Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678
Results 141 to 148 of 148

Thread: 3D printeri un tml.

Nu es jau to sev pirku lai ikdienas drukas darbus taisīt, man apmēram tajos izmēros 70% drukas ielīdīs.
    Negribās lielo 310x310 printeri sildīt lai kādu mazu štruntu uzdrukāt
    nbinc at www.nbinc.lv
    Intel Core i9 5GHz, RAM 64Gb, Radeon Pro 570X 4Gb, SSD 4Tb.

Pieredzējis lietpratējs Semo's Avatar

A nu ok quick fast small prints in PLA makes sense, un par 300 kapeikām istenībā arī cena ir salīdzinoši laba tam forbot kit. Pa 600-700 ko pārējie quality kiti maksā gan ne ipaši.
    Godīgi pats apsveru ka varbūt kādu lēto komplektu jāpaņem, lai nav tā ka modificējot pamat printeri izrādās ka vajag kādu papildetaļu izprintēt, bet pacients ir izjaukts.
    Bet tai pat laikā gribās Doom cube V2 modu... fkc paneļi salīdzinoši dārgi.

Taa Doom cube V2 izskatās smuki. Man bija ideja savam lielajam monstram displeju uzcelt augšā, jo printeris tik liels ka ideālā ja tas uz grīdas stāvētu un būtu kā kāds galdiņš.
    nbinc at www.nbinc.lv

Vot man arī lielākais plus tam ir ka visa elektronika ir augšā un kopējais vizuālais, maybe arī ka daudz klusāks aiz dubultajām sienām,bet 70-80c chamber īsti pat nevaru saprast vai plus vai mīnus...no vienas puse var visādus hi-temp materiālus PC, PPS drošāk printēt utt. Bet no otras puses droši vien būtu jāatsakās no can board, nedomāju ka draiveri būtu reāli nodzesēt ar 80c gaisu+ visu iekšā pārprintēt kā minimums PC-CF vai drīzāk tagad ir daudz CF kiti parādījušies.
    Beigās tas viss uz vēl kādiem 300-400 euro nostājas...

Tie hi-temp materiāli diezgan reti kad ir vajadzīgi, lielakoties kaut kādam specifiskām lietām.
    Man lielākoties PETG vai PLA tiek izmantoti.
    Kameru taisīju lai varētu ABS/ASA drukāt vai neilonu.
    Printera detaļas kamerā taisīju no neilona + CF raksta ka līdz 160 turot.

Par elektroniku augšā, nu tur jāskatās vai kameras karstums nesildīs tur griestus, siltais gaiss tak koncentrējas vairāk augšā.
    Es apaksā saliku "smadzenes", bet atšķirībā no Voroniem man piekļuve no pašas kameras, noceļot paneli.... nav vajdzības printeri griezt augšpēdus lai kaut ko pievienot
    nbinc at www.nbinc.lv

Elektronika ir aiz paketes, ar ventilātoriem. Man arī likās ka tikai sānos ir dubultās sienas, bet augša apakša arī ir ar 2 paneļiem un gaisu pa vidu.
    Un parasti visi liek bed fan/nevermore V5duo lai ātrāk silst kambaris. ES savējo ar tikai parasto nevermore 2x5015 faniem caur aktīvo ogli uzsildu līdz 50c ~20min. Citi kuriem pat nav nevermore liek vēl arī sānos tb 4x5015. Principā builplate heater strādā kā sildītājs visam kambarim.
    PA deformējās zem slodzes, pat istabas temperatūra btw...pagoogle nylon creep. Tāpēc PA12_CF15 un uz augšu tikai rekomendē voroniem.

"Es apaksā saliku "smadzenes", bet atšķirībā no Voroniem man piekļuve no pašas kameras, noceļot paneli.... nav vajdzības printeri griezt augšpēdus lai kaut ko pievienot"
    Izklausās pēc trident, man 2.4 builplate ir priekšā. Lai gan ir modi kur elektronika ir uz sliedēm izvelkama ārā un bija man liekās arī kapota mods, kur viss iekšējais panelis ar buildplate kā kapots vērās uz augšu.

Quote Originally Posted by Semo View Post
    Principā builplate heater strādā kā sildītājs visam kambarim.
    PA deformējās zem slodzes, pat istabas temperatūra btw...pagoogle nylon creep. Tāpēc PA12_CF15 un uz augšu tikai rekomendē voroniem.
    Nu jā, mab speciāla sildītāja kamerā nav, bet galds spēj uzsildīt līdz 40-45 gādiem, kad printēju ABS va neilonu.

Nu man iekšējām detaļām kā reiz PA12_CF15 tika izmantots.
    Printēju no Fiberlogy un priecē ka nav nekādas saraušanās gatavām detaļām, noteikti Carbon nopelns saturot neilonu no deformācijām.

Quote Originally Posted by Semo View Post
    Izklausās pēc trident, man 2.4 builplate ir priekšā. Lai gan ir modi kur elektronika ir uz sliedēm izvelkama ārā un bija man liekās arī kapota mods, kur viss iekšējais panelis ar buildplate kā kapots vērās uz augšu.
    Nu pamatā ir Ender 5 Pro, no kura tik verikālie profili palika, mehāniskā daļā XY nomainīta pret Core XY Mercury One ar Linear Rail, bet Z daļa no konsoles tipa uz 2 lienearr rail sliedēm pa malām un 2 motoriem.

No Vorona tur tik ideja salikt visu apakšā
    Bet detalas 90% pats sazīmēju un sadrukāju. To pašu Mercury One pārtaisīju lai normāli ielien kārbā. Galva vispār sava + LGX ACE.
    nbinc at www.nbinc.lv

http://mobileraker.com/
    Viens čalis ir uzcepis klipper/moonraker mobile app, tiem kam besii ārā browseri web interface izmantot.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)