Kapeec es nevaru ielikt sludinaajumu? ir vajadziigs kaut kaads noteikts postu skaits vai kaa?
Itka noteikumus izlasiju, bet skatos ka te liek visaadi new user tos sludinaajumus un es jau 3 reizes meegjinu, bet nekaa...
Kapeec es nevaru ielikt sludinaajumu? ir vajadziigs kaut kaads noteikts postu skaits vai kaa?
Itka noteikumus izlasiju, bet skatos ka te liek visaadi new user tos sludinaajumus un es jau 3 reizes meegjinu, bet nekaa...
tapec ka, Join Date: 22-08-11
un kuri ir tie new ?
Vajag jaunas auto detaļas, raksti PM.
--------------------------------------------------------------------------------
Es nesaprotu priekš kam šeit vajadzīgi ierobežojumi, nosakot kaut kādu pievienošanās vai postu limitu - jo vairāk šeit sludinājumu, jo labāk visiem. Ja sludinājuma saturs ir pieņemams, tad nevajadzētu arī nekādus šķēršļus tā publicēšanai.
Nav nekādu garantiju, ka cilvēks, kurš šeit arī būs sakrājis nepieciešamos postus un pavadījis atbilstošu laiku kopš reģistrēšanās neizrādīsies uzmetējs.
Man nav skaidrs kāpēc ar šo vēl auklējas...
karoche, diskusiju izbeidzam, teemu sledzu un nolaizhu podaa.
noteikumi ir un paliek noteikumi, un kam tie nepatik, es skalji neteikshu uz kurieni lai iet.![]()
Vajag jaunas auto detaļas, raksti PM.
--------------------------------------------------------------------------------
Tak jau attiecīgajā topikā teicu, ka tas announcement ir galīgi nemanāms. Uztaisa labāk jamo kā sticky "pardod" sadaļā un vienreiz būs miers- tak paskaties te jau katru otro dienu kāds zaļais gurķis uzrodas ar savu pārdošanas topiku un ja neapstiprina, tad pēc laika cep nākamo![]()
Un no adminu puses- tā vienkārši izdzēšot attiecīgo pārdošanas topiku arī gurķim diži skaidrāks nekļūs- pēc laika ceps nākamotapēc vajag iedot arī plāksteri un aizsūtīt uz annoucement
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)