Page 124 of 132 FirstFirst ... 2474114120121122123124125126127128 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 2634

Thread: Videokaršu jaunumu apspriešanas topiks

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by Viruss View Post
    Vienkārši Facebook Marketplace atradu lētu pa 550Eur, karte bija pirkta uz firmu.
    Paņēmu patestēt ar Afterburneri, 1x gan man viņa nokārās, bet to domāju ka bija problēma ar pašu kompi. Ieliku citā 2h nostrādāja bez probēmām, ar temp arī nebija problēmu.
    Bet gan jau es viņu nopirku pusbeigtu. Darbināju viņu ar Razer Core X, tad ik pa laikam kārās nost dzenājot spēles.
    es saprtu ka FB, jautājums par firmas nosaukumu kas nāca Tev pretī. paldies.
    Ja sūtat man kādu piedāvājumu, lūdzu pierakstīt arī savu kontakttelefonu, lai varu jūs ātrāk sadabūt rokā.

Quote Originally Posted by Slammer View Post
    es saprtu ka FB, jautājums par firmas nosaukumu kas nāca Tev pretī. paldies.
    dato.lv

Pieredzējis lietpratējs

un kartes ražotājs?

man aizvēsturiskos laikos šādi upgreidoja asus 7950gx2 uz asus 8800gtx, kad pirmā gada laikā nomira.

Quote Originally Posted by Maxal View Post
    un kartes ražotājs?

man aizvēsturiskos laikos šādi upgreidoja asus 7950gx2 uz asus 8800gtx, kad pirmā gada laikā nomira.
    Gigabyte

Man atkal ir bijusi ļoti laba pieredze ar powercolor RMA supportu (faktiski beigta EU ebay karte tika upgreidota pret nākošo h-end).
    Ja ir iespēja, vienmēr izvēlos to zīmolu pāri citiem.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Sākumā mēģināju pa tiešo ar Gigabyte supportu, bet tie teica ka jāvēršas pie pārdevēja un tālāk tas taisa RMA. Jo garantija atšķiras no preces piegādātāja.
    Komunicējot ar dato.lv teica ka labāk caur viņiem taisīt, iktā teica ka kāds klients taisījis RMA pa tiešo atteica garantiju.
    Pārsteigts ka jaunu karti dabīju nedēļas laikā.

Vienkārši Facebook Marketplace atradu lētu pa 550Eur, karte bija pirkta uz firmu.
    Paņēmu patestēt ar Afterburneri, 1x gan man viņa nokārās, bet to domāju ka bija problēma ar pašu kompi. Ieliku citā 2h nostrādāja bez probēmām, ar temp arī nebija problēmu.
    Bet gan jau es viņu nopirku pusbeigtu. Darbināju viņu ar Razer Core X, tad ik pa laikam kārās nost dzenājot spēles.
    Jeb arī pats piebeidzi barošanas ķēdes ar afrerburner
    Ja tas nebija high end gala modelis, tad tā mēdz notikt

Pieredzējis lietpratējs MMGA's Avatar

Quote Originally Posted by andrisri View Post
    Jeb arī pats piebeidzi barošanas ķēdes ar afrerburner
    Ja tas nebija high end gala modelis, tad tā mēdz notikt
    Tev ir arī kāds pētījums, kurā pierādīts, ka Afterburneris var piebeigt GPU barošanas ķēdi?
    Ryzen 7 5700X3D, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P (Rev 1.0), GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper 4 DDR4 16GB CL16 3200 MHz (PV416G320C6K), WD SN730 256GB, be quiet! Pure Base 500, be quiet! Power 11 600W
    AOC 25G3ZM/BK 24.5" FHD 240Hz, HyperX Cloud II, SteelSeries Rival 300

Sākumā mēģināju pa tiešo ar Gigabyte supportu, bet tie teica ka jāvēršas pie pārdevēja un tālāk tas taisa RMA. Jo garantija atšķiras no preces piegādātāja.
    Komunicējot ar dato.lv teica ka labāk caur viņiem taisīt, iktā teica ka kāds klients taisījis RMA pa tiešo atteica garantiju.
    Pārsteigts ka jaunu karti dabīju nedēļas laikā.
    Mazs updeits - savavācu jaunas "iekšas" kompim, saliku, ieliku karti, mocījos līdz dabūju karti rādīt bildi (bios update, utt).
    Palaidu W11 installēties, likās updeiti un 4090 karte izbeidzās, lampiņas deg, venti griežās - bildes naf.

Neko bija palikušas pāris dienas līdz 3 gadu garantijas termiņam 3090.
    Nācās gaidīt 3 nedēļas, bet tiku pie 0 RMA 4090 MSI Gaming Trio X.

p.s. cerams šī karte dzīvos
    p.s.s. BF2042 uz ultra ar visu saslēgtu max ar 144hz monitora - bauda

Pieredzējis lietpratējs atkars's Avatar

Pēc šī gribas pieteikt pagaidām ejošu 3090, bet tik pat labi @ 2025. kad garantija ies uz beigām, būs jau ārā 5090 un iespējams 4090 nebūs plauktos pieejamas.
    Ryzen 5700X3D, G.Skill 32GB 3600MHz, ROG STRIX RTX 3060 Ti
    atkars steam
    atkars tirgus
    120

Pieredzējis lietpratējs Marcha's Avatar

Man tak arī Gigabyte 3090 nobeidzās, aizsūtiju uz RMA un gaidu, vietā jau MSI 4070 Ti Super griežas. Palasīju, ka gigabyte baigais mēsls ir, vislielākais failure rate kā citiem ražotājiem.
    Best time to do anything is later

Pieredzējis lietpratējs Marcha's Avatar

tas 3090 laikam daudz rij. Maijā dēļ rma aizsūtiju 3090 prom un paņēmu 4070ti, bijām arī 1 weekendu prom no mājām + kondišķa lielā tika darbināta un kwh par 80 mazāk. Aizdoma ka baigi rij tas zvērs
    Best time to do anything is later

Top dzelzis. Protams, ka ēd. Uztaisīju savai undervolt un viņa tāpat savus 300-350W ņammā.
    atkars steam
    atkars tirgus
    120

Man, kā reiz, ar gigabyte ir bijusi ļoti laba pieredze. Tiesa, man Bija NVIDIA GTX 660 un vairākas mātes plates (Pašlaik sēžu uz entry level Gigabyte B450 DS3H, no 3600 ryzen upgreidojos uz 5800X3D bez problēmām). Laikam jau truli sekot brendam nav jēgas. Jāskatās, kas ir aktuāli konkrētai paaudzei. Man personīgi ir bijušas problēmas ar ASUS jau sen 17 gadus atpakaļ, vēl tagad izvairos to pirkt, ja sanāk.
    AyyMD 5800X3D + 7900 GRE
    I don't get mad I get even, violence is something I believe in.

Kaut arī amd kartes ir konkrēti uzlabojušās vienalga tikai retajam ir AMD kartes. Ja nemaldos tāds kritums kā tagad pat nebija 2-5 gadus atpakaļ. Kaut kur uz decembri/janvāri iespējams iznāks jaunās RDNA 4 mid range un RTX 50 sērijas kartes. Tagad pilns tirgus nevienam viņas nevajag.

Tā ir vienmēr vesturiski bijis, cilvēki pirks pat low-end mēslus, bet galvenais ka zīmols tas pats.
    Click image for larger version. 

Name:	gpu_mshare.jpg 
Views:	1335 
Size:	133.1 KB 
ID:	48788
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Iespējams AMD cenas tur pārāk augstu šītā līdz monopolam arī nav tālu. Pēc idejas šobrīd nav tā vājākā AMD generācija ir bijis sliktāk un ne reizi vien.

Nvidia reklāma un funkcijas strādā ļoti labi - DLSS, Ray Tracing un citi. AMD tikmēr tik no pakaļas skrien kopējot un rezultāts nav tik labs nekam no tā!

Ir bijis kas globāli lietojams ko aizsācis ir AMD? Draiveru u.c lietu problēmas joprojām ir pastāvīgas. Idle power usage kā viens.

Kā jau viņi procesoros dominē, būtu īstais laiks sākt piedāvāt funkcijas kas darbojas tikai ar AMD+AMD ko Nvidia simtprocentīgi darītu ja būtu arī procesoru ražotājs.

Ar adekvāti daudz VRAM nepietiek lai piesaistītu pircējus.
    atkars steam
    atkars tirgus
    120

Man ir aizdomas ka AMD nevar tā vienkārši taisīt eksluzīvus, jo nvda deļ tā ka ir priekšā ar nm, spēs uztaisīt švakāku alternatīvu, kas strādās tāpat via pat labāk (uz nm rēķina).

AMD ir jakonkurē ārā low un mid-end.

Es ikdienā komplektēju HP sistēmas un skaidri var redzēt kā NVDA smuki ir sadalījusi rendžu, AMD ir jatiek iekšā un jāizspiež tas ārā. Kaut vai rebrandojot vecos dzelžus.

Problēma ir tur ka dēļ enterprise AI treknajām māržām, nvda ja gribētu, varētu tirgot gaming dzelžus pat pa pašizmaksu un viņiem nekas nebūtu no tā.
    Last edited by CeleronS; 09-16-24 at 13:28.

Pieredzējis lietpratējs

Nja, interesanti.
    Paņēmu nesen 7700XT par ~410e.
    Salīdzinājumā 4070 ir ~600e, ar 10% lielāku performance.
    Manā skatījumā nav vērts. DLSS, RT tāds marketing crap vien liekas, bet, protams, katram savs.
    AMD arī baigi iecērt uzliktās MSRP cenas, jo neilgi pēc launch nokrītas uz daudz saprātīgāku līmeni, bet tajā brīdī visi reviews jau uztaisīti un cilvēkiem viedoklis iebarots.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)