkt bituma noņēmējus, bet tā ir kā homeopātija - 4x dārgāk un vielas koncentrācija viens piliens uz pudeli.
Benzīns labi ņem nost bitumu, vēl saimniecībā bija uzlīmju līmes noņēmējs, kurš lieliski noņem. https://www.stokker.lv/tirisanas-lid...090513bs-motip
Paši labākie virsbūvei būs tie ar kuriem strādā normālas automazgātuves, pie viņiem var iegādāties, vai vismaz uzzināt nosaukumu un internetā lētāk iegādāties.
There are currently 34 users browsing this thread. (0 members and 34 guests)