Liekas ka SATA / IDE adapteris viens mētājas, kurš vairs nav vajadzīgs, ja nu pie tāda risinājuma nonāc.
Dzīvu IDE disku jau pirms daudz gadiem man neizdevās nevienu atrast, bet veiksmi![]()
Liekas ka SATA / IDE adapteris viens mētājas, kurš vairs nav vajadzīgs, ja nu pie tāda risinājuma nonāc.
Dzīvu IDE disku jau pirms daudz gadiem man neizdevās nevienu atrast, bet veiksmi![]()
Pirms pāris nedēļām kādi 18 gab. lūžņos aizgāja... Tagad uz ātru roku parakos pa kastēm, vēl atradu 3 gab.. Nu ir lielāks apjoms nekā tie vēlamie 2GB, bet ir IDE.
citur ir ka lielākus neatbalsta.
FAT16 = 2GB, bet ja tur HW limiti, nē, nu 30 gaīgai misenei gan jau bios neatjaunot![]()
CF neder?
Varbūt nav runa par fat16/biosiem utt.
Cilvēks vienkārši grib dzirdēt 40 gadīga diska iegriežšanos, lasītājgalvas tarkšķēšanu un vienkārši disku darbībā
Bet ja godīgi, tad "floppy seek" skaņas pietrūkst ieslēdzot datoru![]()
Enjoying 0db PeaCe...
Tev ir 20MB? Tad tā arī uzraksti. Nav? Tad labāk nebūtu rakstjis neko.
Kāds tirgo savu Meta quest 3S/3? Domāju pamēģināt, bet ir bailes, ka ātri apniks, varbūt kāds jau pamēģināja un jau apnika. Prasības: +/- mazlietots
AyyMD 5800X3D + 7900 GRE
I don't get mad I get even, violence is something I believe in.
Tur ganjau lielu laiku paņems čakarēšanās, nav skaidrs, kā viņš ar PC savienojas vislabāk, ja pareizi sapratu, pat vads nenāk līdzi. Sanāk speciāli sūtīt. Nekad man nav bijis neviens VR headsets, tāpēc biju domājis lēnā garā pačakarēties. Un ja nepatiks pēc tam resellot. Nav baigi steidzīgi, varbūt kāds uzradīsies.
AyyMD 5800X3D + 7900 GRE
I don't get mad I get even, violence is something I believe in.
tiek meklēts PSU:
6+2 pin (x2)
550W +
sūtīšana ar omnivu
mekleju barokli stacionarajam. Galvenais lai strada un ir lets. pietiek Ar 400W+
Kādam nemētājas cat5(e) melnais kurš nebaidās UV? Var būt arī gaišs, bet liekas, ka tādu nav kuriem patīk UV?
30m, 50m, 100m, 300m, vienalga, visu izsaka cipars. Labāk jau būtu vismaz 100+m un uz ruļļa/kastē, atgriezumu it kā pašam ir gana bet negribas piņķerēties.
Enjoying 0db PeaCe...
Meklēju gtx 1650 vai ko tamlīdzīgu. Budžeta GPU.
Sveiki. Meklēju datora stūriti, ko ļoti vienkāršu. Var būt sena. Varbūt kādam kas skapī ilgu gadus metajas. Ko pa simboliskm naudām. Ja kad pm!
Viss pa latvisko
Grafiskais dizains un Foto
There are currently 104 users browsing this thread. (0 members and 104 guests)