300eur jau nav traks maksājums, zinot BMW komūnu. Vispār kaskas sākās no 250 - 300 un pēc tam jau tur sākās blakus faktori.
300eur jau nav traks maksājums, zinot BMW komūnu. Vispār kaskas sākās no 250 - 300 un pēc tam jau tur sākās blakus faktori.
Ne visi ir *****i, kuri brauc ar bmw, bet visi *****i brauc ar bmw.
Pagāšnedēļ 1 mudaks uz sausa alfalta, krustojumā nodriftēja tā konkrēti. Gan jau nebija domājis neko ļaunu, bet manu visu mašīnu nomētāja ar sīkiem akmeņiem.
Logā uzreiz ieraudzīju vismaz 2 mazus caurumus/plaisas.
Skaņa pa manu mašīnu bija it kā no automāta šautu.
Pohuj protams- dzelzis. Varētu gan uz menteni video nosūtīt, gan uz kasko pieteikties, bet nu pofig, noskalos ar alu to bēdu.
Varbūt tam ir iemesls, kāpēc normāli kantori tevi sūta trīs mājas tālāk ar savu piedāvājumu?
KASKO pērku kopš 2005. gada. Ir pieredze gan ar nullītēm, gan ar lietotiem auto - nekad nav bijis vairāk par 5% no vērtības un arī tad tajā pat kantorī, kur biju pieteicis atlīdzību, izņemot gadījumus "mēs nevēlamies ar jums sadarboties, tāpēc še tev prēmija x5 no konkurentu cenas", norma ir 2-2,5%.
Lifehack, kuru jebkurš sakarīgs brokeris atklās - ja auto ir riska grupā, tad uzstādot papildus immo no saraksta, saņem 30-50% atlaidi prēmijaiGan pašam mierīgāk, gan atpelnās gadā-divos.
Last edited by Bender; 03-15-23 at 15:49.
Tur arī atbilde - Autonama ražojums der tikai izredzētajiem apdrošinātājiem. Manā esošajā polisē tāds sarakstā naff.
Marķēšanu man uzsauca pērkot pirmo KASKO bembim, neatceros, kas par kantori tas bija - 9 gadi pagājuši.
P.S. Offtopics par Autonamu. Pirms mēneša biju immobilazerim update likt, tad to stundu pavadīju nevis klientu uzgaidīšanas telpā, bet tur pat, jo kāda gan starpība, kur telefonā dirnēt. Šķiet, ka kopš 2005. gada, kad pie viņiem biju pirmo reizi, nekas nav mainījies. Tie paši izsēdētie beņķīši, tas pats šaraškinu kantora neorganizēts darba ritms - klienta menedžeris/pieņēmējs var pazust uz stundu un klients vēro, kā viņa auto stāv pagalmā gatavs, bet cits darbinieks nevar to auto nodot. Radās iespaids, ka šobrīd viņi ir pārmetušies no drošības sistēmām uz video reģistratoru uzstādīšanu.
Last edited by Bender; 03-15-23 at 16:58.
Tad kad liku, tieši apdrošinātāji ieteica likt Autonāmā, ieliku skybrake, nevis pie žoras garažā kaut kādu brīnumu.
p.s. ja gribi lētu Kasko bmw e60 FL 5cītim, ņem lēzenajā ar banku un tad būs 300-350eur gadā, jo mašīna pieder bankai un viņai jau ir citi apdrošināšanas piedāvājumi.
Es tieši par Skybrake, nevis citiem immo, ko uzstāda Autonams. Tādā ziņā man arī ir lielāka uzticamība uzņēmumam ar vēsturi, kā Sašai ar IK statusu garāžā.
Jo vairāk šeit lasu, jo vairāk saprotu, ka (pa)jauns auto nav tā vērts.
Galu galā arī trešais golfs tevi aizvilks no punkta A uz punktu B.
Protams atkarīgs no tā, cik tiek pelnīts u.tml., bet man kaut kā liekas, ka smuka auto vajadzība mūsdienās ir baigi uzpūstais fenomens. Kā jau ar daudzām lietām...
Hz, man būtu bail ar tādu 3. golfu šķērsot attālumus garākus par pusbāku
Kaut vai tāpēc, ka izrūsējuši ir daudz vairāk par 2. golfu un turas tikai uz puņķiem.
Ja man katru dienu pie mājas būtu pieejams citybe vai bolts- es vispār atteiktos no 1 mašīnas.
Bet nu vasarā grūti, jo šogad atkal plānojos pilna mašīna + jumta bagāžnieks tālāki braucieni, attiecīgi vajag to lielo govi. Savukārt sievai ikdienas braucieniem tā ir par lielu un neērtu (un dārgu)
Kā Klārksons saka, cilvēkiem, kas pērk nesmukas mašīnas, vajadzētu aizliegt vispār braukt pie stūres, jo tas nozīmē, ka mašīnas viņiem neinteresē, attiecīgi arī no braukšanas tiem nav prieka, un, attiecīgi arī brauc viņi, likumsakarīgi, slikti.
Nu paldies par uz****ienu![]()
Tik vienam meita, otram kleita, trešam meita
Man pievelkt nestandarta auto. Šobrīd īpašumā tribeca un frv, abas nepopulāras
Toties mums uz 2 mašīnām ir 13 vietas![]()
Neesmu vienīgais, kas tā domā.
https://www.lsm.lv/raksts/dzive--sti...lemam.a501700/
Un nē, nerādu te uz nevienu ar pirkstu - ne es zinu ar ko jūs brauciet, ne es zinu cik jūs pelniet.
Tas ir katra paša interesēs par to padomāt, apdomāt un izdomāt - kas ir tā vērts, un kas nav.
Jau rīta pusē iemetu aci rakstā, bet netiku gudrs. Vai nu finansu analītiķim draugu/paziņu pulkā dalbajobi, vai arī man kaut kā izteikti ir paveicies, jo pirmo reizi mūžā dzirdu, ka kāds uzskata automašīnas (tādu, ar kuru pārvietoties ikdienā) iegādi par investīciju. Varbūt, ar ļoti baltiem diegiem pievelkot, no kāda varētu izspiest atbildi, ka investīcija sevī - pārvietojies drošāk, ar lielāku komfortu, garantiju, utt...![]()
SYS1: R5 3600|AX370 Gaming 5|GTX1080Ti|16Gb 3000Mhz|480Gb SSD|Meshify C|SSR-650PX
SYS2: i5 6500|H110M-ITX/AC|GTX1070Ti|16Gb 2133Mhz|512Gb SSD + 1Tb HDD|Raven RVZ02|SFX-500GD-C
Nu pirms 4 gadiem pirkto auto tagad varu pārdot dārgāk un tas nav kolekcijas auto, tā ka gluži dolbs viņš nav.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)