Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: PSU sleeving.

Default PSU sleeving.

Heyā. Tātad intresē sleeving kiti. Vajadzētu uztaisīt foršu PSU ar tiem sleeving kitiem. Mani nekas "kruts" neinresē,kautvai tās trubiņas resnās,tikai budžets man tāds bēdīgs. Tātad ko varat ieteikt? Negribās arī izterēt 40eur priekš tiem sitiem. Varbūt kādam ir palicis pāri,un vēlas par simbolisku summu adot?
    Last edited by noyd; 07-06-11 at 15:21.

Pieredzējis lietpratējs Kitai's Avatar

Es vadus savēru melnās vadu gofrās - nebija ne vainas. Izmaksāja zem lata.

Quote Originally Posted by Kitai View Post
    Es vadus savēru melnās vadu gofrās - nebija ne vainas. Izmaksāja zem lata.
    Vari iemest bildīti kā tev izdevās? :]

Cik tev apmēram izmaksājās modings?
    Un cik tie ventilatori maksā ar neona diodēm?

http://web.argus.lv/products/hwindex.htm?cat=W7062

Es sapirku argusā šitās zeķes un saliku uz visiem korpusa vadiem un ventilatoriem, bet ne psu, jo tas jau bija sleevot's.
    AMD R5 1600 / 32GB Corsair LPX DDR4 3Ghz / ASUS B350-F Strix / KFA2 GTX1080Ti / BeQuiet Straight Power 700W / Costum W/C

Cik platus man vjag? Un cik normālam standarta PSU aiziet mentrāžā?

Pieredzējis lietpratējs IronSoul's Avatar

man ir viens dzeltenais Cable Sleeving Kit - AC Ryan FlexSleeve, UV Yellow

tāds kā pa kreisi bildē tik dzeltens

AC Ryan FlexSleeve Kits are a complete kit for sleeving up your internal cables - PSU ATX lead, Molex power leads, fan cables, CCFL light cables. You will find all that you need in a convenient FlexSleeve Kit.

* Various sizes of FlexSleeve for different thinkness of cable bunches.
    * Heatshrink tubing is also included to finish up the ends
    * Cable ties for keeping the cable bundles together for sleeving..

FlexSleeve is a flexible netting that is pefect for managing cables. Each FlexSleeve will typically expand up to 50% of it's diameter, allowing you to easily slide it over your cable bunch. A pull on the ends and the FlexSleeve contracts to wrap your cable bunch snugly and neatly giving you a look that modders will be proud of.

The FlexSleeve kit should be sufficient for sleeving a typical medium tower system with a standard power supply.
    Each kit comprises of 8 items (incl. 10m / 30ft of FlexSleeve):
    - FlexSleeve 3mm (1/8") : 3.3m (10ft) UVcolor
    - FlexSleeve 6mm (1/4") : 3.3m (10ft) UVcolor
    - FlexSleeve 10mm (3/8") : 1.6m (5ft) UVcolor
    - FlexSleeve 13mm (1/2") : 1.6m (5ft) UVcolor
    - Heatshrink Tubing 10mm (3/8") UVcolor : 30cm (12")
    - Heatshrink Tubing 20mm (3/4") UVcolor : 30cm (12")
    - Heatshrink Tubing 25mm (1") UVcolor : 15cm (6")
    - Cable ties : 10 pcs
    Ryzen5 3600/ASRock B450 Steel Legend/G.Skill Ripjaws V 32Gb/RTX3060 12Gb/SX8200pro 1TB m.2/Cooler Master Cosmos II/MG279Q 27''IPS144Hz/DacMagic Plus/DT770 & HD650

Un cik tu vēlies par viņu? Es ceru ka tur nav super cena viņam.

neko daudz jau tur nekas nemaksāja - tik cik krāsa un šādi tādi sīkumi.

Par platumiem - ņēmu un pielāgoju pēc tiem sleeving kitiem. Par garumu nezinu, skaties arī vai nu pēc tiem sleeving kitiem, vai mēri pats pieliekot klāt kādus 20 - 30 cm gala rezultātam.
    AMD R5 1600 / 32GB Corsair LPX DDR4 3Ghz / ASUS B350-F Strix / KFA2 GTX1080Ti / BeQuiet Straight Power 700W / Costum W/C

Es tos molexus nekādīgi nevaru dabūt arā,tikai fanam,kur ar šķerem mazām iespiežu,bet atpakal nekādīgi. Nav kādam kit`s un pāris dienām? :]

Yess,viss sanaaca,visu maku. Esmu gudrs. Okey male/female un mazos vent molexus maku,jasak macities ar 20-24pin molexiem.
    24piniigos nu man galigi nekadigi nesanak, salociju tos tur fakenus.
    Last edited by noyd; 07-06-11 at 23:00.

Quote Originally Posted by noyd View Post
    24piniigos nu man galigi nekadigi nesanak, salociju tos tur fakenus.
    Uzmanīgi vaig papētīt papriekšu - viņam tak tāds sariņš (vai ar bij vairāki?) atlocās no kontaktpuļķa, kas arī neļauj viņam pašam izvilkties ārā. To pieloca, izņem kontaktu ārā, tad atloka atpakaļ, lai ieliekot pa jaunu vīņš nofiksētos.

Molex kontaktligzdiņas, lai dabūtu ārā ir bišķi jābūt pacietībai. Ar pavisam plānām šķērītēm vai kādu smalku elektronikas skruvjgriezi.

Zeķes jāpērk argusā, tik viņas nav UV, tun tos thermoshrinkus arī tur pat var dabūs.

Cik atceros tad daudz dažādu krāsu un izmēru bij.

Lai jau jums veicas, bet man liekas, ka vieglāk un ātrāk tos vadus ir smuki notīt ar attiecīgas krasas izolācijas lenti.(kad pašam uznāks iedvesma notīšu)

Quote Originally Posted by Matikainens View Post
    Lai jau jums veicas, bet man liekas, ka vieglāk un ātrāk tos vadus ir smuki notīt ar attiecīgas krasas izolācijas lenti.(kad pašam uznāks iedvesma notīšu)
    Ak dievs.

Tad jau labāk ar tiem pašiem maza izmēra savilcējiem labāk savelc kopā. Tā izolene pēc šķūņa drīzāk izskatīsies, un ja izdomāsi pēc laika notīt nost, līme būs aplipinājusi vadus.

Tak pajāt, tāpat uz izstādi nevedīs!

Sveiki, tauta! Neveidošu jaunu topiku, jo tēma ir joprojām tā pati

Ir radusies doma savam bāroklīm (Corsair VX) uztaisīt single braided sleevingu.
    Nu, tas ir, katru kabeļi konektoriem pārvilkt ar pīto "zeķi". Ar izmēriem (tas ir diametriem) viss jau liekas pats par sevi saprotams, ņem info no kāda kita un bliež uz veikalu. Bet nu veikali nav daudz ..

Atradu, ka Argusā tirgo, bet nevaru saprast vai tirgo pa metrīgiem nogriežņiem, vai kā savādāk, jo visur stāv rakstīts Rullis: 100m. Un norādīts atlikums, piem 103 vienības, tas tomēr domāts metros? Jo nu galīgi nevaru iebraukt kā tad tos tirgo.

Otrs jautājums par Argus iegādājamo produkciju būtu tiem, kas tur vai nu ir jau pircis krāsainas "zeķes", vai nu ir redzējis tās dzīvē. Bildē krāsas - gan sarkana, gan visas citas izskatās ne tik košas ka tomēr gribētos (sarkana vispār liekas roza, zilai ari ir mīksts tonis, zaļa/dzeltena - kka liekas pārāk ACID COLOR, ņemot vērā ka tas nav UV). Kā tad ir īstenībā?

Un vēl būtu jautājums, cik mm diametrā ir tas primāri lietotais tinums, kas piem. Million Dollar PC kitos nāk norādīts ka: 30 meter SMALL-Sleeve? Tās būtu 3mm?

Paldies jau iepriekš .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)