Page 15 of 15 FirstFirst ... 51112131415
Results 281 to 300 of 300

Thread: NU? Kāds ir iehavājis jaunāko SAMSUNG trubu?

Pieredzējis lietpratējs Arturs L's Avatar

Quote Originally Posted by Spoks View Post
    Par lādēšanu- es laikam esmu vienīgais kurš telefonu nelādē pa nakti.
    Nah tas jādara?
    Es ap 21.00 vakarā uzlādēju pilnu un 24h izvelk mierīgi. Pa nakti nokrīt kādi 3% tikai. Nafig turēt kādas 8h pie lādētāja? Viņš tak 1h laikā ir pilns. Tipa pēc tam neizvilks dienu?
    Es arī naktī nelādēju. Pārvarā mazliet palādējos, kad esmu mašīnā un kaut kur braucu. Ja nu galīgi viss slikti, tad pie datora ofisā/mājās arī lādētājs pie kura piespraužos. Tā darīju ar veco 20FE un tagad arī ar s25+ un visam man pietiek. Pat ar visu to, ka ejot gulēt mēdzu ieslīgt doomscrooling

Pieredzējis lietpratējs

Es gan lādēju naktī! Tel tak ir režims, ka naktī baču max uz 80% uzlādē un brīdi pirms celšānās salādē atlikušos 20%

Pieredzējis lietpratējs

atskaitot plānotus pasākumus ar baterijas mocīšanu, defaultā vispār lādēju līdz 80%. Izplatītākais no rīta piemetu pie chargera, kamēr brokastoju/vācos dienai.

Pieredzējis lietpratējs Spoks's Avatar

Tā saprotu, ka daudziem ir svarīgi lai no rīta ir 100%, nevis 97%

Tas režīms ir sūds. Turēt ap 8h pie lādētāja telefonu manuprāt nav gudri. Es taču redzu kā pēc gadiem tur bača manam tel un kā apkārtējiem
    Žēlastība sūkā bez zobiem!

Pieredzējis lietpratējs

Es ilgāk pa 2 gadi cenšos nelietot telefonu, kas ar viņa baču pēc tam, man vienalga

Tā saprotu, ka daudziem ir svarīgi lai no rīta ir 100%, nevis 97%

Tas režīms ir sūds. Turēt ap 8h pie lādētāja telefonu manuprāt nav gudri. Es taču redzu kā pēc gadiem tur bača manam tel un kā apkārtējiem
    S20Fe reāli noturēja normālus gandrīz 4 gadus. Nomainīju pa lielam tikai dēļ tā, ka ekrāns bija jau palicis bīstams glaudīšanai ar savām plaisām
    Bača turēja praktiski tieši tā, kā pirmajā dienā. No rīta pamostoties man galvenais bija, lai modinātājs nozvana un vienalga cik % Kaut vai 5

Quote Originally Posted by Verneris View Post
    Es ilgāk pa 2 gadi cenšos nelietot telefonu, kas ar viņa baču pēc tam, man vienalga
    bomžara. ja es gadu lietoju, tad tas jau ir ilgi.

Pieredzējis lietpratējs

Nu diemžēl bomžara jā

nu tad tev blatot par baterijas darbības laiku ir totāli nevietā
    Pa gadu nojāt baču ir īpaši jāpacenšas

Es esmu viens no tiem, kas tiešām lietos ilgi un parasti nomaiņa ir dēļ kaut kāda softa/ekrāna vai bačas nevilkšanai.

Piemēram, man pašaliak ir A54 5G. 90% scenārijos man pietiek jaudas, bet tagad ir nosprāgusi ātrā lādēšana (ceru ka softiski)...
    Vēl pacietīgi turos ar regulārām uzlādēm pa nakti, bet nu jāskatās. Šis ir pārāk liels izdevību laiks, atdotu ekstra naudas par telefoniem.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Quote Originally Posted by CeleronS View Post
    Piemēram, man pašaliak ir A54 5G. 90% scenārijos man pietiek jaudas, bet tagad ir nosprāgusi ātrā lādēšana (ceru ka softiski)...
    Mans vecais (ne samsung) arī kategoriski atteicās no ātrās lādēšanas, bet pie vainas bija piekakājies USB-C konektors, servisā iztīrīja un viss darbijās perfekti.
    Vispār interesē ar ko un kā to tīra, jo ar koka zobu kociņiem bakstīju, kaut kādu plastmasas štruntu arī, ar saspiesto gaisu pūtu un nepalīdzēja, biju jau domājis, ka būs jāmaina USB-C konektors, bet nekā. Ā un pie PC arī nesavienojās datu pārsūtīšanai.

Pieredzējis lietpratējs

Zobubirsti veco!

Pieredzējis lietpratējs

Līdzīgi. bija usb-c ports pilns ar putekļiem no kabatām, palicis nenormāli kaprīzs pret kabeļiem. Tīrīts tika ar plastmasas zobu bakstāmo no victorinox kredītkartes izmēra multitoolja. Jau biju nobriedis mainīt telefonu, bet pēc iztīrīšanas - viss ok.

USB portu tīru ar spraužamadatu smalko un akurāti izķeksēju visus sūdus kas tur iekšā un tad ar zobubirstīti, kuru izmantoju lai tīrītu mikroshēmas, pārtīru pa virsu ar mazliet spirķika un ir viss gerai!

Man sākās visa epopeja ar to ka viņš vienā brīdī sāka bļaut par mitruma iekļūšanu un man ir aizdomas, ka viņš ir vienkārši softiski atslēdzis un nespēj vairs ieslēgties.
    Tam charging servisam, kešatmiņu iztīrīju, bet tāpat.
    Vēl mēģinās parinstalēt telefonu, bet pagaidām tiešām nav tik kritiski, 5ah jo darbs tāpat teju visu laiku pie datora.
    Arī ceļā uz finansiālo neatkarību Tev būs jāmaksā savs "exit tax" un, visbiežāk, tie būs Tavi vecie draugi.

Tieši tas pats bija ar S23U. Arī lamājās, ka mitrums portā, kaut iekārta pat tuvumā ūdeni nebija redzējusi.
    Redditā kāds ieteica pamēģināt iztīrīt konektoru, un problēma atrisināta. Ar žiletes nazi padarīts plānāks koka zobu bakstāmais bija pareizais instruments.
    Kas interesanti, uz aci nebija redzams, ka ports netīrs, bet ārā iznāca abnormāls apjoms mēslu.
    Ja pareizi sapratu problēmas būtību, spaužot pie lādēšanas vada, katru reizi iestumjam nelielu apjomu putekļu, kas kādā brīdī sasniedz sapresētu kritisko masu, un spraudnis vairs līdz galam neiespraužas ligzdā.

Pieredzējis lietpratējs Semo's Avatar

Risky variants ir ar karsto līmi ieplutit un izvilkt visus sūdus. Bet tur jāķer pareizā temp kad lime ir vēl elastīga bet ne sacietejusi. Savādāk no trūkst... Use on your own risk...

Quote Originally Posted by Arturs L View Post
    nu tad tev blatot par baterijas darbības laiku ir totāli nevietā
    Pa gadu nojāt baču ir īpaši jāpacenšas
    Nu tik neej andra pēdās! Telefonu pēc tam mēdz lietot kāds no bērniem vai citiem radiniekiem + parasti tiek pārdots pazīstamiem un zinu kā viņa kalpo

ar aso pincenti (tweezers) var iztīrīt bez problēmām

Ar adatu vai ar to pašu sim kartes izņemšanas puļķi, kas nāk komplektā. Es tīru apmēram 2x mēnesī.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)