Imho jo ilgāk maineri sēdēs uz dzelžiem, jo viņi katru dienu kļūs mazvērtīgāki.
Jāpaseko būs vācu ebay cenas.
Imho jo ilgāk maineri sēdēs uz dzelžiem, jo viņi katru dienu kļūs mazvērtīgāki.
Jāpaseko būs vācu ebay cenas.
Skatos to NV prezentāciju un tr stāsta par visiem tiem AI, apmācību bla bla, un tai skaitā rāda demo ar virtuālo asistentu aļa maķītī.
Nu vot es tā skatos un domāju... vot piemēram, būs maķītī tāds virtuālais asistents. A man vot jams nepatīk un mans tam virtuālajam asistentam paskaidro, ka resnā, baltā hetero ***** var **** taisni, dajoš man inkluzīvu lezbu melnu kā nakts debes.
Vai kantoris var nobanot par necienīgu attieksmi pret avataru?
Vai var tiesāt par naida runu pret avataru?
Viruss
Doma, ka maineri cieš, silda sirdi.
Nekas tā neuzlabo dienu, kā maineru asaras no rīta.
Только массовые расстрелы програмистоф спасут Родину!
Team Red arī neguļ, empire strikes back. Nu jau ierastā disene sāksies, msrp cenas var podā nolaist un sēdēt uz ''aizejošo'' paaudzi
Radeon RX 7000 officially to be announced in November
Gamers don't die, they respawn!
daudzi, mani ieskaitot, ir jau atpelnījuši dzelžus un skatās uz citām izdevībām, kas varētu uzzīmēties. varbūt tas būs kāds koins nedaudz vēlāk, kad lielums racēji būs ārā no spēles, varbūt citi veidi, kā pelnīt naudu ar skaitļošanas jaudu, kas dažam labam ir diezgan iespaidīga.
tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.
Kāpēc nenovīdība?
Man neskauž.
Reizēm gribās saldējumu un reizēm lai maineri cieš.
Studijas izmanto savas skaitļošanas jaudas.
Ja kriptas gadījumā algoritms ir tāds ka tu pierādi, ka esi paveicis konkrētos aprēķinus, tad kā pierādīt ka esi kaut ko renderējis vai rēķinājis kaut kādas tur.. es nez, olšūnas bla bla?
nu kā kā, unit of work... ne jau Tu pats renderē, bet resursu pieslēdz mākonim un izdala darbus.
Join WorldOfTanks - https://worldoftanks.eu/referral/3eb...b9e5ca26eb6ef0
Jā, bet kā lai pierāda ka tie darbi uz tās manas kastes tiešām ir izdarīti un tieši tā kā tam ir jāūt?
Ja tu maksā naudu par kaut kādiem aprēķiniem, tad ir kritiski svarīgi būt max drošam ka tev neap***, pretējā gadījumā vienkāršāk ir pašam uzturēt visu to infrastruktūru.
Protams, skaidrs ka var kaut ko uzbūvēt un pielāgot kaut kad nākotnē, bet šaubos ka šobrīd tas tā strādā.
Un te vēl liels jautājums par to cik ekonomiski pamatoti ir ākstīties ar bijušajiem maineriem tā vietā lai izmantotu kādu no esošajiem mākoņrisinājumiem.
Pie kam, pat ja tāda iespēja tehniski būtu, tad skaidrs ka tur naudas nāk mazāk kā no kriptas, jo pretējā gadījumā visi maineri jau sen renderētu nevis ākstītos ar to kriptu.
Un ja tāda iespēja būtu un viņa būtu rentabla, tad maineri to visu nafig apgāztu, jo tāds kvantums ar brīvām GPU neizbēgami nogāztu nafig tās cenas un nonākam tur pat kur bijām.
Last edited by Kuuminsh; 09-21-22 at 11:50.
Kas ir labāk - čakarēties ar renderu darbu query vai sēdēt sētā šūpuļkrēslā un skatīties kā gpu venti grozās?
Edgarsa77.itch.io/the-maze-warriors-2
Edgar, labāk ir nebūt muļķim, bet saprotu, ka tas nav tavs ceļš.
Otoy ar savu GPU render dzinēju Octane Render jau pāris gadus ir šāds tīkls RNDR kur vari atdot savu dzelzi renderēšanai. Cik labi strādā, vai ir profitable utt - nemācēšu teikt. Bet ir un darbojas.
ir projekti, kur gribētos piedalīties kaut vai tāpēc, ka tas ir kaut kas vērtīgs, ja vēl tiek nosegtas elektrības izmaksas- gana labi.
un ir arī tādi, kur griežas laba nauda, bet piedalīties negribās, esmu jau saņēmis pāris tādus puspajokam mājienus, ka šitāda serveru telpa gluži labi varētu pelnīt ar shady darbiņiem.
tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.
Gamers don't die, they respawn!
https://youtu.be/mGARjRBJRX8
Jaunās kartes![]()
Izskatās ka laba doma bija nepārdot vēl savas ūdens lietas, bez ūdens droši vien dators vienkārši lidos 10-20 cm virs zemes, spēlējot Cyberpunku![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)