Page 1 of 64 123451151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1271

Thread: Tievējam tie kas vēlas tievēt un dedzināt speķi.

Pieredzējis lietpratējs Mateus's Avatar

Default Tievējam tie kas vēlas tievēt un dedzināt speķi.

Īss ievads tiem, kuri vēlas notievēt.

Sākšu ar to, ka uzreiz pasaku - es neesmu literāts un nekandidēju uz pareizrakstības paraugu. Kļūdas te noteikti IR...galvoju!

Neviens vien ir dzirdējis frāzi - es noteivēt nevaru, man tāda vielmaiņa vai arī ka esot kaut kādas hormonālas problēmas, lai gan cilvēks pat nezina kā izskatās endokrinologs (ārsts, kurš ārstē hormonālas problēmas). Tad nu lūk - Tu vari melot man, saviem draugiem, savai mammai un vecmammai, bet kā Tev nav kauna melot pašam sev??? Notievēt var visi. VISI! Ja vien tik tiešām nav kāda smaga pataloģija. Par slimībām es nerunāšu, to runājat ar ārstiem.

Ar ko jasāk? Ar apziņu, ka ir pienācis laiks kaut ko mainīt. Un nevis vienkārši pateikt (samelot) ka nu ir viss, nu tik būs un nu tik tievēs. Ir nepieciešama reāla apziņa par nepieciešamību to izdarīt... attieksme ir pats primārākais, kas nepieciešams lai sasniegtu rezultātu, jo turmāk Tev būs nepieciešama dzelžaina disciplīna, lai gan paveicamais, nav nemaz tik grūts!

Nedaudz fizioloģijas: neēdot notievēt nevar, jo ja cilvēks badojas tad tauki degs daudz lēnāk kā arī ļoti ātri veidosies jaunas tauku rezerves... tieši tā... rezerves, jo organisms jūt - ēdiens neienāk, tātad bads. Jāveido rezerves cik vien iespējams.
    Un šīs tauku rezerves, iesākumā ir caurvītas ar kapilāriem, kuri ar laiku atmirst. Kamēr ir šie kapilāri, taukus sadedzināt ir samērā vienkārši, bet kad tie atmiruši...būs jāiegulda daudz lielāks laiks, jo jāpanāk kapilāru ieaugšana nosacīti nākamajā tauku milimetriņā Tie kam ir nokarenie ļumīgie vēderi - gatavojaties ilgam darbam, bet neiespējams nav nekas.
    Lai organisms sāktu atbrīvoties no tauku rezervēm ir jāsamazina kopējais kaloriju patēriņš par 400-600kcal dienā. Kā arī jāsāk ēst pareizi. Jāizvairās no taukiem (tik un tā, pat izvairoties tos sanāks apēst vairāk nekā nepieciešams), jāatsakās no visiem mākslīgiem saldinātājiem, baltās maizes utt. Ar to būs pietiekami, lai organisms izlemtu, ka rezerves nav jāveido

Kas manuprāt galvenais - jāsāk sportot... par sportošanu citreiz...bet būs jāpērk pulsometrs un jāplāno intensitāte - maksimālam rezultātam
    Ja kādu interesēs, uz jautājumiem par uzturu utm, atbildēšu labprāt.

Pieredzējis lietpratējs ventolin's Avatar

Quote Originally Posted by Mateus View Post
    Nedaudz fizioloģijas: neēdot notievēt nevar...
    Var.
    DZ60 MX Black 67g spring UT47 Tealios 67g w/ Cherry tops

Varēt jau var... bet smagas sekas var būt...

P.S. ir te kāds no ķengaraga, kas iet/grib sākt iet uz zāli mest kilogtramus? vienam neaļo...

Vai tu esi zils vai rozā, valsts ir jāmīl katrā pozā!

.

Var pazaudēt ūdeni, var izkakāt tukšas zarnas (piem badojoties pirmās nedēļas laikā -4kg stabili un pēc tam vēl kādi 3kg vēsi), bet tauki sāks degt kaut kad tad, kad jau būs sākušās nopietnas veselības problēmam.

Kā arī pateikšu savādāk - neēdot nevar zaudēt taukus. Ta var zaudēt kopējo ķermeņa masu. Tai skaitā arī muskuļu šūnas, kuras tiks noārdītas, lai apmierinātu organisma primārās nepieciešamības.

Ja galvenais ir lai svari rāda mazāk... ok jā... var to panākt.

Genius... kur Tavs čoms palika? Nomīza?

Pieredzējis lietpratējs melts's Avatar

notievēt var mierīgi.
    tie kas saka, ka nevar notievēt, patiesībā neko nedara. aiziet uz sporta zāli, 5min uz cardio, bik pacilā hanteles, pavingro un iet mājās.
    svīst vajag, svīst!!!
    savulaik dzinu nost stabili pa kilogramam nedēļa. protams muskuļus ar bik līdz parāva 5x nedēļā, pa pusotrai stundai cardio slodzes optimālā tempā un liekais svars pazūd, kā nebijis.
    *Sanity not included

Genius... kur Tavs čoms palika? Nomīza?
    Pārcēlās citur un tā arī viss pajuka, vienam bail iet

Vai tu esi zils vai rozā, valsts ir jāmīl katrā pozā!

.

Varu Tev piedāvāt kopā trenēties...pats zini kur
    Starp citu... 15.Jūlijā Liepājā 5km krosiņš

Quote Originally Posted by melts View Post
    notievēt var mierīgi.
    svīst vajag, svīst!!!
    Cik man informācijas tad tas nav galvenais... gaju kāds izlabos ja kļūdos...

Tauki sāk degt aptuveni pēc 30 minūtēm pie 60-70% no MHR... vismaz es tur nesvīstu kārtīgi...

Ja strādā ar kardio no rīta, tad tauki sāk degt gandrīz uzreiz (ja nav ēsts). Ja ir paēsts un akna pilna ar glikogēnu, tad tas iztērējas apm pa stundu un tad sāk degt tauki. Bet jā... 60-70% mhr ir īstais tauku dedzināšanas pulss un es arī pie tā īsti nesvīstu.

Pieredzējis lietpratējs Semo's Avatar

pec pieredzes leni gari var nomest minimali pamainot uzturu un stepselejot udeni ieksha...bet nu nekadu velas deli ta nedabus

Pieredzējis lietpratējs melts's Avatar

Quote Originally Posted by swarka View Post
    Tauki sāk degt aptuveni pēc 30 minūtēm pie 60-70% no MHR... vismaz es tur nesvīstu kārtīgi...

Atkarīgs no sirds un plaušām. Trennētam cilvēkamtie 60-70% no MHR ir pie krietni lielākas slodzes, kā nīkulīgam tipiņam, kurš uz otro stāvu ar liftu brauc
    *Sanity not included

Tas nemaina faktu, ka tauki visefektīvāk oksidējas pi 60-70% konstanta pulsa. Ne jau no ta cik TEV ir grūti deg tauki.
    70-80 ir efektīvs sirds treniņš

Re ku Jums piemērs ka var izkāmēt sportojot - Kasparēns... var tievēt un tievēt

Var pazaudēt ūdeni, var izkakāt tukšas zarnas (piem badojoties pirmās nedēļas laikā -4kg stabili un pēc tam vēl kādi 3kg vēsi), bet tauki sāks degt kaut kad tad, kad jau būs sākušās nopietnas veselības problēmam.

Kā arī pateikšu savādāk - neēdot nevar zaudēt taukus. Ta var zaudēt kopējo ķermeņa masu. Tai skaitā arī muskuļu šūnas, kuras tiks noārdītas, lai apmierinātu organisma primārās nepieciešamības.

Ja galvenais ir lai svari rāda mazāk... ok jā... var to panākt.
    0 - 1000 kcal dienā. Vingrot no rīta 2-3 minūtes un iet uz darbu ar kājām. Ļoti daudz siltas tējas un ūdens. Svars kritīs reizes divas ātrāk nekā svara vērotājos. Būs maz enerģijas (loģiski), bet labsajūtu uzlabot var ar miegu ļoti labi. Regulāra vēdera izeja atjaunojas pēc nedēļas vai pusotras, vēlams piena produktus lietot vai citu ko stimulējošu. Princips ir tāds, ka pēc kaut kādām dienām organisms pāriet tādā kā 'liesajā modē', to jūt. Un tad speķis sāk krist bezmaz acu priekšā. Jādzer daudz (wc būs otrās mājas) un jāguļ arī vēlams pa pus diennaktij summā, ja ir iespēja. Ja 'paslīdēs kāja' un pierīsi pilnu kuņģi, būs jāsāk no sākuma. 43 kg šitā nometu.

Plusi:
    1) Lēti. Var, piemēram, dzīvot uz principa - 50 saņi dienā ēdienam. Vienīgie izdevumi ir jauns apģērbs biežāk, bet tas ir patīkami.
    2) Nav jāmeklē laiks nodarbībām un/vai gatavošanai.
    3) Ļoti viegli no rītiem piecelties. Pilnīgi izlekt no gultas gribās, ne izkāpt.
    4) Viegli staigāt - speķis krīt ātrāk nekā kāju musīši, kas iepriekš nesa stipri lielāku smagumu.
    5) Var ēst jebko, kaut vai speķi šokolādē, tikai diez vai gribēsi sevi limitēt uz <100g pārtikas dienā

Mīnusi:
    1) Maz enerģijas. Loģiski, jo svaigas malkas nav, no speķa jāņem.
    2) Viegli sačakarēt kuņģi. Vajadzētu uz dārzeņiem spiest.
    3) Ja 'paslīd kāja', jāsāk, principā, no sākuma.
    4) Uz wc jāskraida bieži čurāt.
    5) Neatpazīst cilvēki uz ielas

Esmu mēģinājis gan veiksmīgi, gan neveiksmīgi arī citus tievēšanas veidus. Pagaidām ir tā, ka minētais un skriešana ir visefektīvākie. Ja neēd saldumus un maizi un nedēļā noskrien vismaz 4 stundas, tad var diezgan brīvi ēst visādas lietas. Palīdz tas, ka pirms skriešanas nedrīkst pieēsties, jo vai nu paskriet nevarēsi vai pēc pusotras stundas ap****īsies vienkārši. Vienīgi skriešanu tikai cilvēkiem zem 90kg.

Olbaltumvielu diēta ir sūds, jo gandē dzīves kvalitāti ļoti. Tu reāli ciet, jo nevari to sūda aliņu vienu izdzert vai saldējumu apēst. Sit pa psihi. Un pļutka bieži metās. To es pēc nepilnas nedēļas atmetu.

Svarus cilājot arī bija rezultāts, protams, bet ir liels mīnuss, ka gribās rīt. Un tad pamazām tā mazēšana atmetās. Jā, spēka vairāk, musis izaudzis, bet kuņģis uzēdās mierīgi atpakaļ, it sevišķi, ja pārtrauc uz kādu laiku. Diezgan sūdīgi ir arī tas, ka 3 dienas (treniņu dienas) nedēļā tev ir izčakarētas, ja pilna laika darbu strādā.

1000kcal dienā?
    ok... dari tā

Ja strādā ar kardio no rīta, tad tauki sāk degt gandrīz uzreiz (ja nav ēsts). Ja ir paēsts un akna pilna ar glikogēnu, tad tas iztērējas apm pa stundu un tad sāk degt tauki. Bet jā... 60-70% mhr ir īstais tauku dedzināšanas pulss un es arī pie tā īsti nesvīstu.
    Tad sanāk ka pats efektīvākais teiksim būtu piecelties uz kādu stundiņu agrāk no rīta un paskraidīt mērenā tempā to paši vienu stundiņu ?
    nbinc at www.nbinc.lv
    Intel Core i9 5GHz, RAM 64Gb, Radeon Pro 570X 4Gb, SSD 4Tb.

yess

Sen jau viss izdarīts. Vairāki gadi riņķī jau. Tas ir totāls e-z mode, salīdzinot ar tiem, kas for real badojas un gandrīz kā jogi no 3 koka lapiņām nedēļā dzīvo. Reku, ja jau tas savadak.lv čubaks karoti vēl nav nolicis, tad tas manējais piegājiens ir salīdzinoši bankets ar vien' maz' cuciņ' galda vidū. Esmu arī lasījis tādus pašus success story no citiem cilvēkiem pasaulē. Nav tik traki, kā Tev liekas. Ja vien laicīgi iet gulēt, pašsajūta ir

Pieredzējis lietpratējs IronSoul's Avatar

Quote Originally Posted by genius View Post
    Varēt jau var... bet smagas sekas var būt...

P.S. ir te kāds no ķengaraga, kas iet/grib sākt iet uz zāli mest kilogtramus? vienam neaļo...
    cityfitnes olimpijā neder ? Es tur iet. Visi čomi pametuši viens pats tagad iet Tieši ir ar vasaras akcija.

Es gan neiet notievēt, bet gan kustēties un kaut ko fizisku darīt. Esmu tik par 3kg pieņēmis un tā turas

Ja nodzītos vēders tas būtu forši, bet ja nē ar nav mirstamā kaite. Ēst to ko gribu tādēļ neatmetīšu
    Last edited by IronSoul; 06-28-12 at 22:43.
    Ryzen5 3600/ASRock B450 Steel Legend/G.Skill Ripjaws V 32Gb/RTX3060 12Gb/SX8200pro 1TB m.2/Cooler Master Cosmos II/MG279Q 27''IPS144Hz/DacMagic Plus/DT770 & HD650

Starp citu... ja kg iet klāt tas nenozīmē, ka neesi sadedzinājis speķi un notievējis. Muskuļi ir blīvāki.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)