Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 40 of 40

Thread: ASRock P45TurboTwins2000

Ja DOA procents ir ~50% highend platēm?
    Ir vēlviens mātesplašu shitbrends, bet viņi man maksā

Quote Originally Posted by Kasparz View Post
    Ja DOA procents ir ~50% highend platēm?
    Ir vēlviens mātesplašu shitbrends, bet viņi man maksā
    Nu nu, pastasti tad no kuras padibenes njemat taas plates?? Taads procents nav pat sliktaakajam razjotaajam kaads vien eksistee, kaadam tur PCChips vai kaads tur vel

Un shitbrends ir arii pats Asus, nu jei bogu to bezpridgjelja razjotaaju, supports vinjiem tieshaam ir pakaljaa! Kur nu vel Asus barbones, vaaks kaut kads. Biosa apdeiti reizi muzjaa un tie pashi gljukaini.
    There is the big issue between the keyboard and the chair, which alone may be the limit of the overclocking.

Cik es zinu piemeram Asus RMA rate ir kudi augstaks par asrock, bet vai tapec Asrock ir labaks? Tas pats ar gigabyte, man pofig cik vinjiem RMA rate, kaut vai 99%. Man ir garantija un man absoluti visas gigabyte un asus plates stradaa bez problemaam un par asrock overklokinga zinjaa ir 2 galvas tiesas paaraakas Katraa zinjaa nopietni rekordi ar Asrock nav redzeti lol. Protams ir daudz siiku nepiplnibu oc zinjaa, bet tas ir jebkuram razhotajam

Asrock ir tikai un vienigi stock un pavisam nelielam oc
    «kiwi»

Nē nu protams, gan Kashelz gan kiwi jau pie ASRock P45 platēm netiek
    Es saprotu, ka cilvēki lej par lietām ko izlasa kautkur netā vai kas bijis ntos gadus atpakaļ. Diemžēl es secinājumus neizdaru no vienas tantes teiktā.

Quote Originally Posted by Kasparz View Post
    Nē nu protams, gan Kashelz gan kiwi jau pie ASRock P45 platēm netiek
    Nerausti, ka nenotruukst! Man tos meeslus pat rokaas tureet negribas, kur nu vel laiku teereet testeet un mociit
    There is the big issue between the keyboard and the chair, which alone may be the limit of the overclocking.

Man ir arī Gigabyte X38T un X48T tepat uz galda. Bet vai zini, par gigabyte topiku netaisīšu, jo ja X48 platei būtu arī X48 čipsets, un kautcik strādājošs bios, varbūt uz latiem 100 vilktu. Bet pat ASUS P5E3 Deluxe ir stipri labāka un lētāka.

filozofologofīlfobs mrlobber's Avatar

P5E3 Dlx sucks priekš subzero

Gigabyte - slow CPC crap, bet priekš 24/7 varbūt arī varētu būt ok (vienīgā Gigabyte plate, kas man jebkad bijusi (uz VIA KT133), strādāja bez problēmām 5+ gadus, līdz ar to tālejošākus secinājumus izdarīt nevaru )

No P45 ņemtu kaut ko ar DDR3, bet tur visas plates (tās dažas, kas reāli pieejamas) šobrīd crap

50% kāju, 50% tehnikas.

Max FSB - P45
    Max perf - P35
    Max memclk 2GB kit - X38/x48
    Max memclk 4GB kit/SLI - nF790i.

pilnigi piekritu to the above post ^^
    Quote Originally Posted by mrlobber View Post
    P5E3 Dlx sucks priekš subzero
    un?
    katram razotajam ir "neveiksmigas" vai "nav paredzetas" prieksh extreme OC plates
    daziem (piem. Gigabyte / dazi MSI) OC pat nav specificets, bet var izradities (kaa tagad) ka plate ir rly nice klokeris

Kashelz, paradi man kaut vienu pazistamu OCeru, kursh lieto Gigabyte plates un pie tam netiek par to apmaksats
    Gone here

Njemiet visi piemineeto uuber aales P45 plati, apbriinoshu juus un respekteeshu juusu pacietiibu stradaat un gaidiit kad Asrock jus pievils

Kashelz, pirms ver muti, lūdzu paņem rokās plati un notestē pats. Un testē visas highend plates kad tās iznāk. Jo es diemžēl nevienam nevaru ieteikt dārgu crapu, ja zinu ka klients izmet 150Ls un iegūst NEKO. Tādēļ arī jāpačeko jaunās plates savās rokās un tikai pēc tam es kautko varu ieteikt. Un vai zini, šī ASRock par 66Ls manās acīs ir stipri labāk par visiem Gigabyte crapiem, kuriem DOA procents ir ļoti augtsts, īpaši highend platēm, kurām vairumam BIOS ir gļukains un jaunus arī nelaiž, kā jau lobbers teica performance ir crap un vēl pretīgi jāspiež CTRL+F1 katru reizi. Labi jūzeris tur vienreiz iebrien, bet ja testē atmiņas un jāspaida visu laiku, tad tā vien gribas to plati izmest.

filozofologofīlfobs mrlobber's Avatar

Quote Originally Posted by TaPaKaH View Post
    katram razotajam ir "neveiksmigas" vai "nav paredzetas" prieksh extreme OC plates
    Es tikai atgādināju faktu, nekādu tālāku loģisko ķēdi no šī apgalvojuma veidot netaisījos.

50% kāju, 50% tehnikas.

Pieredzējis lietpratējs caspers's Avatar

Un atkal japiekrit Kasparz... ta jau iznak.. nelasi neta.. bet gan labak rokas paturi.. vairak sapratisi Kashelz... diemzel ta ir...
    viens ir runat un to ko pats nezin.. bet otrs ir runat par to, ko ir izdzivojis jeb notestejis pats!

Ko Te megjina pateikt? Ka Asrock ir tagad labs prieksh oc? Vinjiem vajadzetu no biostar pamaciities, tiem kaa reiz Tforce serija ir +/- ok un uztaisit savu oc seeriju

Strapi maināmi onboard ar džamperiem
    Tas pats, kas ar p35 asrock. Cool, atgriezhamies K6 un P2 overklokoshanas laikos

Gigabyte neviens gudrs cilveks nenjem high end plates. Jo par high end plates cenu jau var dabut kaut vai to pashu Asus, kas tomer bus labaks arii par gigabyte. Un vispar pie high end tur jau +/- Ls pilnigi po
    Last edited by kiwi; 07-01-08 at 10:43.
    «kiwi»

Strapi onboard ir arī visām MSI platēm. Un dažos gadijumos tas ir cool.

MSI jau ari ir shits Jeb ja jau tev hw ir tik pieejams varbut notestesi jauno P45 diamond?

Man vieglak strapu ir ielikt biosaa nevis gramstities gar plati.
    «kiwi»

Bannned Kuuminsh's Avatar
    Blog Entries
    1

Starp citu... labs dēlis korporatīvajam klientam un labs dēļis kaut kādam sīkam klokerim ir divas dažādas lietas
    Pirmajam ir absolūt nepieņemamas dajebkādas nestabilitātes. Otrajam šķiet baigi kūl ja sūdc karas reti
    Kasparēn.. dēliņ.. moš paaudzies un tad tēlo IT speciālistu ? :>

Pieredzējis lietpratējs

chalji es kkaa neredzeeju, ka Kasparz ir teicis, ka tas Assrock ir high-end OC deelis, bet vidusmeers- liidz 100am. Vnk dazham labam te no Assrocka ir neglaabjamas traumas. Btw, viens gigashits(straadaajosh), mante meetaajaas 8+ gadi- viens uzpuuties kondikjis. Nevienu citu iznjemot gigabyte i rokaa tureejis neesmu...

Pieredzējis lietpratējs netbeast's Avatar

juus vienreiz Kuumaa ieklausities, un ko tas caspers te vispaar kasparam pakalju osta... ne jau par velti vinjam bans bija uzlikts par savu spreegaashanu... citu viedoklji vinjam nav svariigi, bet savs ir labaakais. tak ieklausies reiz cilveekos, kuriem arii ir pieredze, nevis uzskati, ka tu, kas esi dzimis 2 gadus pirms USSR sabrukuma, esi kompetnetaakais suudu meteejs visaa ciemaa... paareejiem vienkaarshi dakshas ir ar 3 izlauztiem zariem!!

ja tev censhas pateikt, ka ASrock ir lietots (es arii esmu lietojis un piekriitu, ka tas ir meesls, un buus, arii jaunaas plates esmu kraameejis iexplore&word useriem, peec 2 nedeeljaam zilos laapu un mekleeju vainu) un ir kaka, kas peec 3 meeneshiem nobruuk, tad ko tu spirinies veel pretii... it kaa tev buutu par vinju reklaamu samaksaajushi, kaa pats lielies, ka tev par crapu maksaa, lai saki labu... 20 gados maarketinga speciaalists un vislatvijas sporta meistars maatesplashu skruuveeshanaa, kaut kaa ljoti nepatiik, ka cilveeks kaa auns (tieshi taa pat kaa kriestieshi, kuriem centies iestaastiit dziives jeegu) skrien sienaa, kad veel 4 citi meegjina pateikt, ka nevajag mums mulkjiibas malt. un tava mulkjiigaa spreegaashana kuumam par vinja kompja setupu ir vispaar beernudaarza liimenis, arii es seezhu uz axp 2000+, bet tas nenoziimee, ka neesmu kompetents tev spundi suuduluukai pielikt priekshaa, jo man vienkaarshi jaudiigaaka kaarba nav vajadziiga. es diendienaa kraameejos gar kasti, kuras setupu jaudas zinjaa neesi nekad muuzhaa redzeejis, un taa nav tava ultra avataraa...

viss, tas ir tas, ko veeleejos pateikt, mazliet riebj tava mazaa kuceena rieshana, un kad nevar neko izdariit, pacelj kaaju un apchuraa kurpes, vai kaa riebiigs kakjis, piekakaa chiibas

Da labi, katrs tapat paliks pie sava Nav ko te bazaret. Cerams, ka katram ir sava pareizaa pieredze kaa izveleties hardware

gudolfs:
    Tu zini, ka kondikji ari pushas no sliktiem PSU? Slikti PSU ari medz pavisam nobeigt kaut ko Nu bet tas taa
    «kiwi»

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)