Page 1 of 16 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 302

Thread: Mobilo remontnieki ir?

EDT member Wallaby's Avatar
    Blog Entries
    2

Default Mobilo remontnieki ir?

Vai te ir kāds, kas strādā/ profesionāli (ar garantiju) nodarbojas ar mob. tel. remontiem?
    Vajag nomainīt ieplaisājušu ekrānu Huawei Ascend P6. LMT oficiālais remonts par stikla maiņu paģērēja 190€! Kaut gan ēbrejā LCD stikls ar digitaizeru maksā tikai 70$...

Quote Originally Posted by Wallaby View Post
    Vai te ir kāds, kas strādā/ profesionāli (ar garantiju) nodarbojas ar mob. tel. remontiem?
    Vajag nomainīt ieplaisājušu ekrānu Huawei Ascend P6. LMT oficiālais remonts par stikla maiņu paģērēja 190€! Kaut gan ēbrejā LCD stikls ar digitaizeru maksā tikai 70$...
    Sry ja gribi ar garantiju, tad tā tas maksā tikko kolēģis LG optimus G pa 150€ mainīja.
    Bez garantijas nezini vai nenosvilinās trubu ar fēnu.

Redz "ļevais kaktu" serviss 120 € prasa

Pieredzējis lietpratējs madkri's Avatar

ja maina ar digitaizeru, tad fēns nav jāvelk ārā. Fēns ir domāts tīri pašam stikliņam, tas ir lētākais variants

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

tas, kas ēbrejā maksā tie tevis minētie eiro, ir figņa, jo nav oriģinālais.

Savam S3 es, piemēram, parēķināju, ka man izdevīgāk ir viņu nopārdot sadauzītu un nopirkt jaunu, neka taisīt. Stikliņa nomaiņa jau nav variants, oriģinālos nopirkt nevar, bet tie ķīniešu ir pilnīgi mēsli ar visādiem gļukiem pēc tam. Turklāt pietiekoši liela iespējamība pastāv iznīcināt arī pašu ekrānu mainot.

Quote Originally Posted by neJANIS View Post
    Savam S3 es, piemēram, parēķināju, ka man izdevīgāk ir viņu nopārdot sadauzītu un nopirkt jaunu, neka taisīt. Stikliņa nomaiņa jau nav variants, oriģinālos nopirkt nevar, bet tie ķīniešu ir pilnīgi mēsli ar visādiem gļukiem pēc tam. Turklāt pietiekoši liela iespējamība pastāv iznīcināt arī pašu ekrānu mainot.
    http://www.eoz.lv/showthread.php?t=37851

0 probleemu, ja vien tev rokas aug no pareizaas vietas. telefons veeljoprojaam straadaa un nav nekaadu probleemu.

otrkaart, var panjemt UV liimi un iespiest starpaa, nevis pliku likt virsuu un viss okej, nekaadu probleemu - darbs + materiaali 40 eur, jauns telefons 200 eur lietots?

kas leetaak?

To nu galīgi nevarētu nosaukt par 0 problēmām. Te nav runa par roku augšanu no pareizās vai nepareizās vietas. Es ar tādām lietām neņemos un riskēt netaisos, jo ar sasistu stiklu tomēr vel to telefonu pārdot par puslīdz normālu ciparu, bet ar sasistu displeju jau ir cits stāsts. Un cilvēks, kas ņemās ar visādām šitādām lietām un kam rokas arī aug no pareizās vietas teica, ka viņš nemainīs to stiklu, tikai ar digitalaizeri (kas jau man būtu neizdevīgi), jo tas ir pārāk riskants pasākums. Es gan nesaku, ka tas nav izdarāms, ir arī pietikoši daudz cilvēki, kas to sekmīgi ir izdarījuši tomēr. Turklāt es neticu, ka to stiklu ir iespējams nomainīt, neatstājot iekšā kādu putekli. Nemaz nerunājot, ka tas stikls ir kaut kāda ķīniešu paģelka, ne tur vairs Gorilla Glass, ne kas.

SS-ā par 200 EUR var dabūt idēalā stāvoklī lietotu S3. Es savu pārdevu par 120 EUR. Tātad pieņemot, ka par 40 EUR var uzlikt ķīniešu paģelku, esmu zaudējis 40 EUR. To manuprāt arī droši var norakstīt uz pievienoto vērtību, ko dod oriģināls. Izdevīgi tos stiklus ir mainīt, kad telefons ir jauns, S3 iznākšanas brīdi maksāja ~500 Ls. Tad tas bija izdevīgi. Tagad tā cena ir kritusies un es neredzu jēgu vairs taisīt sadaudzītu S3. Es gan vietā nopirku Lumia 920, jo paskatoties S3 konstrukciju, man nerādās nekāda pārliecība, ka kādā jaukā dienā es atkal to stiklu neiznīcinātu.
    Last edited by neJANIS; 01-15-14 at 18:12.

Pieredzējis lietpratējs CyberGhost's Avatar
    Blog Entries
    1

nu pareizi, ssā ir kataloga cenas pēc kā vadīties, tikai tāds sīkums, ka pēc nedēļas tas telefons ir bloķēts
    + kur tev garantija ka ssā nopirksi telefonu kam jau stikls jau nav mainīts.
    Web Hostings!
    Mailservs!
    ->PM!

Es gan nesaku, ka tas nav izdarāms, ir arī pietikoši daudz cilvēki, kas to sekmīgi ir izdarījuši tomēr. Turklāt es neticu, ka to stiklu ir iespējams nomainīt, neatstājot iekšā kādu putekli. Nemaz nerunājot, ka tas stikls ir kaut kāda ķīniešu paģelka, ne tur vairs Gorilla Glass, ne kas.
    tu esi taads tipisks - dariijis neesmu, bet viedoklis ir, cilveeks.

Es nomainiiju, es aprakstiiju, man nebija probleemu to izdariit. dariiju, jo bija garlaiciigi un gribeejaas paskatiitities, vai sanaaks.

es nomainiiju uzliekot pa perimetru divpuseejo liimlentu, kas ar siltumu aktivizeejas. nedabuuju putekljus, aprakstiiju, kaa nedabuuju putekljus un arii peec 8+ meeneshu lietoshanas nav puteklju apakshaa,

esmu redzeejis netaa video, kur liek UV liimi, izspaida pa stuuriem, patur zem UV lampas un viss normaali.

liime taada pati, kaa origjinaalajam, ja nu atkal gadaas sapleest, njem nost taa pat, kaa uzliki.

protams, demagogjeet jau var, un ja labaak veelies pirkt lietotu SS, un taupiit 40 eur, kas tev noteikti arii izmaksaatu vairaak, jo tu sapleestu to ekraanu, vari taa dariit, neuzspiezhu nevienam savu viedokli.

pie tam, piekriitu augstaak mineetajam, kur saka par garantiju - kaktu kantoris garantiju nedos, a, ja gribi garantiju, maksaa PVN par to...

Quote Originally Posted by CyberGhost View Post
    nu pareizi, ssā ir kataloga cenas pēc kā vadīties, tikai tāds sīkums, ka pēc nedēļas tas telefons ir bloķēts
    + kur tev garantija ka ssā nopirksi telefonu kam jau stikls jau nav mainīts.
    Arī jaunu (nosacīti) es viņu pirku SS-ā. Vajag tomēr skatīties, ko pērk un tad jau arī ne pēc nedēļas nobloķēs, ne būs kreisais stikliņš. Piedāvājums tomēr ir pietiekami liels, lai to varētu arī pafiltrēt.

Nu labi, par to bloķēšanu nezinu. Neesmu dzirdējis, ka kādam būtu kādreiz nobloķēts SS-ā nopirkts telefons. Un, ja jau nav steiga vienmēr var paskatīties pa forumiem, tur diezgan beiži var ko normālu par labu ciparu atrast.

Pieredzējis lietpratējs Svens's Avatar

Neesmu dzirdējis, ka kādam būtu kādreiz nobloķēts SS-ā nopirkts telefons.
    Labrīt. PILNS ir ar gadījumiem, kad SS.LV pirkts telefons izrādījies atrasts/zagts. PILNS. Tepat forumā vairākiem tā gadījies, kaimiņu forumos arī. Kā var nebūt par to dzirdējis? Pateikt, ka neesi dzirdējis šajā kontekstā izklausījās kā pateikt "nu diez vai tā ir"/ "nu diez vai tik traki ir". A kur Tavuprāt nonāk zagtie un atrastie telefoni? Divi varianti - lombards vai SS.LV.

Negribeju cept jaunu topiku...ceru autors piedos.
    Ir te kads kas var reanimet Huawei kuram android update laika laikam beidzas bacha..tagad nesledzas ieksa.

Quote Originally Posted by billy View Post
    Ir te kads kas var reanimet Huawei kuram android update laika laikam beidzas bacha..tagad nesledzas ieksa.
    4pda palasi, tur daudz, kas labs ir

Pieredzējis lietpratējs edza's Avatar

xda-developer forumā ar daudzkas

Lai netaisītu jaunu postu, ar jautājums, nobrucis OS NOKIA C5 varetu kāds uzlikt pa jaunu ?
    Es vakar atkal šodien aizgāju gulēt

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by billy View Post
    Modelis ? Kads OS, kurā vie'ta tieši nobruka ?
    Jāzīlē !

Quote Originally Posted by ingus16 View Post
    Modelis ? Kads OS, kurā vie'ta tieši nobruka ?
    Jāzīlē !
    Modelis 8800 Pro.Par os hvz...dzivu vinu neesmu redzejis.Dabuju tadu..cik info uzzinaju tad tika apdeitos subjekts un rezultats tads nu ir kads ir.

Arī neverot jaunu topiku vaļā, turpinot pa tēmu!

Kolēģe pamanījās pa kāpnēm noripināt telefonu!

aka bilde: Click image for larger version. 

Name:	IMAG1298.jpg 
Views:	555 
Size:	292.3 KB 
ID:	24798

Zināms, ka telefons ir Samsung Galaxy S3 mini, officiāli remonts prasīja 80EUR, jauns ~120EUR
    Zināms, ka telefons ieslēdzas, t.i. ieedegas tās taustiņpogas led gaismiņa, attiecīgi ekrāns, protams, neko nerāda.

Vai ir vērts tādu labot, tīri ekonomiski un pēc būtības, t.i., vai kāds var salabot, protams, ka garantija īsti nav prio, bet kāda būtu cena?

Ja, viedie eoz kolēģi minēs, ka nav vērts ķēpāties (kas man ari liekas ticamāks variants), vai kādam viņu nevajag? Varētu tik izskatīta iespēja pa detaļām. Pieļaujams, ka pārējais strādā.

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

http://www.ebay.com/itm/AMOLED-Touch...item2591c74411 gan var atrast lētāk, bet te ir UK, un tas nozīmē, ka ātri atvestu. Uzlikt varu, no problemo. Par to, protams privāti novienojoties.
    Gan jau, ka mainīt ir jēga, jo telefonam jau kā tādam nav ne vainas priekš sievišķa. Vienīgi šonedēļ man točn nesanāks - komandējumā esmu. Nākamnedēļ jau var runāt.

Pieredzējis lietpratējs kalcijs's Avatar

Sanāca netīšām uzmest šķīvi uz sava Xperia Z- šķīvis un digitizer lauskās
    Ekrānam šķiet viss ir ok, digitizers gan ar zirnekli, uz pieskārieniem vispār nereaģē.
    Sūtīšu jaunu digitizer no ebay, skatos ka nāk no 15 dolāriem- tie gadījumā nav baigie sūdi? Kā zināt kuram vispār ir Gorilla Glass, kurš normāli reaģē uz pieskārieniem?
    http://www.ebay.com/sch/Replacement-...ia+z+digitizer

Agrāk sūtīju lētu xperia go digitizer, pēc kāda laiciņa šis dažās vietās nereaģēja uz pieskārienu.

10700K @4.9GHz Dark Rock Pro 4, 3080Ti, 32GB CL16 3700MHz, A-DATA SX8200 Pro 1TB, Z590 UD AC, Corsair 4000D Airflow, EVGA 1300 G+

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)