Lūkojos darba vajadzībām pēc divu monitoru komplekta un atbilstošas videokartes.
Moņi nepieciešami parsvarā biroja programmatūru izmantošanai. Iespējams, esmu izvirtis - esmu pieradis pie divu moņu izmantošanas reizē, un negrasos no tā atteikties.
Tā kā dzelžu attīstībai līdzi praktiski vairs nesekoju, gribās kādu padomu, lai galīgi neiebrauktu auzās ar izvēli. Kopumā, protams, jo lētāk, jo labāk, bet kapeiku arī nedomāju mīļot.
Pirmajā momentā, ko paskatījos, iekrita acīs:
monitori - Dell U2312HM. Izšķirtspēja taču nebūs par lielu?
videokarte - Sapphire Radeon HD6670, 1GB, GDDR5, Ultimate Edition, Silent. Šai laikam ir arī tas DisplayPort, kas ļauj ar vienu vadu savienot divus moņus. Gribās arī bez ventilatora, bet vai tas neprasīs kādus papildus pasākumus dzesēšanā? Varbūt, ka var pirkt vēl kaut ko lētāku?
Jautājums, vai moņi būs ok, un vai videokarte būs piemērota vienlaicīgi divu moņu darbināšanai? Darbā pāris videokaršu crapus jau esmu nodedzinājis - laikam netur lāga divus moņus reizē, turklāt sapratu, ka arī paši moņi bojājas, jo kolēģiem moņi rindās krājas Neprasiet, kāpēc tie tiek krāti
Un tādēļ nolēmu - ja jau esmu gatavs par savu peso pirkt divus monitorus, tad drošības pēc videokarti arī piemetīšu.
Ā, un vēl darba kompim droši vien ir aizvēsturiska pamatplate, līdz ar to, vai videokartei nevarētu būt savietojamības problēmas?