Un beigās tev vēl ierubīs skaitītāju par glabāšanu UPS muitas noliktavāLabāk dazvanies un sakārto savu muitu asap.
Un beigās tev vēl ierubīs skaitītāju par glabāšanu UPS muitas noliktavāLabāk dazvanies un sakārto savu muitu asap.
Nu es saprotu, ka tam meilam jānāk no UPS. Mēģināju sazvanīt, pēc 15 min gaidīšanas apnika gaidīt.
Paldies par padomu, zvanīju vēlreiz, šoreiz pēc ~15 min tiku cauri. Ir bijis izsūtīts, nezinu kāpēc, inbox.lv līdz manīm nebija deklarāciju nogādājis. Pārsūtija, nokārtoju.
Nu nafig šito jebļu, neko ūber ekskluzīvu, nekur citur nedabujamu no UK vairs nesūtīšu. Šitāda jātne ... stulbie briti
Vispār jau muitu var apmaksāt arī caur Latvija.lv,esmu dažas reizes tā darījis.
Es lāms šajā jautājumā - man nāk viens štruntiņš ar no ķīnīzeriem ar DHL, ap 100USD vērtībā, kuram vajadzētu muitā tikt apliktam ar nodokļiem.
Jau sūtījuma izsūtīšanas brīdī DHL man atsūtīja spamu:
Lai paatrinatu muitosanu, mums ir nepieciesama jusu pilnvara un personas kods. Lai iesniegtu dokumentaciju, apmeklejiet: https://dhl4you.lv
Pēc kura es sapratu tik daudz, ka viņi grib mani apsipt uz 30+€ par savu muitošanas pakalpojumu, kurš man nafig nav vajadzīgs, pats ir kā varu iesniegt elektroniski un apmaksāt.
Bet vienu tagad nesaprotu, man ir jāgaida kaut kāda ziņa no DHL (?) vai tml., ka tas verķis ir klāt muitā un man ar to jādarbojas vai kā tas notiek? Cik saprotu, tur kaut kādu nr. man vajag no viņiem vai muitas piešķirtu, jeb kā tas īsti notiek? Tā lai nesanāk, ka tas verķis stāv, bet 72h skaitītājs iet ...
Pēc tracking šis verķis jau ir Rīgā:
14 Clearance event RIGA - LATVIA 10:56 1 Piece
13 Processed for clearance at RIGA - LATVIA RIGA - LATVIA 10:56 1 Piece
12 Arrived at Sort Facility RIGA - LATVIA RIGA - LATVIA 10:31 1 Piece
12 Arrived at Sort Facility RIGA - LATVIA RIGA - LATVIA 10:31 1 Piece
Šis jau izsaktās, ka nemaz nav muitā bet jau sorting centrā. Gaidi ziņu no viņiem.
Man pirms gada no ķīnas divas makšķerspoles atnāca, katra pa 55e bet izlaida bez muitas, tā ka visādi var gadīties.
Jebkurā gadījumā, es viņiem zvanītu un iedotu savu epastu lai sūta waybill utt tev lai vari pats iet uz EDS un muitot.
pēc tracking izskatās, ka nav:
10:56 Local time | Processed for clearance at RIGA - LATVIA
pēs shipment details:
Statuss
Muitošanas procedūra: Piektdiena, Marts 05, 2021 at 10:56
visādā gadījumā nekādu ziņu neesmu saņēmis no šiem.
Nenocietos, piezvanīju, saka ka viss ok, jāgaida, ka šīs dienas laikā atsūtīs.
Last edited by andrisri; 1 Day Ago at 17:07.
Tracking details
FedEx tracking #XXXXXXX
Dec 2, 2020
10:32am
Delivered
XXXXX
Dec 2, 2020
7:43am
On FedEx vehicle for delivery
MARUPES, 2167
Dec 2, 2020
6:29am
In transit - Tendered to authorized agent for final delivery
MARUPES, 2167
Dec 1, 2020
11:20am
At local FedEx facility
MARUPES, 2167
Dec 1, 2020
9:06am
International shipment release - Import -------> Labdien no muitas manā epastā ar 20min delay
MARUPES, 2167
Dec 1, 2020
7:50am
Clearance delay - Import
MARUPES, 2167
Nov 29, 2020
9:59am
In transit
VANTAA, 01530
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)