Page 134 of 134 FirstFirst ... 3484124130131132133134
Results 2,661 to 2,663 of 2663

Thread: Videokaršu jaunumu apspriešanas topiks

Quote Originally Posted by Krit View Post
    Tur jau tā lieta toreiz AMD atpalika no nvidia ievērojami vairāk "draiveri/stabilitate" un atšķirība bija tikai nedaudz virs 3x, bet tagad kad AMD jau ir pietuvojies nvidiai vai pat vietām labāks atšķirība ir palielinājusies līdz ~11x reizēm vai pat vairāk. Kas notiek cilvēku galviņās? Jā es saprotu, ka nvidiai ir plašāks DLSS atbalsts, bet nejau līdz tādam līmenim gandrīz vai monopolam.

GPU market share 2017 (Tas ir tas RX 580/GTX 1060 laiks) Es personīgi 2017 gadā noteikti nebūtu pircis AMD, jo pascal bija reāli izdevies tā pat kā maxwell.

AMD 29%
    NVIDIA 71%

GPU market share 2025 Tas pie ievērojamiem AMD uzlabojumiem pār iepriekšējām paaudzēm un vienas no sliktākajām nvidia gpu paaudzēm.

AMD 6%
    NVIDIA 94%
    Es nezinu kā sauc to fenomenu psiholoģijā, bet cilvēks izvēlēsies zīmolu, kam ir ātrākie top dzelži, pat ja budžets atvēlēts vien priekš GT710. Tas ir vieglāk nekā paskatīties fps čartus.
    Last edited by CeleronS; 09-05-25 at 23:06.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

NVIDIA Drivers are aging like fine MILK!

Tirgus daļa būs vairāk atkarīga no mārketinga aktivitātēm, stratēģijām utt. nevis videokaršu veiktspējas. Šis ir IT dročeru forums un pat te šķēpi tiek lauzti, fujaks parastais ieies datoru veikalā un nopirks to, ko pateiks pirkt vai pirks to, par ko runā draugi vai redzēja reklāmās.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)