https://www.xdigi.es/en/repuestos/an...i-note-9s.html
Nomēri cik cm. Konektors izskatās standarta. Uzjautāšu man zināmiem, kas strādā mob servisos. Noteikti kaut kas tāds mētājas šiem uz galda.
https://www.xdigi.es/en/repuestos/an...i-note-9s.html
Nomēri cik cm. Konektors izskatās standarta. Uzjautāšu man zināmiem, kas strādā mob servisos. Noteikti kaut kas tāds mētājas šiem uz galda.
Devāmies māju medībās....
Bīdmērs nav pie rokas tagad, bet kkas uz 13.4 cm.
Pievienoju reālās bildes.
There is the big issue between the keyboard and the chair, which alone may be the limit of the overclocking.
Ne ātrāk kā 1dien kaut ko uzzināšu. Bet tikko atvēru neejošu Meizu Pro 6 un tur ļoti īss kabelis, zem 10cm.
Devāmies māju medībās....
Ir iespēja celt ārā datus no bojātiem/nestrādājošiem 'android' telefoniem ! (izņemot kriptētos)
Datu atjaunošana no bojātiem HDD,SSD,USB Flash,SD,microSD,MMC,CF,xD,NAND
Datu atjaunošana no bojātiem Android telefoniem
Bet vai tad sākot ar kādu 8.andrīti visi netiek kriptēti pēc noklusējuma, pat nejautājot?
Nav ne jausmas! kad būs uz kā eksperimentēt , tad arī domās !
Datu atjaunošana no bojātiem HDD,SSD,USB Flash,SD,microSD,MMC,CF,xD,NAND
Datu atjaunošana no bojātiem Android telefoniem
Man šķiet, ka tel dati tiek kriptēti, kad ir uzlikta screen parole / fingerings
Vēl vienà brīdī nomainijās no fulldiskencryption (preboot logs, pec ka ievadisanas andritis tikai turpina starteties) uz filebasedencryption (andritis iestartejas un uzreiz pec paroles ievadisanas gatavs stradat).
Ja andrīts (drīzākais premium gala telefoniem) izmanto TPM vai analogu priekš diska šifrēšanas, tad recovery mēģinājumi varētu būt bezcerīgi.
Last edited by BigFish; 02-23-21 at 10:56.
Līkas rokas - S20 displejs kaput. Skaidrs, ka negarantijas remonts, bet vismaz formāli kopējo garantiju gribētos saglabāt, tad mainīs autorizētā servisā. Kur nest? MTTC/TSC/Elektronika? Loģiski, ka gribas max lētāk, tāpat jau 200+ EUR būs, bet nu šajā gadījumā laikam jau +/- vienalga?![]()
Last edited by nktns; 04-06-21 at 18:57.
Pajautā vai tā tika paņemta pirms pāris mēnešiem, pērkot telefonu?Tiesa, ja rēķina EV, tad jābūt plusā, jo vairākiem telefoniem tie pāris eiro mēnesi salāsās un šis pirmais tāds gadījums, bet taisnība - mierīgākam prātam varētu arī ņemt.
Vajag S9+ nomainīt bateriju, kuram kantorim taisnākas rokas?![]()
hz kaa ar rokaam, bet drosjaakais variants ir bao.
kaadreiz mobljaam akumulatori gadus 3 straadaaja bez probleemaam. tad izmeti kastiitee lielveikalaa veco akji, ieliki jaunu un atkal gadus triis..
tagad, mljedz, gadu pat nevelk...
nopeerc mugursomu un kaartiigu akumulatoru :> pie reizes zem slodziites veseliibu uzlabosi :>
Man kolēģis meklē Ekrānu+uzstādīšanu S9+.
Ja galīgi crazy, tad var arī vnk jaunu S9+, būtu svarīgi tik lai ir 8. andrītis, lai korekti var ierakstīt telefona sarunas.
“To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton
Sveiki,
Huawei P20 nestrādā viens no mikrofoniem, strādā tikai tas kurš ieslēdzas brīvroku režīmā.
Ir kāds kantoris, kādu iesakat Rīgā kur šo varētu sataisīt?
Paldies!
10700K @4.9GHz Dark Rock Pro 4, 3080Ti, 32GB CL16 3700MHz, A-DATA SX8200 Pro 1TB, Z590 UD AC, Corsair 4000D Airflow, EVGA 1300 G+
Man līdzīga problēma ar P30 pro. Neiet viens no miķiem(pieļauju, ka apakšējais), nomira pirkstu lasītājs un lādešanas ports niķojas
var kāds padalīties ar kādu kontaktu kaut kur Āgenskalnā vai pie Dominas?
Gigabyte M27Q
InWin 303, EKWB 420mm+360mm rad, D5, full custom loop, Corsair Commander PRO
Ryzen 5950x, 32gb, RTX3080, 1Tb EVO Plus, 2Tb XPG SX8200 Pro, 3Tb WDred, RM850x, Logitech G604, G810, G933
Gigabyte M27Q
Asus Zephyrus G14 5900hs, 32gb, RTX3060, 2Tb XPG SX8200 Pro, Logitech G915 TKL, G602
Kurš vai kur varētu samainīt Realme 7 ekrānu, visdrīzāk, sūtītu no Aliexpress?
Šis vēlas 80 eur un 2 mēnešus jāgaida uz detaļu piegādi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)