Ja nu kādu interesē tad ir Spigen GLAS.tR EZ Fit for Samsung s25 ultra - 15 eur, 1 stikls
https://www.spigen.com/products/gala...glas-tr-ez-fit
Ja sūtat man kādu piedāvājumu, lūdzu pierakstīt arī savu kontakttelefonu, lai varu jūs ātrāk sadabūt rokā.
Ir kāds izdevīgāks piedāvājum, kur paņemt S25 uz nomaksu?
Bitē tikai un vienīgi, jo ir ekrāna apdrošināšana par TIKAI 3eur mēnesī, man pat pirmo gadu laikam pa velti iedeva. TIKAI tāpēc turos pie bites.
Bitē un Telē lielākais mīnuss ir tas, ka ierīces ir pieaistītas numuram un nevar atslēgt to numuru, kam ierīce pieaistīta.
Ryzen 7 5700X3D, Arctic Liquid Freezer II 240, Gigabyte B550M AORUS PRO-P (Rev 1.0), GV-R665XTEAGLE-8GD, Patriot Viper Steel DDR4 32GB CL16 3200 MHz (PVS416G320C6K), WD SN730 256GB, be quiet! Pure Base 500, be quiet! Power 11 600W
AOC 25G3ZM/BK 24.5" FHD 240Hz
Cik Jums screen time ultrai? Šķiet, ka pat pēc divu gadu lietošanas s23+ turēja ilgāk un karsa mazāk
6h 12min, bet tas nav no pilna līdz tukšam. Nereāli pa vienu dienu nosēdināt uz 0, bet tajā pat laikā otrajai dienai nepietiek un tiek uzlādēts.
Kāds ir savu S24 vai senāku apdeitojis uz 15 andri ar UI7? Nezinu, vai senākiem par S24 ir jau pieejams. Ko jums rāda akumulatora info sadaļā "Akumulatora darbības stāvoklis"? Man pie 300 cikliem rāda 100%. Interesanti, kā citiem. Manā gadījumā aķim apstākļi tuvu ideāliem, uzlāde pastāvīgi diapazonā 40-60%, nekarst, nesalst (darba klausule birojā), tādēļ neizslēdzu iespēju, ka nav kļūdaina info par aķa lifespan.
S24 Base, pirkts ~pirms gada (aprīļa beigās 24 gadā), 256 cikli, un 100%. Lādēju, kā pagadās, citreiz vairākas reizes dienā pa dažām min, citreiz pie vada nostāv pus dienu utt.
Skaidrs, tad drīzāk jāpieņem, ka informāciju attēlo indikatīvi, kamēr ok bača, rāda 100%, kad pusdzīva, pārleks uz 50% un kad mirs, tad būs 20%. Detalizētu izmantojamo kapacitāti droši vien rāda tikai slapņos.
It kā tehniski ar lādēšanas IC starpniecību un jaunā softa spēju nolasīt šo pasākumu, būtu jārāda diezgan precīzi ietilpību, jo mūsdienās sarēķināt cik mah`us bača ir apēdusi no rozetes, atņemt no pilnas ietilpības rādījuma un parādīt veselību procentos būtu jābūt vieglāk kā sniegā uzzīmēt čibrikus...
Enjoying 0db PeaCe...
Šodien pamanīju paziņojumu savā s24 par atjauninājumu uz android 15 un one ui 7.
Vai kāds jau paspējis izmēģināt?
Sorī, palaidu garām.
Man rāda 100%
Ciklu skaits 133
Ražošanas datums 2024 26. aprīlis
Pirmās lietošanas datums 2024 1. augusts.
Par baterijas darbību nesūdzos.
Parasti vnk, gulēt ejot, uzlieku uz bezvadu lādētāja, un no rīta noņemu nost.
Dienas beigās 60 - 75%.
Reizi 10 - 20 min, izšķirstu vacapu, telagramu, reditu, feisbuku.
Dažreiz ilgāk, kad eksportēju preci no šokolādes fabrikas.
Par lādēšanu- es laikam esmu vienīgais kurš telefonu nelādē pa nakti.
Nah tas jādara?
Es ap 21.00 vakarā uzlādēju pilnu un 24h izvelk mierīgi. Pa nakti nokrīt kādi 3% tikai. Nafig turēt kādas 8h pie lādētāja? Viņš tak 1h laikā ir pilns. Tipa pēc tam neizvilks dienu?
Žēlastība sūkā bez zobiem!
tāds pats info apjomus uz s21FE
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)