Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 121 to 140 of 145

Thread: Par un ap Quad/Hex/Octa/Drone/Droni u.c. lidaparātiem.

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by mickys View Post
    Vai tiešām tā? Visu laiku biju pārliecināts ka ar Mini lidojot pietiek ar reģistrāciju, arī lapa saka ka virs 250g jākārto kurss.
    Iemetīsi linku kur tieši jāreģistrējas? Man kkas uz drona ar jālīme? kkāds reģistrācijas kods? Man ir mini 3 pro, kas ir 249g.

https://uas.caa.lv/
    Tur šķiet visu varēja atrast

Pieredzējis lietpratējs

eeem... kā dabūt video skaņu klāt? filmēju un reālā laikā kko dir*u/komentēju? Kkāds mic jāslēdz caur zilzobi pie pults?

Pieredzējis lietpratējs

Šodien braucu uz Bauskas galu, ne pašu pilsētu. Cik ir max ko es varu uzlidot?
    https://www.airspace.lv/drones/lv
    Nu nav baigi skaidrs no tās kartes man

Ķipa MAX vispār ir tie 120m visā LV?

atradu info! Diezgan gay 120m!
    Last edited by Verneris; 08-05-22 at 11:36.

Pieredzējis lietpratējs

120m max ir gandrīz visā pasaulē, ar kaut kādiem retiem izņēmumiem.

Why can drone fly higher than 400 feet?(or 120m)
    What Is The Limit At 400 Feet? Because of FAA safety rules and regulations for controlled airspace, Commercial and Recreational Drones cannot fly further than 400 feet. Part 107 rules limit drones to 400 feet. This allows for a 100-foot safety buffer between remote-controlled drones and crewed aircraft at 500 feet

Pieredzējis lietpratējs ORiONz's Avatar

Ja kāds droņītājs nav pamanījis, tad būs pasaules līmeņa šovs piektdien, 18. Augustā 22:00 Lucavsalā https://www.lsm.lv/raksts/kultura/ku...-sovs.a519373/

uzhakoju savu DJI RC PRO pirms kāda laika . fantastiski rezultāti pilsētā

liekas ka tā pults atļauj lidot kur gribu un cik augstu gribu .
    max esmu uzspiedis 1005m
    Kas kaunu nezin , badu necieš .
    Ir tikkai viena patiesiba - manējā !

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by sarkanaodze View Post
    uzhakoju savu DJI RC PRO pirms kāda laika . fantastiski rezultāti pilsētā
    liekas ka tā pults atļauj lidot kur gribu un cik augstu gribu .
    max esmu uzspiedis 1005m
    Malacis, tā turpināt, varam gaidīt vēl drastiskākus noteikumus un sodus

Nesen vienu twiterī izsauca uz administratīvā soda pārrunām, jo viņu airscope vektorā starp gcs un dronu nevarēja būt LOS lidojums. Šādi lidojumi un pēcāka to publicēšana tikai padarīs dzīvi grūtāku citiem.

es pareizi saprotu, ka CAA virs Rīgas, kā minimums ir 24/7 ieslēgts DJI ķērājs un es jau figurēju sarakstos, kā ***s, kurš pāris reizes pie Juglas ezera līdz 500m īslaicīgi esmu tusējis....? ideja skaidra, jābeidz māžoties...

Tak katr u dienu kāds iet tur tēlot muļķi un kā minimums savu laiku tērēt. CAA tagad vesela nodaļa ir, kas ar UAV strādā, tā kā ir kam kvītis rakstīt un meklēt visādus kam "pie ****as mazas ragaviņas"

Bet nu CAA vēl ir ziediņi, VASES noķers par neatļautu jaudu, būs daudz jautrāk
    A crowd never seeks truth. It turns away from unpleasant evidence and prefers to embrace illusions, as long as they are enticing.
    Whoever knows how to deceive the crowd easily becomes its master. But those who seek to enlighten it will always be its victims.

Psychology of Crowds: Gustave Le Bon

Pieredzējis lietpratējs ORiONz's Avatar

Quote Originally Posted by Skeem View Post
    es pareizi saprotu, ka CAA virs Rīgas, kā minimums ir 24/7 ieslēgts DJI ķērājs un es jau figurēju sarakstos, kā ***s, kurš pāris reizes pie Juglas ezera līdz 500m īslaicīgi esmu tusējis....? ideja skaidra, jābeidz māžoties...
    Ne tikai CAA, bet arī VP, NBS un kam tikai nav slinkums, arī dažreiz RPP palūdz piesaistīt aeroscope uz masu pasākumiem.

Pieredzējis lietpratējs

Iedodiet kādas dažas vietas, kas jums likušās foršākās LV kur palidot un pafilmēt?

tikko forši parunājos ar DJI tagad aktuālajā expo, būšot mini 4 pirms z-svētkiem, mini 2 nebūšot updeita - pēc laika būšot vien jālido bez kategorijas ar attiecīgo čakaru....

vēl viņi teica ka pamazām viešoties iekšā tas remote ID un lielajiem droniem - pie kaut kāda augstuma flight-radarā sākšot parādīties, zemos lidojumus gan tik skrupolozi nav plānots redzēt visiem.

teicu, ka ļoti izbaudīju to brīvību līdz 500m, kā autentisks retards, šie smējās - tas laiks sāk beigties ļoti strauji visur.

Vai Jūs varat rekomendēt kaut ko lētu un max ātru aparātu cenā līdz 200€?
    Cilvēkam vēlos uzdāvināt ZS.
    Pašlaik diezgan labi lido ar kaut kādiem sub 50€ ķīniešiem pa trasi ko pats izveidojis dārzā.
    Kamera nav obligāta, drīzāk svarīga būtu iespēja asi manvrēt.
    “To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton

Pieredzējis lietpratējs

Quote Originally Posted by Skeem View Post
    mini 2 nebūšot updeita - pēc laika būšot vien jālido bez kategorijas ar attiecīgo čakaru....
    After 1 January 2024, if you have purchased a drone before that date without a class identification label, you will still be able to fly it in subcategory A1 if it weighs up to 250g or in subcategory A3 if it weighs is up to 25kg.

https://www.easa.europa.eu/en/domain...y-civil-drones

Te arī viss apdeitots.

https://uas.caa.lv/atverta-kategorija/
    Last edited by Nils; 1 Week Ago at 14:48.

ū, tad jau eiropā nebūs tik traki

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)