Tāda pusslēpta akcija ar kodu IPASADAVANA WF-1000 XM4 pa 199EUR iekš center.lv
Tāda pusslēpta akcija ar kodu IPASADAVANA WF-1000 XM4 pa 199EUR iekš center.lv
Sveiki,
cik saprotu vēl aizvien labākais p/p ir Sony WH-1000XM4 ?
Vai tu esi zils vai rozā, valsts ir jāmīl katrā pozā!
.
Es teiktu, ka p/p ir sony xm3 (it sevišķi price, jo jaunas var dabūt jau pat zem 200 eur)
xm4 ir tirgus tops iekš ANC.
Kādā izpratnē tops?
Starp Sony XM4, Bose 700, Sennheiser Momentum 3 Wireless un Apple Airpods Max nav vienas ausis, kas būtu labākas par pārējām pēc visās ailītēs.
Tur ir jautājums par to, kas nepieciešams/ko gribās.
bose 700 vs sony 1000xm4
https://www.soundguys.com/bose-noise...1000xm4-38630/
bose 700 vs sony 1000xm3
https://www.soundguys.com/bose-noise...1000xm3-33100/
Pats lietoju xm3 un esmu apmierināts. Lidojumos gan nav man sanācis jamās notestēt. Tepat forumā jaunas pa 160€ tirgoja viens biedrs, kādas divas nedēļas atpakaļ, tiesa, postu vairs nevaru atrast.
Es lietoju Anker Q35, esmu ļoti apmierināts.
https://www.rtings.com/headphones/to...threshold=0.10
Biedrs tirgo Bose 700 - https://eoz.lv/showthread.php?54635-...ME-2230-diskus
Būs drusku haotiska atiblde, bet manā izpratnē šajā plauktā ANC un ergonomika ir kā top prioritāte, atstājot visu pārējo otrajā plānā. (fīčas, skaņa, utt)
Pašam ikdienā ir divas - sony xm4 pie kompja/tv/utt. un vectētiņš qc35II atstāts tikai sporta pasākumiem, kur periodiski tiek mainīti smirdīgie ausu spilveni :]
Ergonomikā Sony zaudē Bosei vienos vārtos. Kāpēc?
- boses ir ērtākas, vieglākas un fiziskās pogas ir way to go. Tā sony mūžīgā skaļuma glaudīšana ir ilgāka un besīgāka.
Periodiski skatos uz ko varētu nomainīt xm4, tāpēc ir testēts:
- Airpods MAX - likās, ka ANC tam ir pa milimetru labāks par Sony (iespējams, ka tikai placebo efekts, ka nu tač varbūt par +150eur jābūt labāks NC). Bet reāli ir smagākas un to var just. Turklāt, liekas, ka lai kompensētu smagumu no augšas, tās stiprāk spiežas uz ausīm no sāniem. Vēl MAXiem, nav pilnīgas auto shutdown fīčas (tas var aiziet low power modē vai vienmēr jāliek atpakaļ futrālī, kas 99% pie galda sēžot ir debīli). Pieplusējot to, ka tās maksā vairāk par sony - hz imho nebija vērts un tika nopārdotas.
- bose qc45 - nedēļu testētas un tieši ANC ziņā xm4 nepārspēj, garām. turkāt maksā kā xm4
Turklāt, ko vēl novēroju, liekas, ka dažādām ausīm nose canceling strādā labāk/sliktāk dažādās frekvencēs.
Bose700 - līdz galam nekad neesmu sapratis šo Boses gājienu. Pēc fakta uzlabojums ir tikai mikrofons.
Sennheiser - nav bijis redzeslokā un testēšanā.
Dēļ tā, ka visvairāk lietoju XM4 - ir vēl dažas piezīmes par papildus lietām:
- touch controls = sux.
- papildus bonuss equalizers - uz papīra lieliski, faktiski izmantoju tieši 0 reizes
- voice regonition (speak to chat fīča) - doma, ka sākot runāt, izslēdzas NC un dzirdi sarunbiedru. Uz papīra izklausās lieliski, review'os baigi cildina. Bet ikdienas lietošanā - noklepojies vai skaļāk ievelc gaisu un ieslēdzas fīča notušējot skaņu - tas sāk tracināt un fīča atslēgta.
Kā minēju sākumā - skaņas kvalitāte šajā segmentā mani pilnīgi neinteresē. Priekš tam ir citi produkti, turklāt skaņa ir tik subjektīvs pasākums, ka pat nav jēgas sākt krusta karu.
Tāpēc īsi atbildot uz genius jautājumu ja iet tieši uz p/p - tad xm3, ko var dabūt 2x lētāk par xm4 vai nu principā minētās bose700 arī ir ļoooti ok variants.
Last edited by hero; 02-18-22 at 01:19.
Man ir Sennheiser pxc 550-II. No trokšņa slāpēšanas biju gaidījis vairāk, bet tās bija ekspektācijas bez iepriekšējas pieredzes ar ANC, pirms tam šī fīča nepatika un lietoju tikai ausis bez ANC. Touch kontrole ir izbesijusi, ja būtu tāda iespēja, atslēgtu nafig. Pie pašreizējās XM3 cenas, tas viennozīmīgi p/p laikam ir labākais variants. Uz savējo pirkšanas brīdi PXX 550-II, QC35 un XM3 bija vienā cenā, Sennheiser vinnēja ar reliģiju un iepriekšējo pieredzi.
Pirku attālināti, nolēmu neriskēt ar Sony, ar kurām iepriekš biju vīlies švakos basos MDR-DS6500, QC35 senāks BT, attiecīgi Sennheiser subjektīvi vinnēja.
Tagad biš pasmadzeņoju par tām Bose 700 no Exiic, p/p perfekts, bet izdomāju pagaidīt kaut ko jaunu, nav tā, ka šobrīd baigi degtu.
Vēl viena ANC ausu fīča ir spēja darboties vējā, piemēram, braucot ar velo, skrienot.
Man kaut kāds lētucis lieliski darbojās, bet zilzobis palika dikti švaks. Nopirku 2x dārgāku, it kā labākas, kaut smagākas un vairāk nospiež ausis, toties nelietojamas, ja pārvietojas bezvējā ātrāk nekā ejot.
sony wh-1000xm4.
p/p variantā nekas labāks nebūs.
Ir xm3 un gana daudz ar tām lidots. Nav mēģina tas citas, līdz ar to nevaru salīdzināt ar citām, bet šīs visus lidmašīnas trokšņus novāc ļoti labi.
Touch kontrole gan bik besīga, šad tad netīšām nospiežas, savukārt tad kad vajag, tad jāmēģina atcerēties, kur tieši jāspiež, lai kkas notiktu.
Lietoju Momentum M2 kādus gadus 3. Kad pirku patestēju Bose qc35II un sapratu ka muzikāli priekš manis garām. Sony tad vēl nebija sevišķi aktuāls.
Šobrīd padomātu starp XM4 un Momentum 3, pēc revjū diezgan cieši blakus. XM4 touch kontrole un plastmasīgais korpus neuzrunā.
XM5 akcija 339€ iekš center.lv visu februāri
Vai šeit ir kādam jaunie Bose Ultra? Kāds tiem ir dziļums? Man ar Sony xm3 un xm4 pēc pāris stundām ausis sāp.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)