cik dziļi viņš iet? urb no abām pusēm
ja kas metālu var nodot, un naudu izņet sākot ar desmit ls ja nemaldos. tas vismaz melnajiem bleķiem
cik dziļi viņš iet? urb no abām pusēm
ja kas metālu var nodot, un naudu izņet sākot ar desmit ls ja nemaldos. tas vismaz melnajiem bleķiem
ir tādi cirkuļveida griežņi, bet nu nez vai 4mm ar tādu pievārēsi
4mm!?
Kam tā kaste bija paredzēta? Izturēt kodolsprādzienu?
Parasti keisiem ir cik? Milimetrs? Bet 4i?
Esmu redzējis vecos IBM servakus, kas svēra tonnas, bet jamējiem arī korpusi bija cilvēcīgā biezumā
Imho, jamo zāģet tiešām būs dārgāk un neizdevīgāk kā iemainīt to pret parastu kasti, ar kuru tad arī savas zāģēšanas izvirtības daudz sakarīgāk varēsi realizēt
Savā laikā mēģināju ar kaut kādu līdzīgo cilindrisko zāģi(vai tā skaitās frēze, čorts zin) parastas kastes sānu vākam izzāģēt caurumu, bet rezultātā sanāca labi redzams skrāpējums un no cauruma ne smakas. Var jau mēģināt meklēt kaut kādu īpaši izturīgo, bet kā redzi genius linkā, jo krutāks jo cipars lielāks.
Ar lāzeru var izgriezt, tikai ja šim ir krāsa virsū, vajadzēs noslīpēt nost nedaudz, citādi nesmuks griezums sanāks, krāsa sakusīs un traucēs smuki izgriezties.
Ja interesē varu noorganizēt Tev šādu pakalpojumu!
Bet tik pat labi var izfrēzēt, arī smuki būs. Tik man nav tāda agregāta pa rokai šobrīd
Nu, paga, kroņurbji metālam tak ir nopērkami? Es gan nezinu, konkrēti cik šitāda diametra maksā, bet tā, pa acu galam, cenas ap latiem 20 +/- kauču kas ir manīts. Nē nu, vienam urbuma jau ar smuka naudiņa, bet, ja nu tā gribās
Labdien! Mani sauc Baigais Janka, un es ...ēēē... biju alkoholiķis.
Dimanta zobu frēzes noma ap 50 Ls stundā. Par 50 Ls var nopirkt 2 labus CoolerMaster plānā metāla keisus, teiksim, 430. modeli. Tev māsa datorkasti dusmās ar kājām spārda, ja tik vājprātīgas kondīcijas kaste ir vajadzīga?
Keep your own way
izurb caurumu un ar figūrzāģi izzāģē, kautkā neticas ka tā kaste no 4mm tērauda būtu.
Darba sāku interesēties no kurienes tā kaste, man atbildēja ka kaste ir bijusi kad mans kaktu kantories ievācies. Uz kastes bija iespiests jun 85
Nonācu pie secinājuma ka graizīšu plānāku kasti un par biezumu, ar bīdmēru izmērīju kārtīgi biezumu un biezums ir 2,6 mm
Un kasti atdevu darba kolēģim, šim ir pazīstamam cilvēks kas strādā pie lāzera kas griež ar skābekļa gāzi. Man jau nav žēl, kas nahaļavu nācis tas nahaļavu aiziet
urbjam pa apli, urbjam, urbjam, apvīlējam, nopucējamun kūl
krustu cirtu ozolā
Ja māsa netaisījās nodarboties ar OC vai karināt raptorus iekšā, tad varbūt tur tos propellerus nemaz arī nevajadzēja un caurumu tādu arī ne...
mierīgi to var izdarīt ar depo nopērkamu kroņurbi metālam.... tik ieteicama stacionārā urbjmašīna.
Neaizmirsti pirms un pēc bildes vispār pirms ar interesē tie 4 mm
Kāds ir tiešām paņēmis līneālu rokās, apskatījies, cik daudz ir 4mm un noticējis beigās, ka datora metāla keisa siena ir tik bieza??? Kas Jūs jocīgi? Tas tak nav datorkeiss, bet kaut kāds seifs, ieroču skapis vai kas tamlīdzīgs ko OP cenšas modificēt par datorkeisu. Man ir Freda Flintstona laika serverkeiss, kam ir ar 1mm siena un sver jau pustonnu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)