Uz i5-4200 taču w11 neies![]()
CoolerMaster H500, Corsair CX650M, Asus PRIME X570-PRO, AMD 5900X+Artic Liquid Freezer II 280, G.Skill TridentZ 32GB 3800MHz (16-15-15-30), ASUS TUF 3070 Ti, Samsung 970 EVO+ 500GB, Adata XPG SX8200 PRO 1TB, BenQ ZOWIE XL2720, AOC Q3279VWFD8
šis topiks ļoti bieži ir marazmā, kā krievi saka, nam ņe privikaķ. Bet uz šo brīdi, tēmas nosaukums nav vairs pareizs![]()
tik ļoti ūber, ka skūšanās krēma vietā izmanto termopastu.
Tur jau ir jautājums tēmā. Katrs atbild kā vēlās.
Game with RTX? https://tiktok.com/@ea_short_games?lang=en
Tik un tā Intels turpina klusi raudāt stūrī!
Pinkšķēs vēl ilgi![]()
Gamers don't die, they respawn!
Tikko nācu pie secinājuma, ka ja pat gribētu pastaipīt krānu un iemēģināt i5 12600k ar sakostiem zobiem pērkot pa dārgo klāt z plati ar ddr4, man nebūtu kūlera ko uzlikt, jo box nāk tukšs - tikai cpu
Atliek custom ūdens vai aorus waterforce(pa lēto).Gaisam pašlaik risinājumu LV nepiedāvā, izņemot gateri...
Tā kā atlikt![]()
..viņa uz mani tā paskatījās kā vectēvs uz windows 7..
Absolūti varu rekomendēt Artic Liquid freezer 2 240mm.
Viņš super labs, mierīgi pat spēja noturēt zem 70c 2500k@5.1ghz@1.6v
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>
Labas ziņas! 5800X US pa 300$, Cerams drīzi arī pie mums
![]()
Last edited by CeleronS; 11-06-21 at 08:26.
“To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton
Nākošā gada pirmajā ceturksnī nāk 6000 sērija, arī uz am4.
Palasot testu rezultātos patēriņu 470W, lažu ar spēlēm uz Windows 11, maigi sakot viltotos salīdzinošo testu rezultātus, skatot DDR5 & mātesplašu cenu & veiktspēju, vispārējās Intel tehniskā procesa atpalikšanas tendences saprotu ka ne vien nākošais, bet arī aiznākošais mans dators būs uz AMD.
Šis patiešām labs, un vēl ir kaudze labi AIO ne kosmiskās cenās. Vispār vairs neredzu nevienu pašu iemeslu likt gaisu, ja vien nav ļoti mazjaudīga sistēma.
TipiskiViņi melo, protams. Pat tad, ja tā melošana ir bez maz vai caur asarām "mana mīļotā rozīnīte tiko smagi dabūja pa purnu, es, protams, centīšos visur, kur var izcelt slikto par intel, un labo par amd, bet piedodiet, brāļi un māsas, šī mums ir smaga diena, bet gaisma no Tās Kundzes šauro acu spraudziņām neļaus mums pazust šajā tumšajā naktī, Pravietis nāks drīz, jau februārī, āmen".
Nu bet protams, testos izmantot proci kurš vēl tikai būs, Windows 11 kurš mākslīgi samazina AMD veiktspēju (diez cik samaksāja par šo "kļūdu") un lai būtu pilnīgi droši savam procim vati virs oficiālā TDP, bet AMD mākslīgi ierobežoti zem..., visi tie nopirktie ietekmīši un neba nu pirmo reizi tādas lietas... Nav brīnums ka AMD daļa CPU ir sasniegusi ATH, bet šo kopsakarību jau nu nesaprast personām kuras XXI gadsimtā bāž mājas datorā ūdens dzesi un izmisīgi cīnās ar šīs darbības sekām![]()
Viņus var ezy salīdzināt ar w10 rezultātiem skat šo:
![]()
“To buy when others are despondently selling and to sell when others are avidly buying requires the greatest fortitude and pays the greatest ultimate rewards.” -Sir John Templeton
Velti es tevi esmu izņēmis no ignore saraksta, kā bija iq47, tā arī vēl joprojām![]()
1. Proci, kurš vēl tikai būs- zābaciņ, tavuprāt derbauer rekordus tiko uz LN virtuālajā realitātē pārsita uz neeksistējošā procesora, un pārējie apskatnieki gramstījās gar 11gen proci, bet ar datorgrafiku pielaboja?
2. W11 mākslīgi samazina AMD veiktspējuuzmanies, ka tevi no lidmašīnas atkal neapšpricē ļaunie ķirzakcilvēki, ja tu, protams, vispār mēdz iziet no sava bunkura. AMD vienkārši smird arhitektūra, apmēram, kā tavas zadrota caurās zeķes.
3. Jo tālāk, jo jautrāk, mahinācijas ar TDP. Ko tur vajag izskaistināt, zābaciņ? Intel jau šā vai tā watu lauciņā ir slikti, un AMD labi.
4. Nopirktie ietekmīši? Nachuja?Jau tāpat visi vienā balsī blēj "AMD FTW", pat Stīvam piemetusies šī smadzeņu puve.
5. Ūdens dzeses viņam nepatīkizmisīgi cīnās ar šīs darbības sekām? Kādām tieši? Skaista, klusa sistēma? Katru dienu raudu, kad sanāk paskatīties uz datora pusi.
Stulbā amēba![]()
Šis topiks nebeidz pārsteigt.
sākot no cenas īdētājiem pa vidu cilvēkiem kam vienkārši nav saprašnas par to kāpēc cilvēki izvēlas ūdens dzeses, beidzot ar AMD apmaksātiem(?) toļļiem, kam patīk diskutēt ar fubar par lietām un dažbrīd jau jūtami ieslēdzas "man ir viedoklis par visu", lai tikai uzpļūtītu Intel un tupinātu nejēdzīgu sarunu par praktiski neko.
Intel baigi labi neizskatās visās pārējās lietas kas saistītas ar temp, PD, u.t.t. bet viņi izspieda no pirmās vietas AMD. Protams Intel ūdens mutē smeļas, par to jau liecināja pēdējais CPU launch dažas H pirms AMD 5xxx, lai tikai iegūtu skaļus virsrakstus "Fastest gaming CPU in the world"
Atliek skatīties AM4 un AM5 attīstītību un ko dos AMD pretī Intelim. Cik maksās AM5 plates, Ryzen 5xxx xt refresh un Ryzen 6xxx ? Bet pagaidām priecājamies, ka intel pamodās, priecājamies, ka parādīja P un E cores, laptopiem būs saldāka dzīve. Jāgaida kad Mirkomīkstais tam visam tiks līdzi![]()
Gigabyte M27Q
InWin 303, EKWB 420mm+360mm rad, D5, full custom loop, Corsair Commander PRO
Ryzen 5950x, 32gb, RTX3080, 1Tb EVO Plus, 2Tb XPG SX8200 Pro, 3Tb WDred, RM850x, Logitech G604, G810, G933
Gigabyte M27Q
Asus Zephyrus G14 5900hs, 32gb, RTX3060, 2Tb XPG SX8200 Pro, Logitech G915 TKL, G602
Manuprāt - nejēdzīgi:
https://twitter.com/DeepSchneider/st...14755380097027
Kā tad ar High performance power plan? E cores vispār neaiztiek?
Bet beidzot situācija ir pagriezusies otrādi, stabilitātei AMD bet zīmuļiem Intel
P.s. tīri par jaunāko platformu runājot.
Kur tev tur stabilitāte, Andri?Es ar vienu ausi klausos, kā rozīnisti, pat zinošākie, jājas, lai tā sistēma kaut cik stabili strādātu. Kriit, pēc pusdienas biosā (zinot, ko dara): "nav tik traki". Pārējie: "HAAALP man nekas nestrādā". Zīmuļi ar 5900x- man te pa 550 eiro pārdeva DOA proci. Stabilitāte my ass. Alder nestabils? Intel, atšķirībā no AMD, problēmas arī novērš, un ātri, nevis "sorry, dear" (kas ar Ķīnu pietiekoši strādājis, zina, ko es pateicu)!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)