Page 110 of 110 FirstFirst ... 1060100106107108109110
Results 2,181 to 2,185 of 2185

Thread: SSD un viss par tiem

Tikmēr, 61.44TB SSD disks, kas pieejams jau tagad un nemaksā tik, cik māja Jūrmalā:
    https://www.solidigm.com/products/da...mm&cap=61.44TB

Domāju, ka reāli pēc ja ne pāris, tad varbūt 10 gadiem tiešām cietie diski paliks bezjēdzīgi. Iznāks kaut kāda 5 vai 6 līmeņu PLC/HLC atmiņa, cenas tai nokritīs vēl stipri zemāk kā pašlaik, ieviesīs kaut kādus algoritmus, lai tā atmiņa normāli arī strādā un - voila, recepte lielapjoma lētiem SSD būs gatava.

EDITED:
    Izrādās jau pirms 3 gadiem bija arī šādi brīnumi ar 100TB ietilpību:
    https://nimbusdata.com/products/exad...pecifications/

Portatīvais nobeidzās, pēc servisa stāstītā CPU beigts. Domāju vismaz nokopēšu datus ar SSD enclosure, bet diemžēl dators neatpazīst disku caur NVME enclosure. Man šķiet ka vai nu enclosure ir brāķis, vai arī SSD ir nobeidzies kopā ar CPU.

Vai varētu būt ka SSD ir piesaistīts konkrētam laptopam un tāpēc nenolasās? Vismaz caur enclosure viņš neprasa Bitlocker atslēgu, hz vai tas vispār bija iespējots oriģinālajam laptopam.

SSD ir Intel Optane Memory H10, M.2 2280.

Quote Originally Posted by wxy View Post
    Portatīvais nobeidzās, pēc servisa stāstītā CPU beigts. Domāju vismaz nokopēšu datus ar SSD enclosure, bet diemžēl dators neatpazīst disku caur NVME enclosure. Man šķiet ka vai nu enclosure ir brāķis, vai arī SSD ir nobeidzies kopā ar CPU.

Vai varētu būt ka SSD ir piesaistīts konkrētam laptopam un tāpēc nenolasās?
    Pamēģini pie cita datora, bija līdzīgi ar neceļamu slīkoni - pie mana kompa disks redzams, iedevu pacientam nvme kasti pašam pārkopēt datus tā pati situācija, disku neredz.

Quote Originally Posted by noname View Post
    Pamēģini pie cita datora, bija līdzīgi ar neceļamu slīkoni - pie mana kompa disks redzams, iedevu pacientam nvme kasti pašam pārkopēt datus tā pati situācija, disku neredz.
    Provēju jau pie 2 win un 1 mac, uz visiem vienāds rezultāts. Laikam jāpaprovē vēl uz kāda.

Nu paprovē, protams, ar kādu citu pāreju vai vēl labāk - ieliec to disku pa tiešo kādā citā datorā. Pilnīgi iespējams, ka M.2 pāreja beigta/gļuko vai vienkārši neatbalsta tavu disku.
    Un kad pieliec pie datora, paskaties, vai tas disks parādās zem "Disk management" vai pat Device managerī, jo mēdz būt, ka uzreiz zem "My computer" to neredzēsi.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)