Page 64 of 64 FirstFirst ... 14546061626364
Results 1,261 to 1,271 of 1271

Thread: Tievējam tie kas vēlas tievēt un dedzināt speķi.

Pieredzējis lietpratējs ORiONz's Avatar

Quote Originally Posted by andrisri View Post
    Nu neglaimo sev, vecajam alkāmam Danilānam ir 10000x vairāk fani nekā Tev
    Un vizīte pie vecā alkāna maksā kosmosu, bet rindā stāv, a te, raksti nez kādus palagus, bet lasa pārdesmit lietotāji un es piem. arī tikai pirmo teikumu izlasīju un tālāk netaisos
    Ja godīgi, pazīstu diezgan daudz ārstus un lielākā daļa to arī saka - Danilāns diemžēl ir vecs alkāns un man ne man zināmajiem ārstiem nav skaidrs ko visi par viņu čurā karstu. Jā esmu bijis pie viņa vairākas reizes un neko ģeniālu viņš man nepateica. Šeit laikam jāpiekrīt, ka viņš diez vai būs tas cilvēks, kurš spēs sniegt 'cutting edge' info par tēmu.

Pieredzējis lietpratējs Rix's Avatar

Liekat ka veco profesoru miera, viņš ir dikti sens un nesen bija problēmas ar smadzeņu asinsriti. Bet līdz saviem 70-75 bija štrimākais onka ciemā. Pirms viņa, liekas tai pašā centrā, vadītājs prof. Skuja nodzīvoja līdz 99 gadus, vēl 95 gados normāli runāja un bija adekvāts. Protams viņš alko nelietoju. Viņa pricips dzīvē bija, citēju burtiski ... katru dienu morāli un fiziski iesvīst....

Runājot par cutting edge info. Kā Jums liekas kur to iegūst? Internetā? Normāli savas profesijas speciālists braukā uz specifiskām konferencēm (Keystone utt), lasa kolēģu publikācijas, sarakstās ar kolēģiem un dara savus eksperimentus un publicē novērojumus. Danilāns vismaz braukāja agrāk uz tām konferencēm un apstrādāja info un tad veda uz LV pārējiem ārstiem un pacientiem. LV zinātenes principā gandrīz nav, tad nu pārmest ka viņam nebija savu pētijumu - principā var, bet jāņēm vērā apstākļi.

Kas attiecas uz Hrjum un citiem pārtikas piedevu izplatītāju upuriem - izsaku līdzjūtību un ceru ka tā ***ņa ko jūs rijiet, jūs nenobeigs āgrāk kā paredzēts.
    - Windows ХР задрала меня глюками и я ушёл на линукс!
    - Послали или сам пошёл?

jābeidz rīt saldumus un jādzer ūdens (>1.5L).
    pēd week man -4kg nesportojot un sēžot pie pc.

Quote Originally Posted by Viruss View Post
    Teorētiski jau var ēst arī 1x dienā
    Var praktiski, Ļoti labs veids kā uzlabot veselību. Biš paiet laiks gan kamēr adaptējas...

Uzlabot veselību ēdot reizi dienā? Jāēd ir 5-6 mazas maltītes.

Pieredzējis lietpratējs Rix's Avatar

Quote Originally Posted by Edgar View Post
    Tas ir no tās pašas sērijas ka sēžot pārāk tuvu TV - sakatoties sabojā redzi. Nav noteiktas ēdiereizes kas jāievēro. Arī izdzertais ūdens diennaktī - teica ja 1.5 litrs, tagad ka galons (4L), pēc gada atkal patieks ka 0.5L. Neviens konkrēti zin cik reize jāied - kad dzīvojām alās, ēda kad bija ko ēst. Ir uzskats ka organismam patīk regularitāte pašās svarīgākās lietās - darīt noteiktas lietas noteikā laikā - iet gulēt, celties, ēst, bet pārējās lietas - nu nezin.
    - Windows ХР задрала меня глюками и я ушёл на линукс!
    - Послали или сам пошёл?

Tieši tā, tiem kas no koncentrācijas nometnes tiko izmukuši lai atjaunotos pēc ilgstoša bada tas ir labāk. Bet mēs Eiropieši atjaunojamies kopš dzimšanas ēdot no agra rīta, līdz vēlam vakaram un starp ēdienreizēm vēl maucot uzkodās riekstus, končas.
    Paskaties Sachin Panda darbus. Viņš slavens - materiāls daudz. Viņš pētījis lielāko tiesu cirkādija ritma ietekmi uz veselību un arī to kā uzlabojas veselība ēdienreizes saspiežot mazākā logā. Labs efekts jau ir arī saliket 3 ēdienreizes teiksim 8h logā. Tad ir Igauņu puika Siim Land kas arīdzan vairākus gadus ēdis ir 1 ēdienreizi dienā, bet tā kā viņam patīk muskuļus audzēt tad secinājis, ka 1 būs par maz un pārgājis uz 2 ēdienreizēm.

Mazliet offtopic. Vīri un dāmas - uzraugiet savu pareizrakstību! Nesteidzieties, izlasiet sevis uzrakstīto un tad postojiet.
    Savādāk rodas sajūta, ka Jūs ar putām uz lūpām mēģiniet uzspiest savu viedokli ātrāk par citiem, tikai, lai būtu pirmie. Nesmuki un nekulturāli.

Aizrādi konkrētas kļūdas, savādāk- tukša runa

Man par citiem vienalga. Man labi, kad ēdu biežāk. Ja nepaēdu stundas 10, tad ir traki. Ēst pēc tam jāēd maziņos un labāk zupa vai putras.

Man par citiem vienalga. Man labi
    Par šo varētu kādu bonusu iedot

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)