Cik zinu LMT nehavo piesaistiitos HTC. Var meegjinaat smadzenes paarshuut, ja ir veelme![]()
Cik zinu LMT nehavo piesaistiitos HTC. Var meegjinaat smadzenes paarshuut, ja ir veelme![]()
vari iedot man - gan jau to Tele2 problemu atrisinasim
20266202
vislabaak atrisinaat tele2 probleemu ir vispaar ar vinjiem nesaistiities ...
peec savas peiredzes runaaju, nefantazeeju![]()
P.S. I am in Finland ...
vai ta garantijas tam tel nav?Nes atpakalj uz veikalu un lai atdod naudu,taapat tas diamond ir neizdevies modelis htc,taa saciit perehodnijs variants no qvga uz vga
P.S. paspaidiiju samsung I900,domaaju ka forshaaks variants nekaa diamond.
Uzliekot modificetu ROM viss tika atrisinats. Tagad iet visos tiklos, ka ari telefonam dazas papildus ficas.
viens pret viens kaa manejs touch hd![]()
We Will Rise
ir man chomakam touch HD,shis grib lai salieku navi un video pleijerus,bet negribaas seedeet un njemties,vareetu kaads kuram jau ir ieteikt labaako firmwari.
Labakas nav, ir tadas, kas orientetas uz atrumu visu lieko nonemot, ir tadas, kas atkal vairak uz funkcionalitati.
Es pagaidaam juuzoju A.Z.T.O.R. V7 WWE. Saliidzonshi ar defaulto ir kaa diena pret nakti aatruma un funkcionalitaates zinjaa.
Skatos ir iznaakus jaunaaka versija A.Z.T.O.R. X (OEM 2.03) Build 20764.1.4.3, bet man kaut kaa vloms un bezlaiks tagad visus datus backup'ot turpu shurpuEsmu apmierinaats taa kaa tagad ir.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)