Meklēju ekonomisko spēļu stacionāro 250-350€ robežās.
Meklēju ekonomisko spēļu stacionāro 250-350€ robežās.
Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.
Meklēju CPU ventilatoru priekš AMD AM5 socketa.
Ja ir kas piedāvājams PM.
Ventilators iepirkts, paldies visiem kas atsaucās.
Last edited by Viruss; 03-14-24 at 10:36.
Paturpinot... Man lapsim nobeidzās īsi pēc šitās sarunas vents, nu sāka baigi rūkt. Iztīrīju, saliku un sāka rūkt vēl trakāk. Izjaucu vēreiz un tīri eksperimentam pamēģināju iepilināt WD40(cita nekā mājās eļļaina uz sitiena nebija), UZREIZ pazuda rūkšana. Jauns vents jau uzsūtītis, bet nu pavērošu cik ilgi novilks pirms ķeršos jauno ventu mainīt.
Ir vajadzīgi CRT monitori, jebkurā stāvoklī, nestrādājoši vai ar sadauzītu ekrānu utt.
Par simbolisku samaksu.
No WD40 es ilgmūžību negaidītu.
Daudzi mēģina šujmašīnu eļļu. Vēl ir lastīts, ka pilina motoreļļu. Kaut ko tādu, kas strādājošā ventilatorā uzkavēsies ilgāk par dažām sekundēm. Un vēl ir lasīts, ka pēc tādas procedūras tas ventilators kalpojot gadiem ilgi, ja to laicīgi izdara.
do you ever feel that if you weren't paid to write code, you'd do it anyway?
Es zinu, ka nebūs ilgmūžiba. Jā šumašīnu eļļa ir sēeeen meģināta, nu max mēnesis. Tagad kamēr gaidu jauno ventu, paskatīšos kā uzvedīsies, wd40 nekad nebiju mēģinājis. Domāju, ka atsāks rūkt vents pirms jaunais vents būs atnācis.
Lapsis diezgan aktīvi tiek ikdienā izmantots un paskatīšos cik ilgi novilks, padošu info kā veicas. Jauno ventu likšu tikai tad, kad sāks atkal rūkt. Tīri eksperimenta pēc.
Kāds tirgo bezvadu ausis?
Beats Studio Pro vai Sony WH-1000XM5 vai XM4 vai bose qc? Var lietotas, galvenais, lai baterija labā stāvoklī. Vēlams, lai var klausīties arī caur vadu savienojot ar laptopu 3.5mm vai usb-c.
Piedāvājumus PM pls. Varbūt ir kādas līdzīgas. Man ir mac un iPhone, tāpēc beats būtu baigi labi savienojamības dēļ. Ar skaņas izolāciju.
Last edited by WickedSick; 03-19-24 at 12:34.
AyyMD 5800X3D + 7900 GRE + Gigabyte FO27Q3 1440p 360Hz oled. FO27Q3
I don't get mad I get even, violence is something I believe in.
Steidzami meklēju 9x Thin client turētājus! Der arī lietoti!
Dators - 5H0J0EA#ABB https://www.hp.com/emea_africa-en/pr...ils/2101492355
Meklēju ko šādus vai arī alternatīvu šiem:
Turētājs - 9UB87AA, https://www.hp.com/lv-lv/products/ac...tails/38111783
Turētājs - thinclient-20, https://www.neomounts.com/desk/mini-...client-holder/
Termiņš - Šī nedēļa!
Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.
Nopirkšu USB to HDMI adapteri
Interesē varbūt kādam ir aizķērusies dokstacija ar savietojamību datoram hp elitebook 840 g7, lai pieslēgtu 2 monitorus.
Ir pieejams jauns i-TEC portu replikators C31NANODOCKPROPD.
50EUR (Omniva iekļauta)
Artificial intelligence can’t save us from natural stupidity.
Varbūt kādam ir dzīvs HDD 3.5 vismaz 8TB?
Pērku: DDR3 1 x 8GB 1600Mhz
Varbūt kādam ir aizķērušies 18650 akumulatori? 3.7V Nepieciešami 4 gab.
Pārdaugava / Imanta vai Omniva.
Sporta uzturs un vitamīni par zemām cenām šeit!
Saraksts tiek papildināts un atjaunots nepārtraukti.
USB atmiņa ar USB-C uzgaļi, 128GB vai 256GB varbūt ir kādam kas interesants ko man piedāvāt?
Varbūt kādam mājās mētājas auto bērnu paliktnis, pēc iespējas mazāks, šaurāks. Paldies
Meklēju matētu ekrānu priekš Dell relikvijas E6420. Pašlaik virsū ir Samsung LTN140KT04. Ja pa lēto tad varu paņemt arī citu 6420 kuru kanibalizēt detaļām
Neviens nav mūžīgs, arī mona līza lēnām sadalās ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)