Results 1 to 11 of 11

Thread: Nu bet kapeeec?

Default Nu bet kapeeec?

Kapeec es nevaru ielikt sludinaajumu? ir vajadziigs kaut kaads noteikts postu skaits vai kaa?

Itka noteikumus izlasiju, bet skatos ka te liek visaadi new user tos sludinaajumus un es jau 3 reizes meegjinu, bet nekaa...

tapec ka, Join Date: 22-08-11
    un kuri ir tie new ?
    Vajag jaunas auto detaļas, raksti PM.
    --------------------------------------------------------------------------------

Quote Originally Posted by garets View Post
    Kapeec es nevaru ielikt sludinaajumu?
    ssā arī nesanāk ielikt sludinājumu ?

Quote Originally Posted by Snakez View Post
    ssā arī nesanāk ielikt sludinājumu ?
    tas bija kaa taads uz****iens? vienkarshi parasti ja ir forums par un ap pc tad tur neliks sludinaajumus par bmx vai auto, tapeec lieku arii te, kur ir liidzigi domaajoshie... protams sludinaajums ir arii gan ss.lv gan zip.lv

Quote Originally Posted by garets View Post
    tas bija kaa taads uz****iens? vienkarshi parasti ja ir forums par un ap pc tad tur neliks sludinaajumus par bmx vai auto, tapeec lieku arii te, kur ir liidzigi domaajoshie... protams sludinaajums ir arii gan ss.lv gan zip.lv
    tur jau taa lieta ka tas ir forums nevis sludinaajumu portaals
    ja nesanaak ssā notirgot tad te veel mazaaka iespeejamiiba, jo te cenas regulaari ir zemaakas nekaa ss.lv

Es nesaprotu priekš kam šeit vajadzīgi ierobežojumi, nosakot kaut kādu pievienošanās vai postu limitu - jo vairāk šeit sludinājumu, jo labāk visiem. Ja sludinājuma saturs ir pieņemams, tad nevajadzētu arī nekādus šķēršļus tā publicēšanai.

Quote Originally Posted by rbk View Post
    Es nesaprotu priekš kam šeit vajadzīgi ierobežojumi, nosakot kaut kādu pievienošanās vai postu limitu - jo vairāk šeit sludinājumu, jo labāk visiem. Ja sludinājuma saturs ir pieņemams, tad nevajadzētu arī nekādus šķēršļus tā publicēšanai.
    lai buutu mazaak visaadu uzmeteeju un idiotu

Nav nekādu garantiju, ka cilvēks, kurš šeit arī būs sakrājis nepieciešamos postus un pavadījis atbilstošu laiku kopš reģistrēšanās neizrādīsies uzmetējs.

Pieredzējis lietpratējs Aigars's Avatar

Man nav skaidrs kāpēc ar šo vēl auklējas...

karoche, diskusiju izbeidzam, teemu sledzu un nolaizhu podaa.
    noteikumi ir un paliek noteikumi, un kam tie nepatik, es skalji neteikshu uz kurieni lai iet.
    Vajag jaunas auto detaļas, raksti PM.
    --------------------------------------------------------------------------------

Tak jau attiecīgajā topikā teicu, ka tas announcement ir galīgi nemanāms. Uztaisa labāk jamo kā sticky "pardod" sadaļā un vienreiz būs miers- tak paskaties te jau katru otro dienu kāds zaļais gurķis uzrodas ar savu pārdošanas topiku un ja neapstiprina, tad pēc laika cep nākamo

Un no adminu puses- tā vienkārši izdzēšot attiecīgo pārdošanas topiku arī gurķim diži skaidrāks nekļūs- pēc laika ceps nākamo tapēc vajag iedot arī plāksteri un aizsūtīt uz annoucement

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)