Page 22 of 22 FirstFirst ... 121819202122
Results 421 to 440 of 440

Thread: Kaadus PSU lietojam?

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

Pārsvarā esmu lietojis tikai corsair. Atšķirībā no SSD, šie viņiem ir labi izdevušies.
    Man sistēmai pietiek ar RM650

Pieredzējis lietpratējs caspers's Avatar

Nu jau kādu laiciņu Corsair RM1000, kluss ļoti
    3770k oc 4.6 ghz
    280x crossfire setapā, sajūta ka baroklim ventilātors ir jau zirnekļu tīkliem pievīstīts, jo negriežās

Kādus divus gadus jau Corsair AX1200i 1200 Watt 80 PLUS® Platinum, līdz kaut kādiem 40% fanless
    Var ar softa palīdzibu tur visko monitorēt cik tērē watus un vel ko, pirmās dienas paspaidīju tā vairāk nesu skatījies

Quote Originally Posted by Redline View Post
    Jau vairāk kā gadu Corsair TX750. Sākumā domāju, ka šamējais brāķis, jo veņtiks sākumā negriezās vispār. Patīk, ka darbojas tikai pie noslodzes. Mīnuss, daaaaudz kabeļu un gribētos cable management, lai liekos PCI-E, SATA utt noņemtu.
    Kādas skaņas nāk no PSU elektronikas kad tuvojas tas venta griešanās moments , kaut kādu "smaržu" arī izdala tas psu tajos venta negriešanās momentos ?

Pieredzējis lietpratējs caspers's Avatar

ņemot vērā, ka ventilātori gadiem ilgi stāv negriežoties ir liels failure % ventiem.

Quote Originally Posted by caspers View Post
    ņemot vērā, ka ventilātori gadiem ilgi stāv negriežoties ir liels failure % ventiem.
    Venta negriešanās fakts vel būtu štrunts salīdzinoši ar kaitinošām skaņām kuras izdod psu elektronika tajā procesā, bija tāds, nākoša dienā ātri un fiksi atgriezās veikalā
    Tagad ir ļoti kluss PSU , dēļ liekās jaudas praktiski man pat nav vajadzīgs.

Quote Originally Posted by BRUTUS View Post
    Kādas skaņas nāk no PSU elektronikas kad tuvojas tas venta griešanās moments , kaut kādu "smaržu" arī izdala tas psu tajos venta negriešanās momentos ?

Ir tādi bijuši divi gabali tikai TX650M abiem bija tieši tāda paša problēma viens pat nobeidzās pēc kādas 2 nedēļu lietošanas skaņas viņiem tiešām ir nepatīkamas.

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Quote Originally Posted by Arturs L View Post
    Pārsvarā esmu lietojis tikai corsair. Atšķirībā no SSD, šie viņiem ir labi izdevušies.
    Man sistēmai pietiek ar RM650
    Nu Tu arī - paņēmi vienu no Corsair sakarīgajiem barokļiem un attiecināji uz Corsair barokļiem kā tādiem.

Es lietoju Super Flower Golden Green HX 550w, jeb SF-550P14XE(HX)

Par tiem 65€, ko samaksāju, labs pirkums. Vienīgi LV šamie uz vietas noliktavās nav, tādēļ nācās pagaidīt kamēr dabūju.

Seasonic S12II-520. Pieejams tik dažos veikalos Latvijā (iegūts pirms kāda laika dataleksā pa 58 E).
    Meklējot barokli, cītīgi browsoju jonnyguru.com un hardwaresecrets.com. Piesaistīja šīs barokļu sērijas uzbūves kvalitāte un zemais ripple current.
    http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story&reid=185
    http://www.hardwaresecrets.com/seaso...supply-review/
    http://seasonic.com/product/s12ii-520/ (Iepirktais izskatās šādi. Apskatos ir vecāks metiens.)

Pieredzējis lietpratējs Dzintars's Avatar

Man no tās pašas saimes, bet vecā paskata S12II-380. Kalpo godam jau pāris gadus.

OCZ ZX 800W modulārais ko pāris gadus atpakaļ paņēmu no Rumb par 60 Ls , vēljoprojām kalpo godam

Click image for larger version. 

Name:	zx.jpg 
Views:	660 
Size:	290.6 KB 
ID:	29973

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Quote Originally Posted by maxd View Post
    Seasonic S12II-520. Pieejams tik dažos veikalos Latvijā (iegūts pirms kāda laika dataleksā pa 58 E).
    Meklējot barokli, cītīgi browsoju jonnyguru.com un hardwaresecrets.com. Piesaistīja šīs barokļu sērijas uzbūves kvalitāte un zemais ripple current.
    http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story&reid=185
    http://www.hardwaresecrets.com/seaso...supply-review/
    http://seasonic.com/product/s12ii-520/ (Iepirktais izskatās šādi. Apskatos ir vecāks metiens.)
    Es būtu ņēmis vai nu S12 vai M12, bet kaut kas tur toreiz nojuka. Un vispār, veci barošanas bloki.. Interesanti, vai kādi jauni patīkami analogi?
    Ryzen 5 5600G, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P, GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, Be Quiet! Pure Base 500, Be Quiet! Pure Power 11 600W

Kādu laiku jau izmantoju Silverstone Strider Plus 500w.
    Pagaidām sūdzību nav, flat kabeļi varēja būt mīkstāki

Quote Originally Posted by MMGA View Post
    Es būtu ņēmis vai nu S12 vai M12, bet kaut kas tur toreiz nojuka. Un vispār, veci barošanas bloki.. Interesanti, vai kādi jauni patīkami analogi?
    Netieku klāt garantijas uzlīmei, uz kuras parasti ir norādīts uzražošanas datums, bet nedomāju, ka šie S12II ir uzražoti 2010/2011. gadā., jo atbilst ErP 6 prasībām (pirmie tādi nebija).
    Korpuss arī savādāks. Un no PSU vecuma baidīties nevajadzētu, ja tas nav lietots un ir kvalitatīvs darinājums Ir dzirdēts, ka 7 gadus veciem nelietotiem Rubicon kondensatoriem kapacitāte samazinās par 25%. Kaut arī tas nav vēlams, cik zinu baroklis ar tādu izmaiņu var sadzīvot.

Par alternatīvām - daudz ko esmu aizmirsis, pierakstu nav. Bet atminos, ka
    pilnīgi visus XFX barokļus ražoja Seasonic (nez kā mūsdienās);
    Corsair CX ir kvalitatīvi barokļi no strāvas stabilitātes un tīrības viedokļa, bet tajos tiek izmantotas ne tās kvalitatīvākās komponentes, kas var novest pie ātrākas barokļa nolietošanās.
    Pārējie PSU vai nu nav izpētīti, par tiem trūkst infa, tie atrodas citā cenu kategorijā vai tie nedavelk līdz S12 labumam, ņemot vērā cenu.

Pieredzējis lietpratējs fubar's Avatar

Vislabākās atsauksmes man ir par Seasonic Prime. Man ir tikai 650W versija, bet drošāks un uzticamāks par HX750 un HX100, kas man arī ir bijuši. Tad gribu paslavēt EVGA Supernova sēriju. Ja tas milzu klucis ielien iekšā, noteikti ir tā vērts. Superuzticams, efektīvs. Ja vajadzēs vairāk jaudas, kā spēj piedāvāt mans Seasonic 650m, likšu laikam Supernovu uz 1000+
    tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.

Man ir pavecs ražojums Super Flower, Platinum King, 550W, 80+ Platinum.
    Pirms tam bija tas mazais faktors Silverstone strider 600W. Tagad griežās mammas datorā (mana vecā AMD 2400G sistēma). Nomainīts tika ventilātors, DIY.
    Turned off.

Super Flower jau vienā plauktiņā ar Seasonic liekams. Man G360 griežas jau devīto gadu praktiski nonstopā, tik vien kā ik pa brīdim ar kompresoru jānoiet.

Zinu, tāpēc arī paņēmu. :-)
    Turned off.

Corsair RM1000X pa 65 naudām iepirku no kaut kādas fermas ~1.5gadi atpakaļ @ss.lv, viss kluss un notiek, 1000W man nevajag, bet nu, lai jau ir . Bija iepriekš kaut kāds Xilence 800W, tas gandrīz 9 gadi nokalpoja bez problēmām. Principā nomainīju, jo iepriekšējo, jo datoru upgreidoju, smuks keiss un gribējās modulāros vadus, domāju, ka jaunajam īpašniekam strādā joprojām

Sharkoon Rebel P20 750W ATX v3.1

Cybenetics Gold efficiency
    Cybenetics A++ noise rating

Ņēmu tieši dēļ klusās darbības bloks nav dzirdams uz pārējo komponenšu fona neatkarīgi no slodzes. Kabeļi normālas kvalitātes nav cieti viegli saspraužami. Kādreiz mierīgi pietika ar 550-650w psu tad tagad jau ir jāskatās uz 750w deļ nejēgā rijīgām videokartēm ar izcili sūdīgu efektivitāti. Tieši šajā līnijā pat pats ražotājs nepiedāvā mazāk par 750w kas jau daudz ko izsaka
    Click image for larger version. 

Name:	avg_noise_230V-16.png 
Views:	78 
Size:	29.0 KB 
ID:	49038Click image for larger version. 

Name:	ripple_12v_230V-9.png 
Views:	75 
Size:	34.5 KB 
ID:	49039

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)