gribu iphone 4s, visus piedavajumus @ pm.
gribu iphone 4s, visus piedavajumus @ pm.
I'm not a racist- racism is a crime. And crime is for black people.
Meklēju kādu lētuci telefonu , kam nav batareja mirusi, ir mp3 playeris, var zvanīt un rakstīt un sd kartes vieta ar pieklājīgu izskatu !
Ingus16 - ar šitādām prasībām Samsung E1200 ir Tavs draugs, paņem jaunu pa ~12€ un nečikājies, palietotam pat baterija maksās to pašu![]()
gan jau beigās tikšu līdz veikalam, bet tomēr - varbūt kāds nexus 5 tirgo?
cik esi gatavs atlocīt par nexus 5?
Interesē Nexus 5 or G3 vai possibly Z2 Xperia, piedāvājumu(-s) ar stāvokli/cenu/pričendāļiem kas komplektā uz pm lūdzu
Interesē telefons no 50-100 eur, ~Galaxy s2 līmenī.
Vairs nav aktuāli
Last edited by Chewers; 10-15-14 at 21:34.
Vajag iphone 4s. Piedavajumus uz PM. P.S. tel iegadats. Vairs neinterese.
Last edited by Fatality; 10-16-14 at 18:13.
Nopirkšu Just5 Spacer, varbūts kāds apgreidojas uz jauno un par draudzīgu cenu atdos pirmo
Aparāts nopirkts.
Last edited by fuuzels; 10-08-14 at 21:34.
Pērku Galaxy s3 LCD + DIGITAIZERI ! STEIDZAMI !
http://www.mobilemonsters.lv/advance..._description=1
http://fixmobile.lv/lv/search?orderb...C4%93t&catid=0
citur ātri būs pagrūti dabūt. Tev savā ģerevņā vispār nespīd
Viss pārējais ir ilgi, bet to jau pats zini
Mobilemonsters hlama kantoris
Pirku Galaxy s3 lcd ar digi , nojūdzās, pēc pāris nedēļām
Pirku šleifi ar LCD pirms laika, ari kaukāda pusprāgusi
Bet nu katram sava pieredze, ar telefoniem jau izsnis nodarbojos, nav pirmā reize
Par tādu ciparu ap 160 EUR es varu pusotru komplektu jaunus nopirkt
No gandriz kaiminiem !
Last edited by ingus16; 10-10-14 at 11:12.
var jau gadīties, ka esi iegrābies, bet man pret viņiem nav pretenziju. Esmu pircis neskaitāmi daudz lietas pie viņiem - nekad nekas nav gļukojis. Mainot arī var sa**** detaļu
Nu te ir skaidrs, ka būs dārgi. Ja gribi lēti, tad ēbrejs. Bet steidzami tas nebūs
diez kur nopirkta orginalo moto g ekranu ar digitaizeru ar visu rāmīti. negribas panemt china gorillas glass kas skarpejas kā plastamsa
...
Pārdodu jaunus, jaudīgus un lētus Dell portatīvos datorus par vissaldākajām cenām!
Dell EOZ / (Telefons 29392607, ... djwox@inbox.lv)
es te kaut kam mainīju moto g ekrānu ar digitaizeri - neatceros jau vairs kam, bet viss čotka. neesmu dzirdējis sūdzības. Turpat ēbrejā var dabūt labus piedāvājumus. Oriģinālo gan nedabūsi.
Sievai ļoti neiepatikās Samsung S4 mini - pērku kaut ko ar androidu, zem 5 collām, ar labu, ātru kameru - budžets 200 eur +/-
Pirku no šitā sellera, Arturs L nomainīja, vairāki mēneši jau riņķī, jūzers nav sūdzējies. Es uz aci nevarēju pateikt, ka kaut kas mainīts.
Vairs nav aktuāli
Last edited by Chewers; 10-15-14 at 21:34.
Pērku CAT B15Q DUAL , jaunu. Ja vari piedāvāt par labu cenu, tad PM.
IT Administrator - "F*ck IT before IT f*cks you?"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)