Pārsvarā esmu lietojis tikai corsair. Atšķirībā no SSD, šie viņiem ir labi izdevušies.
Man sistēmai pietiek ar RM650
Pārsvarā esmu lietojis tikai corsair. Atšķirībā no SSD, šie viņiem ir labi izdevušies.
Man sistēmai pietiek ar RM650
Nu jau kādu laiciņu Corsair RM1000, kluss ļoti
3770k oc 4.6 ghz
280x crossfire setapā, sajūta ka baroklim ventilātors ir jau zirnekļu tīkliem pievīstīts, jo negriežās
Kādus divus gadus jau Corsair AX1200i 1200 Watt 80 PLUS® Platinum, līdz kaut kādiem 40% fanless
Var ar softa palīdzibu tur visko monitorēt cik tērē watus un vel ko, pirmās dienas paspaidīju tā vairāk nesu skatījies
ņemot vērā, ka ventilātori gadiem ilgi stāv negriežoties ir liels failure % ventiem.
Nu Tu arī - paņēmi vienu no Corsair sakarīgajiem barokļiem un attiecināji uz Corsair barokļiem kā tādiem.
Es lietoju Super Flower Golden Green HX 550w, jeb SF-550P14XE(HX)
Par tiem 65€, ko samaksāju, labs pirkums. Vienīgi LV šamie uz vietas noliktavās nav, tādēļ nācās pagaidīt kamēr dabūju.
Seasonic S12II-520. Pieejams tik dažos veikalos Latvijā (iegūts pirms kāda laika dataleksā pa 58 E).
Meklējot barokli, cītīgi browsoju jonnyguru.com un hardwaresecrets.com. Piesaistīja šīs barokļu sērijas uzbūves kvalitāte un zemais ripple current.
http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story&reid=185
http://www.hardwaresecrets.com/seaso...supply-review/
http://seasonic.com/product/s12ii-520/ (Iepirktais izskatās šādi. Apskatos ir vecāks metiens.)
Man no tās pašas saimes, bet vecā paskata S12II-380. Kalpo godam jau pāris gadus.
Ryzen 5 5600G, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P, GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, Be Quiet! Pure Base 500, Be Quiet! Pure Power 11 600W
Kādu laiku jau izmantoju Silverstone Strider Plus 500w.
Pagaidām sūdzību nav, flat kabeļi varēja būt mīkstāki
Netieku klāt garantijas uzlīmei, uz kuras parasti ir norādīts uzražošanas datums, bet nedomāju, ka šie S12II ir uzražoti 2010/2011. gadā., jo atbilst ErP 6 prasībām (pirmie tādi nebija).
Korpuss arī savādāks. Un no PSU vecuma baidīties nevajadzētu, ja tas nav lietots un ir kvalitatīvs darinājums Ir dzirdēts, ka 7 gadus veciem nelietotiem Rubicon kondensatoriem kapacitāte samazinās par 25%. Kaut arī tas nav vēlams, cik zinu baroklis ar tādu izmaiņu var sadzīvot.
Par alternatīvām - daudz ko esmu aizmirsis, pierakstu nav. Bet atminos, ka
pilnīgi visus XFX barokļus ražoja Seasonic (nez kā mūsdienās);
Corsair CX ir kvalitatīvi barokļi no strāvas stabilitātes un tīrības viedokļa, bet tajos tiek izmantotas ne tās kvalitatīvākās komponentes, kas var novest pie ātrākas barokļa nolietošanās.
Pārējie PSU vai nu nav izpētīti, par tiem trūkst infa, tie atrodas citā cenu kategorijā vai tie nedavelk līdz S12 labumam, ņemot vērā cenu.
Vislabākās atsauksmes man ir par Seasonic Prime. Man ir tikai 650W versija, bet drošāks un uzticamāks par HX750 un HX100, kas man arī ir bijuši. Tad gribu paslavēt EVGA Supernova sēriju. Ja tas milzu klucis ielien iekšā, noteikti ir tā vērts. Superuzticams, efektīvs. Ja vajadzēs vairāk jaudas, kā spēj piedāvāt mans Seasonic 650m, likšu laikam Supernovu uz 1000+
tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.
Man ir pavecs ražojums Super Flower, Platinum King, 550W, 80+ Platinum.
Pirms tam bija tas mazais faktors Silverstone strider 600W. Tagad griežās mammas datorā (mana vecā AMD 2400G sistēma). Nomainīts tika ventilātors, DIY.
Turned off.
Super Flower jau vienā plauktiņā ar Seasonic liekams. Man G360 griežas jau devīto gadu praktiski nonstopā, tik vien kā ik pa brīdim ar kompresoru jānoiet.
Corsair RM1000X pa 65 naudām iepirku no kaut kādas fermas ~1.5gadi atpakaļ @ss.lv, viss kluss un notiek, 1000W man nevajag, bet nu, lai jau ir . Bija iepriekš kaut kāds Xilence 800W, tas gandrīz 9 gadi nokalpoja bez problēmām. Principā nomainīju, jo iepriekšējo, jo datoru upgreidoju, smuks keiss un gribējās modulāros vadus, domāju, ka jaunajam īpašniekam strādā joprojām
Sharkoon Rebel P20 750W ATX v3.1
Cybenetics Gold efficiency
Cybenetics A++ noise rating
Ņēmu tieši dēļ klusās darbības bloks nav dzirdams uz pārējo komponenšu fona neatkarīgi no slodzes. Kabeļi normālas kvalitātes nav cieti viegli saspraužami. Kādreiz mierīgi pietika ar 550-650w psu tad tagad jau ir jāskatās uz 750w deļ nejēgā rijīgām videokartēm ar izcili sūdīgu efektivitāti. Tieši šajā līnijā pat pats ražotājs nepiedāvā mazāk par 750w kas jau daudz ko izsaka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)