Page 15 of 15 FirstFirst ... 51112131415
Results 281 to 297 of 297

Thread: NU? Kāds ir iehavājis jaunāko SAMSUNG trubu?

Quote Originally Posted by CeleronS View Post
    Piemēram, man pašaliak ir A54 5G. 90% scenārijos man pietiek jaudas, bet tagad ir nosprāgusi ātrā lādēšana (ceru ka softiski)...
    Mans vecais (ne samsung) arī kategoriski atteicās no ātrās lādēšanas, bet pie vainas bija piekakājies USB-C konektors, servisā iztīrīja un viss darbijās perfekti.
    Vispār interesē ar ko un kā to tīra, jo ar koka zobu kociņiem bakstīju, kaut kādu plastmasas štruntu arī, ar saspiesto gaisu pūtu un nepalīdzēja, biju jau domājis, ka būs jāmaina USB-C konektors, bet nekā. Ā un pie PC arī nesavienojās datu pārsūtīšanai.

Pieredzējis lietpratējs

Zobubirsti veco!

Pieredzējis lietpratējs

Līdzīgi. bija usb-c ports pilns ar putekļiem no kabatām, palicis nenormāli kaprīzs pret kabeļiem. Tīrīts tika ar plastmasas zobu bakstāmo no victorinox kredītkartes izmēra multitoolja. Jau biju nobriedis mainīt telefonu, bet pēc iztīrīšanas - viss ok.

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

USB portu tīru ar spraužamadatu smalko un akurāti izķeksēju visus sūdus kas tur iekšā un tad ar zobubirstīti, kuru izmantoju lai tīrītu mikroshēmas, pārtīru pa virsu ar mazliet spirķika un ir viss gerai!

Man sākās visa epopeja ar to ka viņš vienā brīdī sāka bļaut par mitruma iekļūšanu un man ir aizdomas, ka viņš ir vienkārši softiski atslēdzis un nespēj vairs ieslēgties.
    Tam charging servisam, kešatmiņu iztīrīju, bet tāpat.
    Vēl mēģinās parinstalēt telefonu, bet pagaidām tiešām nav tik kritiski, 5ah jo darbs tāpat teju visu laiku pie datora.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Tieši tas pats bija ar S23U. Arī lamājās, ka mitrums portā, kaut iekārta pat tuvumā ūdeni nebija redzējusi.
    Redditā kāds ieteica pamēģināt iztīrīt konektoru, un problēma atrisināta. Ar žiletes nazi padarīts plānāks koka zobu bakstāmais bija pareizais instruments.
    Kas interesanti, uz aci nebija redzams, ka ports netīrs, bet ārā iznāca abnormāls apjoms mēslu.
    Ja pareizi sapratu problēmas būtību, spaužot pie lādēšanas vada, katru reizi iestumjam nelielu apjomu putekļu, kas kādā brīdī sasniedz sapresētu kritisko masu, un spraudnis vairs līdz galam neiespraužas ligzdā.

Pieredzējis lietpratējs Semo's Avatar

Risky variants ir ar karsto līmi ieplutit un izvilkt visus sūdus. Bet tur jāķer pareizā temp kad lime ir vēl elastīga bet ne sacietejusi. Savādāk no trūkst... Use on your own risk...

Pieredzējis lietpratējs Spoks's Avatar

Quote Originally Posted by Arturs L View Post
    nu tad tev blatot par baterijas darbības laiku ir totāli nevietā
    Pa gadu nojāt baču ir īpaši jāpacenšas
    Nu tik neej andra pēdās! Telefonu pēc tam mēdz lietot kāds no bērniem vai citiem radiniekiem + parasti tiek pārdots pazīstamiem un zinu kā viņa kalpo
    Žēlastība sūkā bez zobiem!

ar aso pincenti (tweezers) var iztīrīt bez problēmām

Pieredzējis lietpratējs Spoks's Avatar

Ar adatu vai ar to pašu sim kartes izņemšanas puļķi, kas nāk komplektā. Es tīru apmēram 2x mēnesī.
    Žēlastība sūkā bez zobiem!

Pieredzējis lietpratējs

Man jau šķiet labākais variants no budžeta Samsung tagad bija A56 5g ar 45w ladēšanu un metāla rāmi, sievai iebildumu nav. Kādu laiku atpakaļ no Samsung iepirku šķiet 370eur. Pats labu laiku jau S23U lietoju. Teikšu vienu žēl, ka Samsungs nevar uzveidot lādēšanu ātrāk par 45w.

Pieredzējis lietpratējs DJWoX's Avatar

Laikam Note 7 negrib lai atkārtojas :>
    Tio/Teo

Quote Originally Posted by brachkapc View Post
    Man jau šķiet labākais variants no budžeta Samsung tagad bija A56 5g ar 45w ladēšanu un metāla rāmi, sievai iebildumu nav. Kādu laiku atpakaļ no Samsung iepirku šķiet 370eur. Pats labu laiku jau S23U lietoju. Teikšu vienu žēl, ka Samsungs nevar uzveidot lādēšanu ātrāk par 45w.

15-85% ātri uzlādējas, ja, protams, lieto atbilstošu adapteri, jo ne visi atbalsta pps protokolu.

Nu Samsungiem kam ir 5AH un pps noteikti pušo no vecajiem lādekļiem 9V@5A.
    Tā noteikti ir lētāk uztasīt kā dizianet baču kas prot uzņemt divcipara voltus.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

man kaut kā šķiet, ka ne Samsung, ne arī ābols neliek megaātros lādēkļus utt, jo nav nepieciešams. Viņu mērķauditorija nepērk telefonus to lādēšanas ātruma/ietilpības dēļ.
    Tā ir sfēra, kur čingčongi cīnās. Ar visiem saviem wooc un pārējiem megabvrīnumiem.

Pieredzējis lietpratējs -JJ-'s Avatar

ir kāds Samsung Galaxy S25 Edge ieķēris? Kur tā fiška, ka atsevišķos LV e-shops, arī ne šaraškinu kantoros, to var ieķert par 929 EUR ? Baigi straujais sākotnēja cipara kritiens. Laikam jau bija taisnība tiem, kas teica "WHO ASKED FOR THIS", jo rādās, ka nevienam to nevajag

https://www.zauers.lv/samsung-galaxy...anium-jetblack
    Pussy Power

Pieredzējis lietpratējs Bender's Avatar

zauers tiešām ir "ne šarašķinu" kantoris
    Sijas mainās biežāk, kā nodokļu nomaksas.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)