Page 1 of 39 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 766

Thread: Viss par un ap W/C

Cool

Lai iet spams par wc

Lai diži nepiesārņotu forumu, cepot topikus par katru mazo jautājumu, tad droši jautājam tekošo postu veidā un saņemam operatīvas atbildes!

Kā arī padalamies ar kādu interesantu infu saistībā ar wc- projektu fotkām, aktuāliem testiem utml.
    Last edited by aspms; 02-11-10 at 10:24.

Pieredzējis lietpratējs netbeast's Avatar

nu tik daudz es sapratu, bet kas ir petras tec top... tas nav tas pats koolance?
    edit: kaut gan, peec izskata tas pats vien ir, tikai melnaa kraasaa, tur kas tehniski uzlabots?

Ja nemaldos tad petras tech bija tas kas vispār izgudroja šīs galvas- tagad jau gandrīz katrs wc daļu ražotājs kas izgatavo vismaz rezervuārus, kam nav slinkums taisa līdzīgas galvas- tik pats Petra savulaik dievojās, ka viņam vienīgajam tās galvas ir visprecīzāk izvirpotas ideālai ūdens plūsmai!

Tik šodien testi rāda, ka tieši XSPC galva ar integrēto rezervuāru ir vislabākā!

Šī pēc skata no ārpuses ir tāda pati kā tā Koolance galva!

Quote Originally Posted by netbeast View Post
    nu tik daudz es sapratu, bet kas ir petras tec top... tas nav tas pats koolance?
    edit: kaut gan, peec izskata tas pats vien ir, tikai melnaa kraasaa, tur kas tehniski uzlabots?
    Petras tech ir suknju detaljas, kas ir uzlabotas, ir ar noramaali mainaamiem shtuceriem utt. Swiftech MCP350 ir reali releiblots Laing DDC suknis, a Petras augsha ir otra dalja no suknja. Cik izskataas Aspms ir kas liidziigs manam suuknim, kluss, tik teishaam kluss suuknis un jaudiigs, man jau ilgi kalpo, baro 3 x 120 + 1 x 120 radiatorus, skaljaaks nav nemaz palicis saliidzinot ar visadiem Inovatek un Asetek briinumu suudiem

There is the big issue between the keyboard and the chair, which alone may be the limit of the overclocking.

Mnja, feini. Tā vien izskatas ka EK šobrīd ir viss sakarīgākās lietiņas priekš W/C.

Kashelz, tu jau skaidro kā muļķim , viņš jau zin kas ir tas tops un pa tiešām ļoti līdzīgs koolance topam, tikai koolances topa + ir tas ka viņam bija vairākas ieejas un izejas ka varēji štukot caur kurām ir labāka perforence.

Labs darbiņš Aspm, bet patiešām izskatās ka šis keiss nav domāts priekš W/C.
    Overclocks ir smaga slimība no kuras jaārstējas ar psihologa palīdzību!

Nu to XSPC topu un kādu sakarīgu fan kontroli es vēl pasūtīšu, moš arī mobo nomainīšu ar labāku layout un mēģināšu biku labāk izkārtot!

Te viens pārskatāms tests tām galvām salīdzināts arī ar stock pumpi: http://www.martinsliquidlab.com/DDC3...opTesting.html

reku ir tās XSPC galvas ar integrēto rezervuāru:

Njā un EK arī ir normāli ieskrējušies- tiko iznāk kāda jauna hw tā atbilstošās galavas pirmajiem jau ir gatavas un tas galvu klāsts jau šobrīd ir sick- visiem iespējamajiem asusiem pielāgotas čipsetu galvas un PWM un protams arī universālās glavas kā jau citiem lielajiem ražotājiem!

p.s. Nah jūs dzēšat postus iekš šīs sadaļas- tak lai ir visi komenti un ieteikumi! Tā ir iekš visu lielāko forumu galerijām un diemžēl mums tāpat jau šī sadaļa ir diezgan patukša!
    Last edited by aspms; 08-22-08 at 10:00.

Keiss iekšā jau smuks - tukšs Pirmajā brīdī nepamanīju, ka cietais/tie ielikts augšā Mani 4 raptori plus vēl cietais datiem + vadi, + WC trubas liek keisa iekšpusi salīdzināt ar pārblīvēt zarnu traktu Gribu lielāku keisu
    A kāpēc videokartei nav WC?
    Un vēl jautājums - vai pareizi no pumpja pūst vispirms radiatorā un ieplūšanu veikt pa taisno no procesora galvas? Iznāk, ka pumpī ienāk viskarstākais ūdens, kas notekti neveicina pumpja veselību.
    Es uztaisīju, ka pūš vispirms procesora galvā, pēc tam attiecīgi pārējos siltumdevējos, bet pēc tam ūdens tiek aizvadīts uz radiatoru un rezervuāru. Bet pumpis ūdeni ņem no rezervuāra. Tādā veidā pumpī nonāk sistēmas vēsākais ūdens. Vai tas nav svarīgi?

Quote Originally Posted by rt25 View Post
    Keiss iekšā jau smuks - tukšs Pirmajā brīdī nepamanīju, ka cietais/tie ielikts augšā Mani 4 raptori plus vēl cietais datiem + vadi, + WC trubas liek keisa iekšpusi salīdzināt ar pārblīvēt zarnu traktu Gribu lielāku keisu
    A kāpēc videokartei nav WC?
    Un vēl jautājums - vai pareizi no pumpja pūst vispirms radiatorā un ieplūšanu veikt pa taisno no procesora galvas? Iznāk, ka pumpī ienāk viskarstākais ūdens, kas notekti neveicina pumpja veselību.
    Es uztaisīju, ka pūš vispirms procesora galvā, pēc tam attiecīgi pārējos siltumdevējos, bet pēc tam ūdens tiek aizvadīts uz radiatoru un rezervuāru. Bet pumpis ūdeni ņem no rezervuāra. Tādā veidā pumpī nonāk sistēmas vēsākais ūdens. Vai tas nav svarīgi?
    Nu ūdens temp jau ne tuvu neuzkāpj tik augsta (pēc specenes itkā pieļaujamā temp ir 60C), bet protams labāk ir likt radjiku pirms pumpja! Sākumā bija doma arī vienu single radjiku iekļaut sistēmā starp pumpi un čipsetu pie tā venta kas ir keisa aizmugurē- bet pagaidām nav īsti vajadzības, domājams piejūgšu klāt vēlāk! VGA galva nav uzlikta, jo šai kartei (X600 Pro) man nav stiprinājumu!
    Last edited by aspms; 01-19-09 at 16:48.

Domā es domāju, ko rakstu? Gonzo's Avatar

aspms, to XSPC topu jau pasūtīji? varbūt var arī man paķert kādu? cik tas varētu izmaksāt?

esmu lietojiis XSPC bay rezervuāru. esmu ļoti apmierināts, bet gribas uztaisīt WC sistēmu pēc iespējasm kompaktāku

Vīrs, kas iet pa saules taku un ne nieka neiespringst

nē pagaidām vēl nekas nav atnācis- pēc Royal Mail tracking itkā jau 1.aug. bija ienācis sūtījums iekš LV, bet LV neviens neko nezin un es to paku tā arī neesmu saņēmis- šodien rakstu sūdzību un mēģinās izkartot apdrošināšanu! Saņemšu apdrošināšanu tad arī sūtīšu tikai no US krasta- varēsi arī piemesties! btw kas ta tev par wc tagad savākts ja reiz pie Laing DDC esi ticis?

ZB tas Royal Mail bez šī izskatās, ka arī vēlviens sūtījums kautkur greizi nogājis ar to Royal Mail šomēnes!

Domā es domāju, ko rakstu? Gonzo's Avatar

gana nopietns
    arī pus gadu ņēmos kamēr savācu.

vajag vēl dažus sīkumus, lai optimizētu izkārtojumu, pāris liekus fittingus un galvu priekš 4870x2 un tad var likties uz auss uz ilgu laiku.

P.S. starp citu pa stulbumam biju atvēzējies uz Tygon trubām. IMHO nav vērts par to cenu, ko prasa - nepērciet. kaut kāda lipīga, pārklājās ar kaut kādu sūda kārtiņu, bet izskatās, ka tās nav alģes

Vīrs, kas iet pa saules taku un ne nieka neiespringst

Es jau labu laiku pērku tikai Masterkleer 7/16"- agrāk tiešām Tygon bija vienīgās kristāl caurspīdīgās, bet tag jau vairāk kā gadu pērku tikai Masterkleer agrāk nebija tik tīras, bet tagad nāk OK! Tiesa Tygon resnās labāk lokās, bet Masterkleer 7/16" ir arī labas un var nomāli izlocīt arī starp maziem attālumiem piem CPU-> NB bez visādiem papildus riņķiem vai savilcēm!

Pieredzējis lietpratējs skaktuss's Avatar

a man po, nopirku kaa-rautaa kaukaadu kristaalo trubu un viss notiek. lai gan sieninjas ir plaanaakas kaa masterkleeram, locaas apmeeram taa pat. netaisos vairs suutiit no shtatiem masterkleer un gaidiit un teereeties. neesu vairs laikam taads w/c esteets (friiks).
    ja ariii shiis aatraak aptaisiisies ar to balto suudu, tad no problemo - jebkuraa laikaa varu aizskriet uz veikalu peec jaunaam trubaam un nomainiit.

Muah ha haa... kas pa ceņikiem iecienītākajā kantorī:

http://www.metaleks.lv/cenas/126.php

Pieredzējis lietpratējs Lapelis's Avatar

figeju
    nu ar tadam cenam, parasts (normaals) mirstigais nevar tadu atljauties...

Pieredzējis lietpratējs caspers's Avatar

Quote Originally Posted by aspms View Post

ahrinjetj
    no kurienes tādas cenas? monopols mosh? jo citi veichi maz w/c pardod...

Cenas tik tieshaam kosmiskas, reekjinot to, kads suuds tas Innovatek ir Pa taadaam cenaam var nokomplekteet pashu labaako udeni ar labu efektivitaati un klusumu!
    There is the big issue between the keyboard and the chair, which alone may be the limit of the overclocking.

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by aspms View Post

Kā var maksāt 80% dārgāk?
    Piemērs Innovatek HPPS Plus Pump Vācijā in stock par 57 Eiro, LV savukārt 68 lati!
    Tur jābūt kļūdai. Gan jau ar laiku izlabos!

tak tu labāk papēti tās štuceru cenas tās tak vispār ir ar 10x uzcenojumu!

Pieredzējis lietpratējs netbeast's Avatar

a mani interesee, cik ergonomisks ir tas XSPC pump top rezervuaars. es te tiiri taa shtukoju, ja ir jaakraamee normaalaa keisaa dual W/C setups, tad 2 taadus suuknjus ar rezervuaariem gribeedams neizvietosi kastes apakshaa, a 2xliang ar kaadu no shiim galvaam (petras vai koolance) un swiftech mcpres pie kastes bay saanaa pieskruuveets un diezgan droshi var izvietot, tiiri taa spriezhot. protams, rezervuaars suuknii ir daudz patiikamaaks, bet, atkaartoshos, kaa ir ar izvietoshanu?
    un veel jautaajums - vai jums ari gadaas, ka additive shkjidrumi izbalo? piemeeram, Death manis lietais zaljais shkjidrums izbaloja peec 2 meeneshiem, tagad shljaukaas taads baali zaljsh uudens grozaas apkaart..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)