Page 2 of 382 FirstFirst 1234561252102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 7638

Thread: Viss par un ap velo!

no manas puses toch nebus vecais beriitis pamatigi ieziemots un nav nekas ar ko nofochet

Nu kaa reiz iistais laiks jamo pakot aaraa un atziemot - lai var sagatavot sezonas atklaashanai kas buutiibaa jau vairs nav aiz kalniem

Ehh jaadabon kautkur digikamera un jaaiebildee - citaadaak jau te laikam nekas nenotiks
    don't make this one dimensional - the way I feel intel'lectual . . .

Pieredzējis lietpratējs dust's Avatar

Quote Originally Posted by poller
    beigas nobraukt no Turaides kalnaa (pedejo reiz ar ~80km/h
    Zinu kadrus kuri no Turaidas ir nākuši ar virs 90km/h......
    Es ar savu Maxima style pAuTu_bendi pie 70..taustijos pēc bremzēm.....

Nez man tadi marazmi ka bezbremzeshana nesaista

Hmm... es gan neriskeetu ar 90 tur iet lejaa bet nu ok - varbuut man paaraak svariiga sava dziiviiba/veseliiba

Kaadi ir juusu patiesie rekordi - top speed pa taisni ar/bez aizveeja?

Sen sen, ar MTB juurmalas shoseja, lieliski laika apstaaklji + uzradaas aizveejsh = 64km/h, taalaak vnk nebija vairs iespeejams izgriezt kaajas jo pedaalji bija bez automaatiem un arii paarnesums bija krietni par zemu...

Trenneejos tam pasaakumam speciaali trinot kaajas uz pashu vieglaako paarnesumu - aka 27km/h vareeja dabuut

Ar patreizeejo vellapeedu - nez, nav vairs iekshaa tas velo OC noskanjojums un netrenneejos stundaam kaajas izgriezt ar max apgriezieniem... Bet pagaajushaas vasaras top speed laikam bija ~65km/h vai nedaudz virs (neatceros) ar visu to ka divritenis bija pareizais - laikam bliive nesportiska palikusi

Kadi citiem panaakumi? Visaadi no kalna etc... neskaitaas

Talking

Man laikam max būs kādi 45 km/h pa ielu,ar diezgan beigtu riteni un nelielu aizvēju.Tagad jāskatās beidzot normāls ritenis uz vasaru,lai var kaut kur normāli izbraukt.

Dell/Lenovo/HP laptopi par labām cenām. PM

Turaidnieks/siguldnieks nav NEKAS, salīdzinājumā ar 50km/h aiz autobusa pa brīvībeni darbadienas beigās. Yeah Baby.

Nu 45km/h ar ne paaraak labu divriteni ir tiiri ok aatrums Man piemeeram viss kas naak peec 47km/h naak ar piepuuli...

Buutiski protams ir arii tas cik ilgi tu vari vispaar kaadu aatrumu tureet, jo vasaraa dazhiem PC'istiem izraadiijaas ka probleemas sagaadaa notureet 25-30km/h 10km posmaa... atpakalj celjaa protams bija mazliet cita aina - izraadiijaas vienam no puikaam vajadzeeja mazliet iedzert alu un uzreiz bija cita arshana

Vainiigie var pieteikties pashi :P

Vimba: Piesakos :zlobai: vajag alu, vislabāk tumšo un daudz!!!
    Last edited by vimba_zlobnaja; 01-31-06 at 00:51.

Red face

Nu ja,tā ir jautra atrakcija.Bet kādas 4 reizes uz Maskavas ielas,posmā no tc Dole līdz slāvu tiltam,apdzīt autobusu (vienu un to pašu) ar ir gana jautri.

Quote Originally Posted by Kasparz
    Turaidnieks/siguldnieks nav NEKAS, salīdzinājumā ar 50km/h aiz autobusa pa brīvībeni darbadienas beigās. Yeah Baby.
    Nekad neesmu dabuujis nevienu sab.trans liidzekli centraa kas brauktu aatraak par 45km/h...

Patiikamaak ir aizveeju dabuut braucot no centra virzienaa uz paardaugavu pa akmens tiltu... tad aizveejaa liidz tilta augshai ir ~40-45km/h un tad jau ienjemam aili starp pirmo un otro joslu un aidaa visiem garaam

Itsevischi tas sagaadaa baudu ja tur staav CP ar radaru un visiem auto brauceejiem ir jaaieveero 50km/h :P

Bet nu man ar savu zemprofilriepu vellapeedu sanaak diezgan liela raustiishanaas jo pirms tramvaja sliedeem ir gandriiz jaapstaajas Taapat arii riepu ir paarshauts uz shii tilta atrodoties starp autobusu un trolejbusu - tad gan sajuuta bija maigi izsakoties neomuliiga... labi ka paarspraagstoshaa riepa bija pakaljeejaa un izdevaas kautkaa savaakties...

IMAGin
    65km/h cik ilgi tureeji? vai arii tas pats ka suicide screanshot pie max CPU OC

Hehe, autobusus brutāli apdzen, nevis tikai brauc aiz viņiem.
    Vislabākais, kā es vienreiz ieliku trenera moskvičā uz ~50km/h, kad vēl toreiz lielie komandiņu močīja.

Nu ja,tā ir jautra atrakcija.(replay to Kasparz) Bet kādas 4 reizes uz Maskavas ielas,posmā no tc Dole līdz slāvu tiltam,apdzīt autobusu (vienu un to pašu) ar ir gana jautri. Njā,vidēji,kādu 25-30km/h uz 10 km varu noturēt,galvenais,lai nav pa ielu ar luksuforiem,tad uzsākt ir smagi.Tas 45 km/h gan ir rekords,parasti vairāk par 35 necenšos dabūt.

Trenerim Moskvicc ka tad vinnu sauc?

Agrāk bija moskvičš, tagad jau kādu laiku Ford Transit.
    Andris Rudzītis, ja tādu zini.
    Anyway jau 1.5gadus vairs netrenējos.

IMAGin
    65km/h cik ilgi tureeji? vai arii tas pats ka suicide screanshot pie max CPU OC

Ar to notureeshanu ir taa ka nu jaa... tie 65km/h ir/bija suicide screenshot Ja es speetu sho aatrumu notureet kaut 10min - vareetu droshi doties uz tour de france

A taa grupaa braucot labaakais raadiitaajs ir bijis - videejais aatrums 41km/h schiet 28km posmaa...

Bet taa mans aatrums ir ~32-34km/h neatkariigi no posma garuma

Skaidrs es trenejos (~8.gadus vai pat vairak atpakall) pie Vladimira Andrrunnina s/k "Baltica"... vinnam arii Moskvicc bija

Quote Originally Posted by IMAGin
    A taa grupaa braucot labaakais raadiitaajs ir bijis - videejais aatrums 41km/h schiet 28km posmaa...
    Nebija gadījumā 2003 gada Rīgas velomaratonā?
    Vispār tajos velomaratonos tautā, jau kuro reizi biju tik tuvu 3niekam.
    Parīk riktīgi ģorgāt grupu sākumā

Skaidrs es trenejos (~8.gadus vai pat vairak atpakall) pie Vladimira Andrrunnina s/k "Baltica"... vinnam arii Moskvicc bija
    Kā tevi sauc?
    Vispār godīgi sakot Andruņins ir tas pats, kas datoru valodā sakot Assrock

41km/h ir tiri O'k man gan nepatik braukt virs 30km/h augstak par 30km/h parak neerti smekket

Quote Originally Posted by Kasparz
    Kā tevi sauc?
    Vitaalijs T.
    Vispariiba Andrunnins ir tiri labs treneris priekss sikiem (8-12.gadigiem) daudz labak (pec manam domam) neka Bartussevicc un vispariiba domaju ka LV nav lielas jegas nopietni nodarboties ar ritennbraukssanu (vai kadu citu sporta veidu), izskatas ka pie mums tas nevienam (iznnemot tiem kas ar to nodarbojas) nav vajadziigs...

Pieredzējis lietpratējs Aigars's Avatar

Kaadi ir juusu patiesie rekordi - top speed pa taisni ar/bez aizveeja?
    57km/h bezvēja dienā ar siezgan lētu mtb pa Jelgavas lidlauku
    ātrums filsēts ar mašīnu

Trenneejos tam pasaakumam speciaali trinot kaajas uz pashu vieglaako paarnesumu - aka 27km/h vareeja dabuut
    nekā netrenējos, dabas dots talants

btw, imagin, uzmet to adresi, kur ir tās vienpusējās dakšas ričukiem tu laikam zini kādai vajadzībai

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)