man dateks sagādāja WTF momentu.
pirku kindle vāciņus, aizeju uz omnivu - tur rtx 3050 kaste. paskatos - adresāts īstais, attaisu - jā, mani vāciņi![]()
Kā tagad ir ar budžetniecēm - ir vērts pirkt karti, vai labāk pagaidīt vēl kādu brīdi līdz kritīs cenas? Gribetos nomainīt savu RX480 pret kādu RTX 3060 vai ko tādu.![]()
Es Decembrī sadomājos pirkt jaunu gpu, lai nomainītu 1060. 3060ti tad bija ap 1k, tagad par 1.1k var nopirkt 3080, kamēr 3060 ti par 600 ar kapejkām. Neesmu speciālists, bet čujs un empīriskie dati saka, ka ir vērts pagaidīt.
edit: par laimi es nenopirku![]()
Personīgi domāju, ka cenas vēl kritīs, bet cik ātri grūti komentēt. Kopumā februārī un martā cenas ir ļoti būtiski uzlabojušās, bet, ja skatamies pēdējo divu nēdēļu griezumā, tad cenu kritums ir iestrēdzis un dažviet pat mazliet uzkāpis.
Manuprāt, šeit vairāk jāskatās no cita aspekta, proti, kāda pašam cena liekas pieņemama? Pats pasūtīju RTX 3080 biški virs 1k un man šī cena sāk likties pieņemama, ņemot vērā, ka MSRP ir bijis tikai un vienīgi uz papīra. Tagad RTX 3080 cena no MSRP atšķiras pa kādiem 25-30%
Gaidi 4xxx sēriju. Būs jauna arhitektūra.
Game with RTX? https://twitter.com/TMW2_game
Jautājums, vai pēc 3 gadiem, kad būs pieņemamas cenas, Tev vēl gribēsies geimot. Geimot vajag šodien, nevis kaut ko gaidīt. Jautājums ir - cik ļoti Tev pašam gribas geimot, nevis kad būs īstais laiks.
Ar savu postu par nogaidīšanu arī nebiju domājis līdz 4xxx, vēlos 3080 par 900 :>
Nav nereāli, nesen redzēju 3080ti b-grade 1200€
Cilvēkam te GTX 1080 tirdziņā stāvēja paris ned un neviens negribēja pirkt pa 350€.
Its HERE,
Cenas noralizējās, skalperi nespēj vairs izpirkt ķēdi un maineri arī mierīgi, jo grūtība turpina augt.
“To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton
Dīvaini Rtx 2060 12gb krities cenā. GTX 1660 joprojām tikpat, par cik iepirku.
Krievzemei neatveda videokartes?
Game with RTX? https://twitter.com/TMW2_game
Ja nu kādam interesē balstoties uz šo HU video: https://www.youtube.com/watch?v=gMUcZ7978rc&t=761s
izveidoju tabulu ar dateks cenām referencei Latvijas apstākļiem. 3080 ir 10GB modelis. 25.04 dati
![]()
Kopumā ir interesanti katru dienu lasīt rakstus no aizdīķijas, cik viss tagad forši un rožaini, kā cenas kūst ne pa dienām, bet pa stundām, un kā tagad bez maz vai visas kartes var dabūt zem MSRP, etc.
Bet pie mums banānlandē vai drīzāk jau Eiropā vēl jo projām kaut kas jaudīgāks no zaļās nometnes maksā ja ne kosmosu, tad krietni virs tā, kā tam būtu jāmaksā..![]()
Beidzot videokartēm cenas sāk kristies a tā RTX / RX videokaršu tirgus var teikt bija praktiski miris jau cik ilgu laiku. Laikam būšot uz rudeni nākošā paaudze arī laiks it kā jau pienācis tam. Intel kaut ko jau sagatavojis būs pa šo laiku.
Rupji runājot RTX 2000 / RTX 3000 / RX 6000 serija vēsturiski skatoties nu gan bija leģendārs sūds p/p ziņā tur nu gan cepuri nost...... Situācija 2017 un pēc tam strauji pasliktinājās. GPU tier pazeminās cenas tieši pretēji jeb X.
Jāgaida tik jaunie hypejob GPU droši vien lecot ārā no vilciena vai nedaudz pirms tam pa ceļam būs pieejami normāli second handi.![]()
Last edited by Krit; 2 Weeks Ago at 17:54.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)