Results 1 to 11 of 11

Thread: Plzz HELP!

Question Plzz HELP!

Man ir tāda problēma, ka spēlējot konkrētu spēli world of tanks mana karte HD3870 met ārā, ka apstājās strādāt kartes draiveri un ir salabots. Sanāk tā, ka spēle uzkarās un atlec, paiet 10-20sec un atkal tas pats. vai ir iespēja ka ir nesaderība starp MB un VGA? bl.... nevaru iebraukt... esmu izmēģinājis jau viskautko te...

Pieredzējis lietpratējs CyberGhost's Avatar
    Blog Entries
    1

kas salabots?
    Ko konkrēti raksta, oriģinālvalodā?
    Web Hostings!
    Mailservs!
    ->PM!

displey drivers stopped responding and succefuly resolved... uzliku riktīgos draiverus tas pats. Metu universālos atkal tas pats.

Quote Originally Posted by rednexx View Post
    displey drivers stopped responding and succefuly resolved... uzliku riktīgos draiverus tas pats. Metu universālos atkal tas pats.
    universālos
    Kas der visam neder nekam.
    Moš tomēr nav īstie!? Nav vairāki uzlikti?

tur jau tā lieta ka nav vairāki salikti. visus draiverus attinstalēju un liku citus, bet tas pats... biju iedomājies, ka ir kāda nesakritība tai vga ar mb

Šī problēma cik esmu dzirdējis esot dēļ nelegāla win.
    MB: ASUS P8P67
    PSU: Cooler Master GX 750W
    CPU: i7 2600k
    RAM: 8GB
    Video: MSI GTX 660Ti
    HDD: 2 TB

nu nez... ar iepriekšējo vga viss bija ok... un win velk visus updeitus un ir aktivizēts...

Shitas defekts var but gan delj dzelzju problemaam, gan delj liika softa, ari pec updatiem ir tadi paradijushies, tik nav isti skaidrs pec kuriem. Vari pamegjinat atinstelet pedejos jauninajumus, ja ieprieksh bija labi viss ar sho karti.
    There is the big issue between the keyboard and the chair, which alone may be the limit of the overclocking.

ar šo karti viss sākās ir iespēja ka pārmetot windovsu viss aiziet? varbūt tiešām windovs aizgājis sviestā?

Pieredzējis lietpratējs jonyz's Avatar

šitā ***nja parādās citreiz arī kad uz viena un tā paša windows instalācijas pamaina videokartes ar dažādiem draiveriem,lai arī parasti viss tiek attinstalēts,bet reizi pa reizei tomēr gadās ka izmet šo kļūdu.
    Mans tipa blogs kurš griežās uz googles serveriem.
    Tagad arī naktīs worko :)
    211GB mākonī for free

Domāju ka pārmetīšu pa nakti win... un tad jau redzēsim būs atrisinājusies problēma vai nē

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)