Varbūt kādam ir kādi labi, ne cauri ram modulu keisi, pašam sāk šauri palikt..
Vajadzētu vismaz vienu priekš īsajiem un vienu priekš garajiem (50. gabalainos)
Varbūt kāds zin kur iegādāties? Vai kādam vairumniekos paliek pāri?
Paldies!
Varbūt kādam ir kādi labi, ne cauri ram modulu keisi, pašam sāk šauri palikt..
Vajadzētu vismaz vienu priekš īsajiem un vienu priekš garajiem (50. gabalainos)
Varbūt kāds zin kur iegādāties? Vai kādam vairumniekos paliek pāri?
Paldies!
Enjoying 0db PeaCe...
Pērku Kensington slēdzeni, lai mans dators starp pieciem citiem caurstaigājamā birojā neizskatītos tik pievilcīgs! Jo ātrāk jo labāk!
Pērku melnu keisu labā stāvoklī (lasīt nesaskrāpētu) M-ATX platei. Budžeta variants, neko dārgu nevajag.
esmu portatīvo datoru meklējumos, varbūt kāds nopircis jaunu un esošais krāj putekļus, cenā līdz 150euro,
HP lādētāja štekeri ar vidējo pinu - ar/bez vada. Esošajam izlauza to vidējo pinu.
Nopirksu Intel stock cooleri S.1150/1155/1156 ar vara serdi un 4 pin.Pasreizejais CM Silent CM skals un neregulejas rpm.
Nopirkšu low profile bleķi uz DP un DVI caurumu šādai konfigurācijai:
![]()
Kur var nopirkt sakarīgus Micro usb vadus? der arī ķīnietis, kas nesaplīst pāris dienu laikā. Vēlams pārbaudītas vērtības, iemetat linku.
Nekur nevar - viss tirgus sastāv tikai no mēsliem.
Ja pa lēto, tad Gembird CCP-MUSB2-AMBM-6 vads ir lietojams, bet viena pustizla kustība un micro USB konektors vairs normāli neturēsies un ļurkāsies.
Nopērc uzreiz 10 un kādam laikam pietiks
Hama 78419 3x dārgāks ir labāks, bet man atkal nepatīk tā garā tipa konektors, kurš neielien līdz galam iekšā, līdz ar to ir vieta ļurkāties un salauzt.
Kaut kādi telefonu marku brandētie vadi parasti ir vislabākie, kaut gan vairums no viņiem ir ar baigi tievām dzīslām un neesmu pārliecināts vai pilnvērtīgi lādē mūsdienu rijīgos monstrus.
Baltic data.
Last edited by noname; 07-20-16 at 11:38.
Ir liela vēlēšanās uz vienu vakaru no kāda aizņemties stūri, par kompensāciju vienosimiesJa būs attiecīgs variants, tad varu arī iegādāties ko nedārgu
![]()
Nopirkšu Pentium Anniversary aka Pentium G3258. Der bez coolera. Piedāvajumus PM.![]()
meklēju gpu līdz 130 eur
PM
Packard Bell Easynote
intel b970
HD graphics
4gb ram
320gb hdd
Varbūt Jelgavas pusē kādam ir veco laiku C2D? Man vienai tantei vajadzētu palīdzēt labdarības pēc ar upgreidu no celeron 335, bet kvadus tā mātene neņem pretīm.
UPD: Dabūts, paldies visiem!
Last edited by CeleronS; 08-04-16 at 18:08.
“To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton
Pērku S775 plati kura atbalsta ddr3
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)